Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Jag hittade ingenting men fann något större

Ett nytt nummer av VR är i butik och ni vet vad det betyder, jag kan lägga upp min krönika från förra numret! Den här handlar om ett moment of weakness kan man väl säga. Hoppas ni gillar!

 

P2211025

P2211050

P2211041

0

Kommentarer (33)

 • Mli

  |

  Så viktigt, så bra! Angående autocorrect btw, så har min nya telefon börjat ändra man (om jag råkar skriva msn) till just… MSN. Är det verkligen mer troligt att jag skulle skriva MSN än man? Så irriterande, haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men eller hur!! Så dumt!

   Svara

  • Sofia

   |

   Aaaah, det gör min med! Varför skulle någon skriva om MSN? Det finns ju inte ens längre, haha?! Min telefon gillar dessutom hästar.. ”Har” blir ofta ”häst” och ”tackar” blir ”travar” osv.

   Svara

 • Julia

  |

  Tror detta är den bästa krönikan du skrivit faktiskt??? Så himla fint skrivspråk och bra flyt och genombra känsla! FEDT som fan.

  Svara

 • Tom

  |

  Tror du att anledningen till att du är så rädd att din partner är otrogen på grund av att du själv har varit otrogen i tidigare relationer?

  Svara

  • B

   |

   Tror du att du drar denna analys för du utgår ifrån egna erfarenheter och därmed tror att alla är som du?

   Tom, du är ganska tom på hjärnceller 🙂

   Svara

  • emblas.se

   |

   Makes no sense, men okej?
   Tror du kanske menar att man lättare blir rädd om man tidigare blivit utsatt för otrohet…?

   Svara

  • Sofia

   |

   Jag tror att någon hänger för mycket på Flashback och förlitar sig på alternativa fakta..

   Svara

 • ISA

  |

  Fick två tankar:
  1. Den där jävla SEB som kommer heeela tiden. Samt att ”jag” vill ändra sig till ”jah”. Vad fan??
  2. Är så nyfiken på ditt skrivande.. alltså, har du övat för att bli bra på krönikor? gått nån kurs? eller ba naturbegåvning? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Mehhh sluta får ju hybris!! Ingen kurs nej, bara awesome 😉 Men man kan väl säga att jag har övat. Har ju skrivit typ hundra krönikor genom åren och vissa var verkligen skräp. Det tog tid för mig att ”hitta mig själv” i krönikorna och vilket sätt jag tycker om att skriva på 🙂

   Svara

 • B

  |

  Tips!
  (Som räddat mig från flertalet aggressionsutbrott på T9)

  Gå in på ”inställningar”
  Sen på tangentbord > textersättning > och sen kan man lägga till de ord som man brukar kunna trycka fel på (jag t.ex skriver alltid, av nån anledning fixk istället för fick, men ändrat så att T9 ändrar till fick istället 🙂
  Så man kan använda det till något bra! Tänker att du kan skriva in sen och så ändrar t9 det automatiskt till sen istället 🙂

  Svara

  • B

   |

   (Skriva in SEB så ändrar t9 det till sen menade jag såklart!)

   Svara

  • Ella

   |

   Jag har gjort så för min epostadress också. 🙂 Den är så himla lång och krånglig, men numera räcker det med att jag skriver in första bokstäverna så ersätts de automagiskt (mitt bästa ord!) med hela adressen!

   (Eller så kan man gå in på någon annans telefon och ändra så att exempelvis ”puss” blir ”snopp” eller nåt annat moget… Jag är ju 30+ och skulle aaaaldrig göra något så omoget, men andra skulle ju kunna tycka det var kul!)

   Svara

   • Egoina

    |

    Automagiskt! Men hur bra ord??? Tar det. Tack 😉

    Svara

 • Victoria

  |

  Åh vad bra. Berörde på riktigt. Spot on. <3

  Svara

 • Elin

  |

  Grymt! Välskriven, välformulerad och levande text

  Svara

 • Robert

  |

  Så jobbig känsla, och så bra krönika. 😛

  Svara

 • Jenny

  |

  Känslan </3 känner igen mig så mycket från mitt förra förhållande..

  Svara

 • Madde

  |

  Så fint skrivet. Jag rös när jag läste slutet. Du är äkta <3

  Svara

 • Ida

  |

  Aj vad känslan känns igen. Den hemska situationen när det gått så långt att den där sista spärren släpper och man går över gränsen. Fast jag hittade allt, all svek och lögner hade han sparat ner i en mapp och den känslan när hela världen rasade kommer jag aldrig glömma. Till råga på allt var det min granne och barndomsvän som han skrivit med, en helt annan person än den jag trodde.

  Svara

  • Egoina

   |

   Usch!!! 🙁 Vad hemskt! Men tur att du fick reda på det!

   Svara

 • hanna

  |

  Åh vilken himla bra krönika. Och usch vad man känner igen sig. Nästan, nästan att det blir lite av en besvikelse att inte hitta något… för man litar ändå inte på att det aldrig fanns något att hitta. Nej fy, nu ska jag njuta av singellivet och du får njuta av att ha hittat en bra och fin kille 🙂

  Svara

 • Rebecka

  |

  Jättebra krönika 🙂

  Svara

 • Josefin

  |

  Fy usch, känner igen mig. Fast jag hittade massor som jag inte ville se. I halva mitt liv har jag levt med en kille som svek mig så otroligt, jag är lika gammal som dig. Jag visste att något var fel, jag kände det på mig. Smärtan har varit olidlig. Men jag är fri nu. Tack för din blogg. Kram josefin

  Svara

 • Nathalie

  |

  Tänkte på det där med autocorrekt och att SEB alltid kommer upp när man ska skriva sen… JAG HAR LÖSNINGEN EGOINA!!!!

  http://macworld.idg.se/2.1038/1.498196/sa-far-du-autocorrect-att-fungera-battre

  Läs detta inlägg men gå in på textersättning ist för kortkommando som det står i (det gamla) inlägget. Har ändrat ”SE B” till ”sen” nu så nu har jag liksom lurat systemet så att när jag skriver fel så blir det ”sen” fastän jag skrev SEB…:)) Hade oxå problem med att ”jag” alltid blev ”jah” men har fixat det i textersättning oxå!!! Såååå bra! Tack för att du skrev om problemet jag bara irriterat mig på utan att ”veta om det” och att jag nu googla lösningen!!! (PS. Är svårt att skriva SE B och Ja h nu) haha puss

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men så bra! Skriver också alltid ”jah”. Måste ändra 🙂

   Svara

 • arasen - ett liv med borderline, ibs och två barn

  |

  Brukar alltid gilla dina krönikor, men den här hade något extra. Den kändes väldigt äkta (det gör dom andra också, men den kändes mer äkta på nåt sätt) och jag tycker det är väldigt modigt av dig att publicera den. <3 Tack för att du är du!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv