Follow my blog with Bloglovin

12 dagar senare

72267AE0-1337-454D-BD29-87316ECDC656

AC68100D-901A-4518-ADB9-C32E67B9E2B6

Samma plats, samma tid, 12 dagar senare.

Varsågod! Ett bevis på att det hela tiden blir ljusare och att denna eviga vinter har ett slut. Det hade varit intressant att ta en bild på samma plats varje dag för att se skillnaden, för det går verkligen fort nu. Kanske nästa år.

 

0

Kommentarer (8)

 • Sara

  |

  Asså åh, tack! 🙂 Precis den peppen jag behövde idag. Påminnelse om att det kommer bli ljust, varmt och lättare att hitta på saker igen.

  Svara

 • S

  |

  Tack! Det här behövde jag verkligen bli påmind om!

  Svara

 • Milla

  |

  Det här gjorde mig glad! Blev själv förvånad idag när jag gick ut och det fortfarande var ljust. Man hinner och orkar ju så mycket mer när dagen inte är slut kl. 15 liksom..

  Svara

 • Robert

  |

  Märker också att det faktiskt händer nåt med morgonmörkret. Ett tag trodde jag det skulle bestå för evigt. 😛

  Svara

 • Agnes

  |

  Vill tipsa lite om rött vin! Är ingalunda någon expert men att börja dricka rött vin till mat är ju såklart bra. Men även att äta det med tilltugg, lakrits till rött vin är något jag verkligen uppskattar. Gärna rökig lakrits om man hittar det. Chark och ostbricka till rött vin är också gott. Liksom ha tilltugg till hands om rödvinet blir för kraftigt.

  Men så vill jag tipsa om ett otroligt gott rött vin som jag tycker väldigt mycket om, Zensa Primitivo. 90kr på systemet. Så värt! Jag drack länge Gnarly head Old vine zin men Zensa är snäppet bättre. Alla jag rekommenderat det till har gillat det. Så tips tips!

  Kom ihåg, varannan vatten!

  Svara

  • Agnes

   |

   När man kommenterar på fel inlägg

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv