En lördag i 6 bilder

792151C2-DBFE-44C0-A2EB-84125ED08D86

I lördags vaknade vi vid 09.00 och jag hoppade direkt in i duschen. När jag var klar var det dags för frukost. F hade kokat ägg och gjort kaffe.

 

424431D8-6F49-4F54-AFB2-7765CA8C389F

Vi klädde på oss och gick ut och då möttes vi av strålande solsken. “Vi tar en selfie”, sa jag. Men det gick ju inte.

 

A1CEC16F-CB7C-4664-8BF6-974887CD3BB9

Sedan åkte vi till F’s mamma för att hjälpa henne med en grej. När grabbarna borrade, slipade eller vad det nu var de gjorde gick jag och hans mamma en promenad och såg det här huset. Där skulle man ju bott. Ett eget litet slott!

 

7EB756B1-98B9-473E-849A-4C262B781020

När vi var klara åkte vi hem igen, snyggade till oss och satte oss på tåget för att åka hem till Sara och Björn.

 

C80667BE-08B1-43DD-AC40-C1F89210BC34

Där skulle vi äta tapas och titta på Melodifestivalen. På bilden förklarar Björn vad allt är. Det han pekar på är tryffelsalami. Tryffel är livet.

 

A78DADEE-2218-491D-BB77-67381127C093

Jag hejade på Nano som tyvärr snubblade på mållinjen. Men jag tyckte vinnarlåten var helt okej också. Hade Nanos scenuppträdande varit lite bättre hade han tagit hem det tror jag. Själva låten var helt klart bäst. Den har gått på repeat här hemma sedan jag hörde den första gången.

Sådär såg min lördag ut. Hoppas er var bra också!

 

0

Comments (18)

 • Bea

  |

  Ja, visst var han bäst?! Tycker verkligen de borde slopa jurygrupperna…Robin kom ju bara trea enligt röster från Sverige.

  Reply

 • Robert

  |

  Så smarrigt! 😉 Har “missat” hela mellon i år. 😛

  Reply

 • Sandra

  |

  Gillade också Nanos låt tills sambon sabba den genom att säga “Det låter som han säger Hodor” så nu låter det som det varje gång jag hör den

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha men sluta! 🙂

   Reply

 • Amanda

  |

  Enligt svenska folket skulle ju Nano vunnit, jag tänker envist låtsas att han gjorde det 😉

  Reply

 • Sabina

  |

  Jag blev jätteförvånad över den som vann faktiskt. Trodde verkligen Nano eller Jon Henrik.

  Reply

 • Danielle

  |

  Helt off topic och det är ju ingenting jag eller du inte vet, men jäklar vad mycket hår du har! Skänk lite till en snart skallig kvinna? Mvh / tunnhårig och avundsjuk

  Reply

  • Egoina

   |

   Kommer med posten asap 😉

   Reply

 • Sofia

  |

  Mmm, tryffelsalami.. Yum! Jag tycker att vinnarlåten i Melodifestivalen är katastrofdålig. Mest för att hela numret känns som en oändligt lång Dressmann-reklam, men även för att artisten hade noll känsla. 🙁

  Jag tror att Nano hade vunnit om Mr. Dressmann varit lite fulare. Sorgligt, men förmodligen sant. Det är alltid de snygga/söta snubbarna som vinner medan massa superalanger (som Ace Wilder) glöms bort. Kan lova att majoriteten av dem som röstar är uttråkade småbarnsmorsor som sitter och dreglar över lammköttet. 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahah Dressman-reklam. Det sa min kompis också!

   Reply

   • Sofia

    |

    Haha, så himla roligt att SÅ många tänkte på just Dressmann. Såg massvis med kommentarer i stil med “Grattis Ukraina, nu kommer Dressmann till Kiev!” på någon artikel Expressen hade om vinnaren. 😀 Dressmann har ett starkt varumärke, haha!

    Reply

    • Lisa

     |

     Jag börjar dock fundera på vad Kiev kommer tycka haha! Ukraina: Vad är detta? En kostymkampanj? Är det rabatt någonstans?

     Reply

  • Lisa

   |

   Det är den verkligen! Dressman var det första jag tänkte på eller en ledningsgrupp haha. Jag hoppas vi åker ur kvalet!

   Reply

 • ISA

  |

  åh älskar matbordet <3 blir förresten nyfiken på en sak, jävligt irrelevant men ändå. På första bilden där, råkar det vara så bara att någon tar en bild på dig in action sådär eller har du sagt ba "kan inte du ta en bild på mig när jag låtsas fixa med mackan?". haha stageat liksom. Förstår du hur jag menar? 😉

  Reply

 • Helena

  |

  Frederic verkar vara en bra kille. Han har inga trevliga vänner som är singla som vill träffa en tjej som bor i Malmö? 🙂

  Reply

   • Helena

    |

    Hehe let me know

    Reply

Leave a comment

Arkiv