Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hur min morgon ser ut

Tänkte att ni kunde få hänga med och se hur en vardagsmorgon ser ut för mig, eller min resa till jobbet rättare sagt:

 

4AB24D03-12B4-4449-840D-DD3047AAC46F

Jag går upp 06.10 och lämnar hemmet 06.20. På den tiden hinner jag duscha, ta deo, smörja in ansiktet, klä på mig och borsta tänderna. Om inte det är bra jobbat så vet jag inte. Jag har optimerat allt för att få sova så länge som möjligt då jag vägrar gå upp innan 06.00. Bara vägrar! Jag lämnar en sovande kille (så avis!) och sedan tar jag bussen till centralen.

 

B019EF90-00BC-44CD-B2B8-9E7CFE30B544

För att åka tåg! 06.40 påbörjar tåget sin kurs mot Malmö.

 

09F1A734-AAAA-40A4-A2DC-E3B658D732CB

Då är det dags för smink. För ett år sedan lade jag bara på mascara på tåget, men numera gör jag allt. Prioriterar att sova så länge som möjligt istället. Jag har ändå 40 minuter på tåget som brukar vara rätt tomt så tidigt. Så det funkar bra.

 

63FBBC81-676B-4949-BAC5-C47BCDE01570

Före och efter. Det är olika ljus på bilderna, jag sminkar alltså inte mig själv några nyanser ljusare.

 

BC79607E-7EF3-4F90-9A98-A5B0A5BA66AD

07.20-ish är jag på centralen. Idag hade jag ingen lunch med mig och gick därför och köpte en sallad på Salads and Smoothies. De har en stor och en liten sallad varav den lilla kostar runt 49 kronor och gör mig mätt. Ganska prisvärt alltså. Jag har dock fallit för en sallad som är mycket dyrare då den innehåller massa goda ingredienser som t.ex. koriander, cashewnötter och picklad ingefära. Men whatyougonnado. Magen vill ha det magen vill ha.

 

4C642C24-92EA-4BD0-91B2-92AC8A4D5181

Sedan har jag oftast lite tid att slå ihjäl innan bussen går beroende på vilken jag hinner med. Då kan man sitta här och titta på folk. Fast det jag oftast gör är att läsa mejl eller fixa med bloggen. Varje sekund jag har över på dagarna är dyrbar.

 

AAA0281E-39B3-4219-AFD7-6A9D71AB756A

Sedan är det dags att åka buss igen.

 

5511D2F3-DBC6-489B-A50A-663AF4E937D3

Och promenera i ett tråkigt industriområde. Espresso house har dock sitt bageri här och beroende på vad de bakar sällskapas man av en god doft. I måndags var det kanelbullar!

 

73EB6C88-E104-40E2-9AA2-16CA774F46A2

Till slut är jag framme här hos mina gulliga kollegor precis innan 08.00. ”Vinka”, sa jag.

 

04AAD65F-38C4-4D6F-901D-792AD1D65BB4

Då kan man äta en banan till frukost vid skrivbordet och beta av mejlen.

Sådär! Det var min morgon som i princip ser likadan ut varje dag. Längtar så till vi får sådana snabba tåg som de har i Japan så att man kan åka till Malmö på en kvart. Det vore något.

 

1 gillar

Kommentarer (69)

 • LIVSGLITTER

  |

  Phu för 2 timmars resa varje morgon!

  Svara

  • Egoina

   |

   Sen ska man hem också…. haha 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Hej, hej!

  Ett evigt mörker både morgon och kväll gäller här fortfarande. Jobbar också i ett industriområde. Världens minst gåvänliga områden med alla fordon överallt. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Eller hur! Vissa lastbilar är galna!

   Svara

   • Robert

    |

    Haha, ja! 😮

    Svara

 • Anna

  |

  Oj det var lång pendling, hur orkar man? Funderar du på att byta jobb för att få mer rimlig restid? Även om kort resväg inte är viktigare än ett bra jobb som man trivs med så blir det kanske slitigt i längden ändå

  Svara

 • Caroline

  |

  Du pendlar alltså 4 timmar om dagen – om tågen/bussarna är i tid? Herregud, det är ju en halv arbetsdag bara det :O

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja, nästan iaf 🙁 Nu har det inte varit förseningar på länge *peppar peppar* som tur är.

   Svara

   • Caroline

    |

    usch, fast ja, det är fasiken svårt att hitta ett jobb som man trivs med så kanske fokusera på att du har hittat det istället :*) de ska vara glada att de har dig!

    Svara

 • Mathilda

  |

  Åhh, haha, känner igen mig så mycket i detta pendlarlife. Superoptimerade morgonrutiner, sminket i väskan och såklart den obligatoriska bananen när man är framme!

  Svara

 • R

  |

  Alltså wow. Skulle aldrig orka. Imponerad av att du lämnar hemmet på 10 minuter (här tar det 45), men jag har bara 20 minuter dörr till dörr. Max. Blev sjukt frustrerad för ett år sedan när jag hade 45 minuter till exjobbet. Men att ha det gör varje dag… Starkt jobbat.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! Känner mig duktig nu, haha. 🙂

   Svara

 • ISA

  |

  aaah vilken okristlig tid du är uppe!! följdfråga då: när går du och lägger dig cirka? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Försöker gå och lägga mig vid 22.00. Men det blir ofast 23.00 eller 00.00-ish. Så sämst att vara en nattmänniska!

   Svara

 • Lisa

  |

  Oooj ska aldrig mer klaga på mina 20 min till jobbet haha. Då är det ändå den långa vägen med ett bussbyte (bor i stan och jobbar i stan, stockholm) för jag haatar att åka tunnelbana, tar jag den kan jag nog skala av 5 minuter till. Nu ska jag skämmas lite hihi… Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jaaa det får du faktiskt! 20 minuter är en dröm 🙂

   Svara

 • Anna

  |

  Då vet jag vilken buss jag ska ta om jag vill ha din autograf

  Svara

  • Anna

   |

   Oj min smiley kom ej med 😉 nu ser min kommentar mest ut som ngt från en stalker ha ha

   Svara

   • Egoina

    |

    Haha JAAAAAAA. Därför jag ba ”jag brukar ta en annan buss okej”. Men om du är seriös och vill träffa mig på riktigt så kan vi styra en fika eller något alltså, så slipper du gå upp vid 06 😉

    Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Tar faktiskt oftast en annan tyvärr 😉

   Svara

 • Fanny

  |

  Åh vad jag inte saknar att pendla 😛 pendlade gävle-uppsala hela 2015. Mysigt att åka tåg förvisso men det var rätt segt att lämna hemmet 06.00 och komma hem 18.00

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej, det suger verkligen. Oftast 18.30 till och med… Inte okej!!

   Svara

 • Hanna

  |

  Oj, vad mycket tid du lägger på pendling! För mig tar det ungefär lika lång tid att komma till skolan (pluggar på universitet i annan stad) men då är det ju bara ca två gånger i veckan 🙂 Har inte du bil, eller minns jag fel? Själv har jag körkort men ingen egen bil. Men å andra sidan så kan man ju utnyttja tiden på tåget (inte för att jag brukar göra det iallafall…) på ett annat sätt än i bilen 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Det tar tyvärr en timme att köra och det är nästan mer drygt, mest pga att trafiken är kaos. Väljer istället tåg så att jag kan utnyttja tiden, iaf i den mån jag orkar 🙂 Det tråkiga är bara att det är så svårt att ha något att blogga om. Det är ju i princip omöjligt att ”blogga om sitt liv” när man knappt har någon fritid. Eller så får jag börja skriva om mitt tågåkande (mer än vad jag gör 😉 )

   Svara

   • Sara

    |

    Tycker det är bra att du väljer kommunalt speciellt så tidigt på morgonen. Jag bodde förut en timme från mitt jobb (bilväg), fanns inga bra kommunala förbindelser så var tvungen att köra själv. Vet inte hur många gånger jag var på väg att somna bakom ratten på morgonen (är en riktigt trött morgonmänniska). Valde tillslut att flytta närmare då jag inte vågade köra mer pga min jävla trötthet. Fy fan tänk om något hade hänt någon annan pga mig 🙁

    Svara

 • Isabelle

  |

  Vad härligt att åka förbi Espresso House bageriet Dock bygger dem ett nytt för att klara av belastningen, vilket ju är bra! Men tråkigt när det är klart för dig… /Barista på EH

  Svara

 • Hannah

  |

  Hej Regina!

  Jag har bara en liten fråga; vart i Helsingborg är det ni bor (eftersom du får ta buss till knutpunkten), och tycker du att det funkar att pendla till Malmö?

  Jag och min sambo funderar nämligen på att flytta till Helsingborg till hösten (älskar den staden, PMet från Ängelholm så har ju varit en del i hbg!) men båda har just nu jobb på annan ort. Dock tar jag examen till sommaren och har bara jobb sommaren ut sen, så jag är ganska flexibel.

  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag bor vid Stattena/Tågaborg. Jobbar du centralt i Malmö och kan gå från tåget tror jag det kommer funka bra. Annars är det rätt drygt tyvärr. Men det är klart det går bra om jobbet är värt det 🙂 Ja, visst är Helsingborg en fin stad! 🙂

   Svara

 • Jonna

  |

  Huuuuuuur hinner du allt det där på 10 minuter!? Lär mig haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Har övat i ett år 😉 Haha! Tips är att lägga fram allt man behöver (i ordning) kvällen innan 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Vad snabb du är på morgonen! Själv behöver jag 1 tim 20 min och då får jag stressa haha! Men sen har jag ju en hund att gå ut med också

  Svara

 • Karolina

  |

  Vad kul att läsa, vi har ungefär samma tider faktiskt (en timme tåg till och från jobbet för min del). Men man får ju göra det bästa av situationen. Sjukt imponerad av ditt tempo på morgonen dock! 🙂

  Svara

 • Tilda

  |

  Haha alltså jag skäms ju nu.. har 17 minuter med cykel å 5-6 minuter med bil.. Hade verkligen aldrig pallat att pendla..
  Hoppas ni hittar ert drömboende snart å att du får närmre till jobbet!! Kramelikram

  Svara

 • Saga

  |

  Hej! Min kommentar har ingenting med inlägget att göra, men måste bara fråga då jag tänkt på detta länge. När du började på ditt nuvarande jobb skrev du någon gång att Ida talade med olika dialekter varje dag. Min fråga är: Vad menade du? Pratade hon t.ex. ena dagen skånska och andra norrländska, eller har jag missuppfattat allt fel? Gör hon detta fortfarande måste jag även fråga!?
  Snälla svara! Tärt på mig länge att inte veta.

  Svara

 • Sofia

  |

  Oj! Grym du är som orkar pendla! Jag bytte jobb vid årsskiftet och nu har jag 300 m från min port till jobbets port

  Svara

  • Egoina

   |

   Wow! Man kan ju typ inte bo närmare. Härligt! Grattis 🙂

   Svara

 • Maria

  |

  Haha Gud trodde först att du endast åkte tåg i 40 min och jag bara men shit va gnäller hon över, så mycket pendlar jag också till skolan… men såg sen att det kräver ÄNNU ett bussbyte hehe woops.
  Är också högt impad av allt du hinner på 10min, jag ger mig själv 20min dom dagarna jag måste gå upp extra tidigt men då är det väääääldigt nära att jag inte hinner. Måste va något jag gör fel (duschar inte ens på morgonen liksom)

  Svara

  • Egoina

   |

   Oftast (ok varje dag) blir det väldigt bråttom och jag får springa till bussen, haha.

   Svara

 • Malin

  |

  Förstår att det är jobbigt att pendla och ha två jobb, men om det nu är så jobbigt som du verkar tycka att det är, hur kommer det sig att du inte gör något åt det? Det känns ju ohållbart i längden att vara borta hemifrån 12 timmar, ha extremt stressigt för att man har två jobb osv. Skulle du inte kunna flytta till staden du faktiskt jobbar i? Eller jobba hemifrån några timmar eller någon dag i veckan om du ändå jobbar med sociala medier och kommunikation? Missförstå mig rätt, tycker det är starkt av dig! Men det verkar liksom inte vara hållbart ur stress och återhämtningssynpunkt.

  Svara

  • Egoina

   |

   Tyvärr är det inte så enkelt. Jag kan inte bara flytta till Malmö och jag kan inte heller jobba hemifrån tyvärr 🙂 Det är hållbart eftersom jag fått skära ner på bloggen lite och eftersom jag kan utnyttja tiden i viss mån. Det är så många aspekter att väga in här och det är inte så lätt. Men jag tänker på det långsiktigt också och vi får se hur det blir. Tack för omtanke och jag hoppas inte det känns som att jag gnäller för mycket :/ Litegrann är ju en mänsklig rätt 😉 Kram!

   Svara

 • Sofia

  |

  Åh, har du flyttat till Helsingborg? 😀 Har fan inte hängt med alls här.. Jag flyttade därifrån för 1,5 år sen men äääälskar mitt Hbg. <3

  Men till saken.. HUR I HELA FRIDEN hinner du med så mycket på 10 minuter?! Jag hinner ju knappt ta mig ur sängen på den tiden. Går oftast upp en timme innan jag behöver gå hemifrån. Minst! Och då duschar jag ändå på kvällen för att jag aldrig skulle hinna på morgonen haha..

  Jag brukar tycka att jag är snabb med att göra mig i ordning men du är ju morgonrutinernas Usain Bolt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Det hör till att jag snoozar typ en kvart innan jag går upp 😉 Med ”duscha” menar jag mer att jag sköljer av mig snabbt med lite vatten och tvål (duschar också på kvällen, men känner att jag behöver en snabbdusch på morgonen för att vakna). Det andra har jag väl övat på att bli snabb på. Men det är verkligen stressigt alltså. Haha 🙂

   Svara

   • Sofia

    |

    Kan tänka mig att det är stressigt haha. Herregud. Men kan förstå dig ändå, man vill ju sova så länge man kan! Jag tycker om att ha det lite stressigt på morgonen också, för då vaknar man verkligen. Du kanske är likadan? 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Mja, tycker inte om det. Men hade inte kunnat ha det på något annat sätt. Är noll procent produktiv när jag har mycket tid på mig 🙂

     Svara

 • Marie

  |

  Min morgonrutin är rätt lik din. Jag jobbar typ 75 km bort så går upp 6:00 men skulle behöva gå upp 20 min tidigare.. Skulle aldrig hinna allt du gör på morgonen, är imponerad 😉 hinner typ klä på mig och borsta tänderna. Men jag har optimerat så att när jag snoozar några minuter tar jag på deo så att man slipper frysa några min extra :-P. Går hemifrån 6:15 till stationen för att ta bussen som går 6:30. Den är framme i Gävle strax innan sju. Sedan går tåget 7:19 och framme 7:45 typ (har lite tur att det är snabbare tåg än de andra) sen typ 5 min till jobbet. Så har bara ett byte men gör precis som du och sminkar mig alltid på tåget eller bussen, bästa ju 🙂

  Svara

 • Emm

  |

  Jösses.. Jag går upp kl 5 för att hinna göra mig iordning lite innan jag väcker barnen kl 5.30. 6.30 går vi hemifrån och lämnar först av dottern på skolan för att sedan ta en promenad på 15-20 minuter till dagis för att lämna av sonen. Åker sedan buss till jobbet och är framme någon minut innan 7.45 när jag börjar. Hade aldrig hunnit göra mig iordning på 10 minuter! Jag har också komprimerat tiden som tusan, gick upp 4.30 förr vet jag men skulle inte hinna om jag gick upp senare än typ 5.10. Blir en så dålig människa av att stressa på morgonen:D

  Svara

 • Marie

  |

  Vad jag tycker SYND om dig, hade haft ångest att pendla sådär dagligen! Jag börjar också klockan 08.00 och stiger upp kring 07.15, tar bussen 07.40 och är på jobbet 07.55. Smidigt att bo nära..

  Svara

 • Lou

  |

  Inte för att på något sätt *lägga mig i*, men du har inte funderat på om det vore värt att gå ner lite i arbetstid för att få mer fritid? Det är ju många idag som jobbar typ 80 % procent och som mår bättre av det, och tänker att det ju kan vara värt det ibland. Var rädd om dig <3

  Svara

 • Claire

  |

  Haha alltså jag har 5 minuters gångavstånd till jobbet (måste vara den som har närmast till jobbet av alla ;)) och då går jag ändå en halvtimme innan jag börjar för jag vill ha tid på mig att byta om, ta en kaffe osv.. Och då ställer jag klockan på typ 3 timmar innan jag börjar för att kunna snooza läääänge haha.. Fast jag börjar ju aldrig tidigare än 11 (och det är en gång varannan vecka).. Dock ska jag kanske byta jobb, då blir det 15 minuter med tunnelbanan, känner mig sjukt bortskämd 😉

  Svara

 • L

  |

  Jag går upp 04.20, men man vänjer sig rätt fort. Jag börjar jobba 05.50, vilket jag tycker är rätt ”sent” nu, haha. Att först börja jobba klockan 8 känns som slöseri av tid typ, fast det nog är det normala

  Svara

 • Caroline

  |

  Men var är bilden när du köper latte?

  Jag funderar på att byta jobb men just pendlandet avskräcker mig. Idag kan jag cykla till jobbet på 25 minuter.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Gör ju inte det varje morgon 😉 En dag i veckan typ. Oftast måndagar när allt är extra tufft 🙂

   Svara

 • anna

  |

  Hej Egoina!

  Jag har en fråga som dock inte har något med inlägget att göra. Jag funderar på vad din åsikt om botox mot rynkor är? Det är väldigt många som gör det nu och jag själv funderar på om jag ska göra det när rynkorna börjar komma. Det jag är rädd för är hur det kommer se ut efter tio års användning. Skulle du kunna ta botox eller är du helt emot?
  Kram

  Svara

  • Egoina

   |

   Min åsikt är att man får göra precis som man vill med sin kropp och skulle aldrig döma någon eller skamma någon. Det är klart det är problematiskt att det blir ”vanligare” eller att det syns mycket på sociala medier då jag tror det triggar och får tjejer att bli mer missnöjda med sig själva. Det är sorgligt. Men det är ju inte individernas fel. Jag är varken för eller emot tror jag. Det är så svårt att svara på. Vad gäller effekten efter 10 år har jag ingen aning, är så dåligt insatt. Jag tycker att du ska göra så som du vill göra. Men glöm inte att du duger som du är och det samhället intalar dig, att du måste vara ”perfekt”, det är fucking bullshit och det är inte det som betyder något i slutändan <3

   Svara

 • Rebecca

  |

  Herregud vad jag saknar att bo i Skåne. Jobbade i Malmö men bodde utanför Landskrona ett tag, så vi hade lika pendling. Bara att jag började 7:00.

  Svara

 • Mariam

  |

  Åh herregud! Jag är överlycklig för att jag kommer ha 3 km till universitetet istället för ca 6 km som jag har nu, om en vecka när jag flyttar, haha..

  Svara

 • Emma

  |

  Haha shit, 10 min hade jag ALDRIG klarat, har alltid 30-40 min och då duschar jag ändå inte på morgonen och sminkar mig och äter frukost på tåget… 🙂

  Tänker du på något speciellt när du sminkar dig på tåget kontra hemma? Du känns som en pendlar-guru efter alla år 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Mja, ett tips är att göra svårare grejer (tex eyeliner) när tåget står still vid stoppsignal eller hållplats 🙂

   Svara

 • Jessica

  |

  Pendlare här också! Går upp halv sju, tar tåget 07.05 och är framme i göteborg 08.20 sedan buss så är framme vid dörren 08.40 börjar 09.00. Men lite bortskämd att bo utanför tågcentralen, hade aldrig pallat annars 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Att du hinner göra dig i ordning på 10 min! Mycket imponerad! Jag har ungefär samma rutin + hälla upp kaffe i en termos, och allt som allt tar det ca 30 min… 🙂

  Jag pendlar också (ett litet tag till!), men jag har ”bara” en timmes enkel resväg. Lyckligtvis är mina restider ganska flexibla eftersom tåg osv. går relativt hela tiden och jag har dessutom flex mellan 7-9, så jag kan gå hemifrån när jag är klar utan att stressa. Det skulle gå fortare att köra bil på morgonen (den brukar dock min sambo behöva), men köerna hemåt på eftermiddagarna innebär samma restid som med tåg, och som du säger, det går att sminka sig/svara på mail/läsa ikapp sig på bloggar etc. på tåget. Det enda som gör pendlandet tyngre än det behöver vara är promenaden från arbetsplats till tåget, framför allt då mitt jobb ligger i ett område som inte direkt har det bästa ryktet i stan och så här års när det är mörkt när man går hem känns det inte optimalt. Men annars har jag trivts ganska bra som tågresenär så här långt!

  Svara

 • Sabina

  |

  Måste säga att jag blev superchockad att du inte fixar din frisyr typ en kvart varje morgon, för du har ju alltid så snyggt hår, haha! 😀 Sjukt imponerad av dina 10 minuter, jag behöver exakt 45 minuter att morna mg innan jag ska åka trots att jag varken fixar hår eller sminkar mig 😛
  Tycker väldigt synd om dig som har så lång pendling, min man har likadant till sitt jobb som han har under sommaren och han har verkligen ingen energi resten av tiden av att vara borta 12 timmar varje dag.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack! Så dumt att man aldrig kan vara nöjd med det man har? Jag själv tycker jag är jätteful i håret om dagarna. Eller kanske inte jätteful..men känner mig inte fin. Men det är värt tiden jag sparar 🙂

   Svara

 • Fey

  |

  Oj Regina! 🙁 stackars dig. Sänder styrkekramar ❤️❤️ Vilken kämpe! Dock undrar jag genast varför i hela fridens namn ni inte köper er en härlig tvåa i Malmö? Finns massa fina nybyggen i hyllie med bra förbindelser med buss och tåg 🙂

  Kramar

  Svara

 • Jossan

  |

  Men herregud vad grym du är! Att du orkar med så långa dagar är verkligen imponerande.

  För ett par år sedan hade jag ett jobb där det tog ca 1 h att pendla till jobbet med först buss och sen tåg. Alla mina kollegor led med mig, och vintertid var det svindrygt med förseningar som gjorde att man missa anslutning. Många gånger har man fått stå tåg-sträckan för det är så knökfullt (inte tal om att kunna sminka sig) Jag kände att det tog enormt mycket tid och kraft helt enkelt!

  Sen bytte jag jobb till samma stad jag bor i, det tog exakt 6 minuter att gå, 2 minuter att cykla. Hur sköönt som helst!
  Slippa vänta på bussar, springa till bussar och passa tider på sekunden. 🙂 aldrig mer pendla till jobbet!!!
  I somras flyttade jag ihop med min pojkvän 1,5 mil från jobbet. Nu har jag tack o lov körkort så det tar bara 12 min dörr-dörr. Vilket också är överkomligt.
  Jag har funderat på att byta jobb till en större stad 3 mil bort där det inte finns parkeringsmöjligheter. Vilket innebär att jag måste åka kollektivt igen med minst 1 h restid .. suck. Har varit på intervjuer men har med restiden i bedömningen i hur mycket jag måste höja lönen för att det ska ”vara värt” det. Har hittills valt bort jobben.. eller haft för höga löneanspråk .. Vill verkligen inte pendla igen med all tid, stress och energi som det faktiskt tar. Så kommer nog vänta med jobbbyte tills en flytt är aktuell. Det är ändå 10+ timmar man måste räkna på på sin arbetsvecka.

  Om du är sambo förstår jag att man inte kan flytta hur som helst, men funderar du inte på att hitta ett jobb närmare din hemort? I långa loppet (om ni skaffar barn och så) lär det ju bli helt omöjligt att ha så långa dagar? 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Så skönt att man kan bli omänsklig en sväng så pass tidigt på morgonen och hinna göra sig klart så tidigt. Jag börjar 06 vissa dagar och det tar 40 min att gå + 10 min för att byta om och så på jobbet.Så jag kliver upp 04.50, och sminkar mig, packar väskan, borstar tänder, sätter på mig deo och hinner till och med pussa lite på min sambo innan jag går strax efter 05. Man borde få sig ett pris eller nått.

  Svara

  • Egoina

   |

   Sminkar du dig också på den tiden?! Jaaa du borde få ett pris! Grymt!! 😀

   Svara

 • Sanna

  |

  oj! jag kliver upp 04.45 varje morgon da jag börjar jobbet klockan 6 haha. Kliver upp, klär pa mig, borstar tänderna och sminkar mig och sen gar jag till taget 05.10 ungefär och gar i cirka 5 minuter och aker sen tag i 20 minuter och behöver ga ungefär 5-10 minuter till jobbet. Men just därför slutar jag varje dag 14.30. Dock gar jag och lägger mig 21.30 varje kväll haha 😀 (Kan tyvärr inte skriva svenska bokstäver eftersom jag bor i Tyskland och har köpt datorn här)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv