När man blir svartsjuk på ett spel

Jag: Vet du!

Jag: Varje gång jag loggar in på Candy Crush kommer det upp ett moln med texten “Du är jätteduktig”.

Jag: Jag blir så glad!

Frédéric: Jaha.

Frédéric: Alla komplimanger jag ger dig då?

 

0

Comments (20)

 • emblas.se

  |

  Hahah när ett spel ger en den där lilla confidence-boosten… ^^ <3

  Reply

 • Nilla

  |

  Hahaha

  Reply

 • Carla

  |

  Vad tycker du om den nya uppdateringen? Jag tycker den är helt fruktansvärd, får ont i huvudet efter bara några minuter :'(

  Reply

 • Robert

  |

  Haha, ajaj! 😉

  Reply

 • Frida

  |

  Men alla komplimanger vi bloggläsare ger dig då? Du bryr dig ju bara om det där jäkla spelet 🙁 Snyft!

  Reply

 • sabina

  |

  Åh! Jag måste också börja spela

  Reply

 • ab

  |

  Älskade brorsdöttrarnas leksaksdator som säger “You are brilliant!” Får ju aldrig någon bekräftelse från den egna datorn.

  Reply

 • Sara

  |

  Till helgen tycker jag att du ska stänga av allt som har med sociala medier att göra och sedan börjar du nästa vecka som ett nytt blad. Det är du värd! Ser så fram emot att du ska börja uppdatera “mer” eller snarare “kvalitativt” eller snarare med en tanke bakom. Gillar din blogg väldigt mycket och har nog läst den i… 6 år (är 26). Jag tycker att det är modigt av dig att “lämna tryggheten” men också att testa vingarna – när ska man annars göra det? Jag förstår att även om du har trivts på ditt jobb så är det långt att pendla, och det sliter (har själv gjort det under en begränsad period), så tycker att du är värd en ledig påskvecka; vi läsare går ingenstans. Men tror det kan vara skönt att börja som “ett vitt blad” eller i alla fall med känslan av lite ledighet som du vill dela med dig av. YOU GO GIRL! Ha det bäst,
  Sara.

  Reply

 • Jenni

  |

  Hej!
  Tänkte höra med dig (alternativt nån läsare?) om du kan tipsa lite om Helsingborg 🙂 Jag tänkte ge min man en övernattning där ,nu i maj, i present. (Komma iväg från vår 2åring lite, haha :)) Har Eat Sweden 2017 Skåne där restaurangen Kol & Cocktails är med, har du ätit där? Är den bra? Sen undrar jag också om du kan tipsa om något bra fikaställe. Jag tänker mig att vi ska strosa lite på stan. Bor i nordöstra Skåne själv, och har egentligen aldrig varit i Hbg mer än på stationen för att ta båten över till dk (+väla förstås), sorgligt men sant. Därför tar jag tacksamt emot tips.

  Tack för en fin blogg!

  Reply

  • Emma

   |

   Är uppväxt i Helsingborg så kastar mig oförskämt in i tråden 😉

   KOL har bra mat och goda drinkar, lite New York downtown känsla över stället. Annars kan jag varmt rekommendera Fridas, lite mindre, mysigt och intimt om det ni ville ha en mysig middag. Superbra mat och service! Kan alltid ta en drink på KOL och sen gå vidare någon annanstans 🙂

   Fikaställen finns i massor. Är det fint väder borde ni åka ut till Fredriksdal och gå runt där och ta en fika, eller Soferio (båda tar ca 10 min med buss från centrum) Är det sämre väder kan ni stanna i stan, då är Koppi och Etoile mysigt! Eller ja, är det fint väder och ni vill stanna i stan har Koppi en mysig uteservering på taket.

   Andra tips: Dunkers har alltid bra utställningar och är såå vacker byggnad (kan även äta där). Åk till Gröningen på kvällen om det är fint väder och promnera längs gå-vägen där.

   Reply

  • Amy

   |

   Kol är superbra!
   Godaste köttet jag någonsin ätit faktiskt 🙂

   Reply

  • Sofia

   |

   Kol är riktigt bra. Både på drinkar och mat om man gillar kött. Man behöver i regel boka bord. Fika gillar jag ett traditionellt fikaställe: Fahlmans ligger på gågatan/kullagatan. Hoppas ni får en härlig helg!

   Reply

  • Erika

   |

   Hej Jenni! Jag har bara ätit julbuffé på KOL men det var riktigt bra. Goda cocktails också 🙂 Jag tycker att Ebbas fik är mysigt, ligger väldigt centralt också. Hoppas ni får ett fint besök här!

   Reply

 • Mli

  |

  Hahaha! <3

  Reply

 • Ida

  |

  Hur många banor har du klarat? Sedan jag började pendla har jag blivit smått besatt av Candy crush. Sjukt beroendeframkallande!
  Med en ljudbok och Candy crush går tiden väldigt fort på tåget.
  Tack för din fina blogg

  Reply

 • ISA

  |

  haha skulle nog älska det där spelet! *bekräftelsekåt*

  Reply

 • Louise

  |

  En i juryn i Sveriges yngsta mästerkock är så sjukt lik din pojkvän!!

  Reply

Leave a comment

Rekommenderade inlägg

Arkiv