Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mot Ystad

067200FF-1A35-4BE8-B4F1-5265BEEB8E82

A0FD95EB-FD16-43D4-8CB5-9AC689B27F13

A62AD4F7-708C-419F-A3FB-D469F2B3C091

C3B87777-7588-479D-AC3E-774370CC1DB8

 

Hej från bilen!

Just nu är vi på väg Ystad för spa och övernattning. Som jag har längtat efter detta! Oj vad min kropp, mitt huvud och hela jag behöver det här. Ska bada, basta, dricka bubbel, sova, äta gott och allt sånt man gör på spa. Då vet ni alltså var ni har mig.

Ps. Såg nu efter att jag tagit bilderna att jag har lite sås runt munnen (åt precis på Subway). Alltså HAHA. Skulle kunna photoshopa bort, men äh. Ibland har man sås runt munnen och ibland har man inte sås runt munnen.

 

0

Kommentarer (11)

 • emblas.se

  |

  Se till att njuta!<3 (älskar förresten din jacka/kofta!)
  kram
  Emma

  Svara

 • Malin

  |

  Tror ingen hade sett såsen om du ej nämnt det. Jag har fortfarande ej sett det hur mycket jag än scrollar upp bilden.

  Svara

 • ISA

  |

  du skulle inte sagt något om såsen, syns inte 😉 Ha en underbar trip nu och kom tillbaka som en ny, harmonisk människa!

  Svara

 • Robert

  |

  Hej! Haha, åt sista meningen där. Lättare kanske att tvätta bort såsen än att använda photoshop. Bara ett förslag. 😉 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Väldigt många bloggare visar och nämner att de åker just till Ystad Saltsjöbad. Har ni något samarbete med dem eftersom väldigt många bloggare åker dit? Och om, varför skriver ni inte det som reklam/adlink/samarbete etc?
  Hoppas du inte tar illa upp som du gör ibland utan vi är nog många som tänker likadant.

  Svara

  • Egoina

   |

   Vistelsen är sponsrad (alltså de bjuder på övernattning och mat) som jag självklart kommer att skriva sen. Men kan ju inte reklammärka ett inlägg som bara handlar om att jag åker till Ystad (där jag inte ens nämner Ystad Saltsjöbad). Kram!

   Svara

   • Sandra

    |

    Ok. Men alla bloggare åker ju till Ystad hela tiden vilket vi läsare läser väldigt ofta. Då är det ganska uppenbart när man skriver spa i Ystad att det är samarbete.

    Svara

 • Sara Rödett

  |

  Ha så mysigt och njuuut! Vilket du med stor sannolik har gjort, haha. <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv