Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Every flower must grow through dirt

Måndag! Vaknade helt okej utvilad idag, men nog aningen förvirrad då jag glömde få med mig en matlåda. Hade därför ingen mat på lunchen, men en kollega förbarmade sig över mig och gav mig halva sin matlåda! Om inte det är kärlek vet jag inte.

Nu har jag precis slutat jobba och ska åka och möta upp Linda och Jennifer för middag på stan. Lyxig måndag med andra ord!

 

46739350-0E0B-440F-BD0F-5497B9E7995B

8090673E-8021-4B46-A8B3-082FDD7B2E17

Såhär ser jag ut idag. Koftan är från Bubbleroom (gammal modell, finns tyvärr inte kvar) och polotröjan finns här (adlink). Så kul att alla på kontoret hade något med blommor på sig idag förresten. Min kollega på lagret påpekade det och vi bara ”ja, vadå fick du inte meddelandet?”.

 

0

Kommentarer (5)

 • Sara Rödett

  |

  Väldigt tjusig! Och vilken lyx med middag ute på stan, bara sådär, på en måndag. Tummen upp!

  Svara

 • Robert

  |

  Nu har man börjat uppdatera sängkläder och annat. Får se när slår till med en Moccamaster också. Känns inte jätte-akut men kul med förbättringar. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv