Min lördag i bilder

E8917FFA-52AF-47FC-8BD6-690863C0BE80

I lördags vaknade jag och kände mig ledsen. “Nä, skitsamma” kände jag och drog täcket över huvudet och somnade om igen. F väckte mig en timme senare och försökte övertala mig om att jag skulle må bättre om jag gick upp. “Jag vill inte”, mumlade jag. “Det finns rester från kladdkakorna jag gjorde”, sa han. Om det är något som får en upp ur sängen så är det ju kanske den meningen? Kladdkakan var MAGISK. Så himla bäst att F är så bra på att baka då jag själv tycker det är skittråkigt. Älskar matlagning, hatar bakning.

 

E764325A-CA4D-427E-B053-71104A7CD5F3

Det är sant att man mår bättre av att faktiskt gå upp även om det är svårt. Ångesten försvann successivt och efter kladdkakan (och riktigt frukost) duschade jag och hängde i soffan några timmar. Då fick jag denna bra:iga frillan. Hade ägt den om mitt hår inte var frissigare än frissigast.

 

DSC07448-700x981

Sedan var det dags att göra sig i ordning. Vi skulle nämligen på födelsedagsfest hos Sofie! Jag tämjde lejonmanen och terapisminkade mig i över en timme. Att få sminka mig i lugn och ro till bra musik är topp tio av mina favoritsysselsättningar. Det blev en skimrig guldig-brun sotning. Syns inte så bra på bilden dock, men ni får helt enkelt lita på mig.

 

A2626C77-7579-4E21-AD0F-78C34F3F9CD7

Tog på mig en klänning och kände mig snygg. Klänningen är från Vero Moda. Köpte den för längesedan, så vet tyvärr inte om den finns kvar.

 

P2251073

Jag slog in presenter. Sofie hade önskat sig ett par örhänge från Edblad som jag köpte. Hon fick en rolig disktrasa och ett litet odlingsset också. Köpte allt på Bluebox. Örhängena finns här, disktrasan här och odlingssetet här (adlinks).

 

P2251084

Tyckte det var roligt att ge bort ett litet odlingsset istället för blommor. Valde smultron såklart.

 

23691C17-60B5-4EA9-9E12-DCA6AE72C1B9

Sedan åkte vi buss-tåg-buss och hamnade i västra hamnen i Malmö! Där var en shotbuffé framdukad. Eller “välkomstshots” som det kallades. Varför ha välkomstdrink när man kan ha välkomstshot liksom?

 

F06E4CD7-5533-4965-89B9-BBC0D76B85CA

Sofie var fin som alltid. “Ni kanske undrar om jag har stått och vässat alla pennor, då kan jag berätta att det har jag”, sa hon.

 

6AFB54EE-EFEF-4A78-BE2C-C73456206C8A

Vi skulle nämligen spela personbingo! Rekommenderar denna festlek. Väldigt social och mingelvänlig. Man ska alltså gå runt och prata med folk och kryssa i en ruta och skriva upp namnet om personen passar in på beskrivningen (max en ruta per person). Den som först får fem i rad vinner.

 

F4AF5732-EB1A-49F2-9E1D-E215CEA61E62

Vem tror ni vann? Eh jo jag såklart! Jag har bara två olika mindset när det kommer till lekar och tävlingar: antingen så vinner jag, eller så bryr jag mig inte och anstränger mig knappt. Bäst eller sämst alltså. Att vara genomsnittbra är inget jag sysslar med.

 

B7CB6630-F4C1-4069-A03E-B1131CAC5078

Efter att de första tre fem-i-rad vinnarna hade korats var nästa utmaning att fylla hela pappret. Men då gav jag upp rätt fort. Jag hittade alla förutom personen som hade en hund och personen som var född i december. Så svårt att fråga folk rätt saker märkte jag. En person kan ju sjunga bra OCH sova med en teddybjörn (du vet vem du är, hehe), men då ska man ju lyckas skriva rätt sak så att man får ihop alla rutor. Taktiktips till er om ni ska spela detta någon gång: skriv upp alla grejer som finns på varje person och placera ut personerna efteråt. Thank me later.

Vid halv ett gick sista tåget hem, så då fick vi tyvärr redan åka hem. Men en kul kväll! Känns som en evighet sedan jag var på hemmafest senast.

 

0

Comments (22)

 • Rebecca

  |

  Älskar att du faktiskt skriver att allt inte är toppen alltid, att man ibland kan känna sig ledsen bara sådär, allt är inte perfekt hela tiden. Nu vet jag ju inte om du hade något speciellt att vara ledsen för, men jag kan känna igen mig i det här att bara känna sig ledsen och inte vilja lämna sängen. Du är grym på det du gör!

  Kram,
  Rebecca

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack, vad glad jag blir <3 Jag har märkt att det faktiskt är ganska skönt att vara ärlig med sånt i bloggen, istället för att bara bära på det själv som jag oftast gör. Dessutom uppskattar jag verkligen när bloggare är ärliga med sånt. Det hjälper mig att andra mår dåligt. Haha ok, låter som en hemsk människa. Men du fattar 🙂

   Reply

 • Robert

  |

  Snyggt hår du fick där till slut. 😉 Haha, åt att vinna eller ingenting. Stavas det inte kora, förresten. Kåra??? Är jag helt ute och cyklar??? Svar: Åkte buss idag. 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Jo, det gör det va? Tack. Haha, måndagstrött 😉

   Reply

   • Robert

    |

    Du är ursäktad. 😉

    Reply

 • Paula

  |

  Den där kladdkakan ser ut att to die for! Snälla kan du inte fråga F om receptet? Det skulle göra min dag! 😀 //Tjejen som går på diet..

  Reply

  • Egoina

   |

   Det ska jag. Men minns att han sagt att det absolut viktigaste är tiden den gräddas. Det är tusen gånger viktigare än receptet. Sen är det väldigt nice med chokladbitar i! 🙂

   Reply

 • emblas.se

  |

  Åh den kladdkakan såg ju helt galet god ut!<3
  kram
  Emma

  Reply

 • Izabella

  |

  Gud vad fin du är, Regina! Brukar du ha ångest såhär ibland eller kom det i samband med strulet i slutet på förra året? Känns som att du varit lite allmänt nere sen dess och jag lider med dig. Lider själv av stressrelaterad ångest till och från sen jag började jobba och vet hur mycket det suger.

  Du verkar vara en sån himla go och mysig tjej, hoppas verkligen att du mår bättre snart igen och blir kvitt ångesten!

  Kram

  Reply

 • ida

  |

  Jag fattar inte varför du klagar på ditt hår hela tiden.
  Det är ju jättesnyggt naturligt. Plattat hår är ju bara tråkigt.

  Reply

 • Nelly

  |

  Älskar hur nöjd du ser ut på de sista bilderna haha!

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha eller hur! Såå nöjd!

   Reply

 • Ninni

  |

  Grymma presenttips 🙂 jag ska på inflyttningsfest och hittade en del fint på sidan!

  Reply

 • Sofie

  |

  Gud vad kul fest-lek! Perfekt när man är med nya människor 😀

  Reply

 • Karolina

  |

  Alltså haaatar tåg”förbindelserna” mellan Helsingborg och Malmö på helgerna! Eller alla kvällar i veckan faktiskt. Suger!!!

  Reply

  • ida

   |

   Man kan ju åka buss för 59 kr från Malmö C till Helsingborg C.
   Då kan man festa till kl. 04 på morgonen.
   Swebus heter bussbolaget.
   De har jag åkt med många gånger och alltid varit nöjd.

   Reply

   • Karolina

    |

    Men gud är det sant!! Tack för inside information! Aldrig mer ska detta vara ett hinder!

    Reply

    • Egoina

     |

     Men jag ser inga avgångar?? Sjukt bra tips annars 🙂

     Reply

     • ida

      |

      Välj först datum och avreseort så syns klockslagen 🙂

     • Egoina

      |

      Gjorde det, men sista var typ 23 och första klockan 05 :/

 • Carro

  |

  Recept på hans kladdkaka pretty pleeeaaaseeee? :))

  Reply

Leave a comment

Arkiv