Hur man får fler följare på Instagram

Detta är så konstigt. “Min Instagram är borta”, sa Frédéric igår. Han kunde inte logga in, hans konto fanns inte kvar, kommentarer han hade skrivit var borta och hans användarnamn fanns inte kvar på de bilder jag taggat honom i. Vi förstod ingenting.

 

IMG_4555

Idag såg det ut såhär. Hans konto hade fått en ny användare som döpt om användarnamnet (och ville tydligen att folk skulle titta på henne naken?).

 

IMG_4557

På bilder där jag taggat F såg det nu ut såhär istället. Haha.

 

Han löste det genom att kontakta Instagram som bad honom skicka en selfie med en lapp där han skrivit sitt namn, sitt användarnamn och ett nummer. Han gjorde det och fick tillbaka sitt konto.

 

IMG_4570

Personen (datorn?) som hackade har verkligen inte legat på latsidan utan har likeat random bilder på mängder av olika konton, så nu ser det ut såhär. F har över 100 följarförfrågningar!

Det är alltså inte alls nödvändigt att köpa följare, man kan helt enkelt bara få sitt konto hackat! Sen kanske personerna avföljer successivt när de inser att det inte är så mycket naket att få se. Men ändå! 15 minutes of fame.

 

0

Comments (20)

 • Madde

  |

  Haha exakt samma sak hände med min killes konto för bara några dagar sen. Men undrar vad grejen är? Varför liksom inte bara starta ett helt nytt konto om man vill lura folk att dom ska få se nakna tjejer?

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, jag förstår inte heller poängen. Han hade typ inga följare och lade upp bilder väldigt sällan. Varför liksom??

   Reply

 • emblas.se

  |

  Det kanske är just såna följare som inte är så aktiva som dom ger sig på och tror att de inte ska märka nåt…? Bara en teori.
  Tur att det löste sig oavsett! 🙂

  Reply

 • J

  |

  Hände mig imorse! Har dock inte fått tillbaka mitt konto ännu… hur lång tid tog det för er att få tillbaka hans konto?

  Reply

  • Egoina

   |

   Gick fort efter att han kontaktat Instagram 🙂

   Reply

   • J

    |

    Ok… jag har fortfarande inte fått hjälp. Hur exakt gick han tillväga?

    Reply

    • Egoina

     |

     Han mejlade dem och så fick han ett “autosvar” med en lista på vad han behövde göra.

     Reply

   • J

    |

    Fortfarande inget svar från instagram och hela dagen har gått … har bara fått ett autosvar inget annat.

    Reply

 • Sabina

  |

  Nåt liknande hände med min mans facebook. Han som aldrig är inne och har typ 10 vänner där, haha. De borde väl välja att hacka några som har lite större kändisskap än så :’D

  Reply

 • Nina

  |

  Alltså det är såå många personer liknande den som hackade F´s konto som försökt följa mig. Undrar om det verkligen är riktiga personer eller bara nån sorts virus…Godkänner aldrig dem.

  Reply

  • Lisa

   |

   Det är inga riktiga personer. Det är bots.

   Reply

 • Isa

  |

  Okej, en korkad fråga. HUR fick ni tag på instagram? Jag har letat och letat och letat efter NÅGON form av kundservice, men inte hittat någon! Kommer enbart till “vanliga frågor”. Blir helt tokig på det

  Reply

 • Sara

  |

  Men så sjukt konstigt

  Reply

  • Sara

   |

   Mäh min smiley kom inte med :/ 🙂

   Reply

 • Sandra

  |

  Kan gissa på att det är en såkallad “bot” alltså ingen riktig person men oavsett är det ju jättejobbigt! Skönt att han fick tillbaka sitt konto!

  Reply

 • Jenny

  |

  Mitt instagramkonto blev också hackat för bara någon dag sen, nästan exakt sådär! Jag var utloggad från appen och blev förvånad, för jag hade inte gjort någon uppdatering på Insta eller något som skulle kunna vara orsaken. Sen när jag försökte logga in var lösenordet ändrat(!) och jag förstod ingenting. Kunde däremot logga in med Facebook, puh! Såg då att det var en rysk mailadress som hade tagit över mitt konto och namngett sig som något sådär som Frederic fick. Slapp naked-girl-länken dock, tackar för det. Men alltså heeeeeelkonstigt…? Vad var syftet undrar jag. Mitt konto är ju fan privat med bara 240 följare, haha. Skumt som sagt.

  Reply

  • Marie

   |

   Mitt instakonto blev nyss hackad av en ryss ägd mailadress.. Vad kan jag göra??

   Hjälp.

   Reply

 • Katta

  |

  Jag fick 2 vänförfrågningar igår på insta om att följa sådana konton med nakenbilder.

  Reply

Leave a comment

Arkiv