Follow my blog with Bloglovin

Barndomens version av snabbmat

IMG_7142

 

Varsågod! Här kommer den sexigaste matbilden ögat kan skåda i sociala medier idag. Eller inte. Min kollega hade matlåda med makaroner och köttbullar en dag förra veckan och sedan dess har jag inte kunnat sluta tänka på det. Det är flera år sedan jag åt det senast.

Jag blev så oförklarligt sugen på det? Jag berättade det för F som sa “ja, men vi kan göra köttbullar och köpa makaroner” och jag sa nej nej nej STOP YOU RIGHT THERE. Det ska vara färdiga köttbullar. Ni vet såna man köper i plastförpackning och luktar fis när man öppnar? Han var inte särskilt pepp på idén, därför utnyttjade jag min sista önskning denna födelsedagshelg till denna rätt. Hah.

 

0

Kommentarer (16)

 • Robert

  |

  Haha, alltid bra snabbmat. Om det inte blir för ofta. Nu är jag sparsam med gluten så det blir inte ofta alls. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Fan, nu blev jag sugen på det med! Har inte ätit på flera år heller! Haha.

  Svara

 • Sofia

  |

  Ooooj, vad längesen man åt köttbullar med makaroner! Jag minns inte ens när jag åt det sist. Säkert 10 år sen. Minst. Men jag gillar bara vegetariska köttbullar nu för tiden. 🙂

  Svara

 • josefine

  |

  Den maträtten är så himla underskattad! Älskar de köttbullarna, även om de kanske inte e de bästa haha! Grattis i efterskott!

  Svara

 • Jessica

  |

  Älskar stuvade makaroner med antingen köttbullar eller sönderstekt falukorv mmm 😀 minns faktiskt att det var stuvade makaroner med köttbullar första dagen i skolan haha..

  Svara

 • F

  |

  Alltså åh så gott! Men, måste bara fråga. Vem tar sju köttbullar?! Jag fattar sex köttbullar, jag fattar åtta köttbullar. Men sju?! (No diss alltså, all <3 till dig trots ojämt antal köttbullar.) Och grattis i efterskott!

  Svara

  • Egoina

   |

   ELLER HUR?!?! Vad är fel på mig? Brukar alltid tänka på sånt, så vet faktiskt inte hur det hände.. haha 😉

   Svara

  • Maria

   |

   Vi fick alltid 7 köttbullar var när jag växte upp. 😛 Trodde att det var så det skulle vara. 😉 :’D

   Svara

 • Sofia

  |

  Haha så märkliga cravings man får ibland x)

  Svara

 • Matilda

  |

  Haha vaaaa??? Sammanträffande att jag åt exakt samma idag! Dinner twins
  Avnjöts på balkongen med en vovve som var överlycklig över att få ett par köttbullar hehe, lyxigt värre!

  Svara

 • Matilda

  |

  Grattis i efterskott förresten! Det skiljer bara tre dagar på oss. Ja, och fem år då. Men ändå, ännu mer twins!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha så kul sammanträffande! 🙂 Vovven blev nog glad 😉 Grattis till dig med 🙂

   Svara

 • Citrin

  |

  Haha nej jag är med din sambo där, det måste vara hemlagade köttbullar! 😛 Färdiga är ju extremt äckliga, den där lukten och broskbitarna… Så snuskigt haha!
  Kan också bli sugen på typ “skolmat” ibland. Typ sprödbakad fisk med dillsås! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jag vet. Det är så äckligt egentligen… Dröjer nog tills nästa gång jag blir sugen 😉 Ååååh men sprödbakad fisk med kall dillsås var ju så himla gott?? Det var nog min favorit tror jag. Åh, nu blev jag sugen på det 🙂

   Svara

 • Linnea

  |

  Grattis i efterskott! Hoppas du hade en fantastisk helg (har sett ut så i alla fall!) Tyvärr får jag nog ändå ge min röst till F i detta fallet, makaroner och ketchup i all ära (min favvo när jag är sjuk, ätes med sked – naturligtvis) men köttbullarna måste ju va hemmagjorda! Haha 🙂

  Ha en fin vecka!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv