Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helgfrukost

E4D2BE64-AF52-4355-87AF-88377CAD0821

Tänka sig att mig helgfrukost skulle komma att se ut såhär cirka varje lördag och söndag. Hade något sagt det till mig för tre år sedan hade jag aldrig trott på det då jag aldrig gillat varken ägg eller kaviar. Sjukt vad lite övning och en söt kille kan göra. Nu är inte helgen komplett utan.

 

EBF81701-5E89-40E2-87A1-4EEED76F7A24

Sedan följde vi upp med det här. Våfflor! ”Jag vill ha våffelfrukost på söndag”, sa jag i veckan. Ida berättade att hon och hennes kille skulle ha det och jag blev så sugen att jag bara var tvungen att härma. Det känns ju också som det enda rimliga att göra när man har så många goda pålägg dessutom. Fyra burkar har vi! Som en liten hyllning till pannkakor och våfflor i skafferiet.

 

1D1C7438-3368-4F80-B08D-2DAC7C3A6153

Jag kör på favoriten Nutella och banan med lite glass (inte så mycket att våfflan blir kall!). Inget slår ju det.

 

D1D3F715-B802-4C69-8EF8-C2829011B9B1

F var nyskapande och provade sig på en Reeses-variant. Man får dock vara försiktig med jordnötssmöret, tar man för mycket blir det så strävt.

Klart slut på lyxigt frukost. Nu har vi massa våffelsmet i kylskåpet och jag misstänker våfflor med skagenröra, rom, dill och räkor till middag imorgon. Mums!

 

0

Kommentarer (18)

 • Robert

  |

  Så smarrigt! Men en aning onyttigt. Avdelning äter-helst-inte-socker-och-gluten. 😉

  Svara

  • emblas.se

   |

   Samma här! Har aldrig fattat grejen med Nutella riktigt… tycker det klistrar igen käften liksom :/

   Svara

 • ISA

  |

  att man (jag?) aldrig tänkt på att kombon pb + nutella blir som reeses. Briljant pv <3

  Svara

 • Jessica

  |

  Det såg ju bara för gott ut

  Svara

 • Elin

  |

  Blir alltid så avundsjuk när jag ser våffelbilder, för vi äger inget våffeljärn 🙁 Men det är ju lätt att ändra på den saken så så får det bli!

  Svara

  • Egoina

   |

   Vi lånade ett av F’s mamma som vi inte lämnat tillbaka 😉 Hehe.. Så låna av någon! Man använder ändå inte det varje dag 🙂

   Svara

 • Klara

  |

  Är helt chockad över att du äter ägg och våfflor??! Drottningen av ägg- och pannkakshat har gjort en helomvändning??!! Vad hände med ”ägg är hönsmens”? 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Men jag veeeeeet?! Hahaha, tänker på det ibland, men försöker tränga bort. Vad gäller pannkakor så är det Frederics förtjänst, han gör så goda (och frasiga!!), i övrigt är jag inte ett big fan så länge de inte dränkt i Nutella eller sylt 🙂

   Svara

 • Alex

  |

  Sandra Beijer borde typ få något slags provision med tanke på hur ”inspirerad” du och Forni och alla möjliga bloggare är av hennes sätt att skriva. ”Cirka varje lördag”, ”klart slut på”. Klart man kan bli inspirerad men detta är ju rakt av kopierande av hennes skrivsätt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Är hon upphovspersonen till dessa uttryck? I så fall JA, helt klart, hon borde få provision 😀 Hon är fantastisk! Det är dock verkligen inte medvetet kopierat från min sida och visste inte heller att jag fått det från just Sandra. Men du verkar rätt säker på din sak. Jag tycker nästan det är gulligt att jag blivit influerad, tror inte heller att Sandra stör sig om det nu är hennes uttryck, hon borde ju snarare tycka det är coolt att andra tycker att hon skriver så bra att de anammar hennes uttryck. Du borde ju också se det som något positivt (för du verkar ju gilla Sandra? 🙂 ). Ingen dör av att vi använt samma uttryck. Jag vet inte vilken känsla för mig som är starkast just nu: 1) att jag tycker det är synd att du stör dig och lägger energi på det här, eller 2) att det är coolt att du försvarar en skribents uttryck. Hmm. Tror ändå det sistnämnda! Alla borde ha en du som sitt fan <3 🙂

   Svara

   • F

    |

    Jag måste faktiskt hålla med om att det ett tag nu har känts som många uttryck och idéer på inlägg är nästan rakt kopierade från sandra.
    Tycker det är tråkigt (inte för att det känns lite för inspirerat av Sandra) utan för att jag saknar ditt egna sätt att skriva jättemycket!

    Kanske en skrivsvacka från din sida, eller så har helt enkelt många börjat skriva som Sandra (läser bara era bloggar haha) så kanske bara är jag som är dåligt uppdaterad 😉
    Ha det bäst! ✌

    Svara

    • Egoina

     |

     Tack för input, då ska jag tänka på det 🙂 Att idéer på inlägg är kopierade från Sandra håller jag dock inte med om. Vilka då? Haha ja, kanske det. Jag tycker att jag använder ett ”internetspråk” (för att jag tycker det är roligt) blandat med mitt egna språk. Ser liksom inte det som ”Sandras”. Men det kanske det är, har faktiskt inte reflekterat över det. Detsamma 🙂

     Svara

 • Karin

  |

  Hej Egoina! Eftersom jag tycker att du är väldigt duktig på att hjälpa personer med funderingar angående förhållanden och annat tänker jag själv ställa en fråga till dig. Jag och min pojkvän blev tillsammans för knappt ett år sedan, det första förhållandet för oss båda. Han har inte haft sex med andra förut, medan jag har varit med sju stycken andra. Ibland (ok, ganska ofta) ställer han frågor om hur sexet har gått till/hur det leder till sex osv. Jag svarar på frågorna, men vill inte att han ska tänka på mig med andra (vet att han gör det och mår dåligt över det, men han säger att han funderar ännu mer om jag inte svarar på frågorna). Ibland får jag ångest och ångrar att jag har varit med andra, men innerst inne ångrar jag det inte. Jag vill bara inte att han ska må dåligt över det här. Hur tänker du att man kan hantera svartsjuka (eller nyfikenhet?) angående tiden innan man blev tillsammans? Du är bäst! <3

  Svara

 • Jenny

  |

  Vilket recept kör ni med? 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Åh vilken fin sjal! Var kommer den ifrån? 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv