Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Sånt som kan bannlysas

6b877129-710e-4eb3-937c-e27ed01b031a

041dd6a6-d4fd-4550-8659-188cff90d402

 

Så besviken! Jag har hört att Mcdonalds bönburgare ska vara jättegod och hajpade upp det som tusan till F för några dagar sedan och sa att vi var tvungna att åka dit. Men den föll inte mig smaken. Den var väldigt torr (trots att jag tog bort det ena brödet) och dessutom smakade den spiskummin som jag verkligen inte gillar. Synd! Jag äter sällan snabbmat, men det vore ju ändå kul med ett veggoalternativ där med. Kanske halloumiburgaren på Max är en hit?

Alltså åh vad jag önskar vi kunde bannlysa spiskummin. Den kryddan förstör så många maträtter för mig. Det värsta är att när man tar bort den så känns det ändå som att något saknas? Can’t live with it, can’t live without it.

 

Andra saker som gärna också får bannlysas:

Selleri

Grapefrukt

Sockerkaka (huuuuur besviken blir man inte när någon ska bjuda på fika och tar fram en sockerkaka? Wtf liksom?)

För mycket vitlök i mat

Margarin

Valnötter

Matvete

 

Hmm ja. Kommer faktiskt inte på mer. Tycker nog om det mesta ändå och egentligen har jag inget större problem med sakerna ovan. Föredrar inte det, men äter allt. Ville klaga bara.

 

1 gillar

Kommentarer (112)

 • pernilla

  |

  halloumiburgarn på max är jättegod. jag brukar byta ut brödet till friscobröd istället samt ta bort jalapenosalsan, MUMS!

  Svara

  • angelica

   |

   åh det har jag inte tänkt på, att byta ut till friscobröd. Har alltid tyckt det där brödet som dom har till är så mjöligt. Måste testa <3 Älskar halloumi.

   Svara

 • Sophie

  |

  Äter inte kött och kan garantera att Mcdonals har den äckligaste veg burgaren av alla snabbmatskedjor. Max har godast, både som du skrev halloumi, men även barbeque sandwitch och deras green mål är riktigt, riktigt goda!!! Dom måste du testa!!!!

  Svara

 • Sara

  |

  Håller med dig till 100 % om selleri, grapefrukt och valnötter 😉

  Svara

 • Elina

  |

  Jaaa halloumiburgaren på MAX är det bästa i livet (!!!), och deras vanliga green burgare!

  Svara

 • Tove

  |

  Max har en bönburgare som är jättejättegod! Om du vågar dig på ännu en bönburgare vill säga haha

  Svara

 • Rebecka

  |

  Halloumiburgaren är min nya all time-favorit när det kommer till snabbmat, du måste prova den!

  Svara

 • Jasmine

  |

  Jag har knappt besökt McDonalds sen jag blev vegetarian. Tumme ner för fruktansvärt vego-utbud!
  Max däremot är toppen! Halloumiburgaren är sååå god, och även BBQ sandwich (med pulled oumph) är riktigt god 😀

  Svara

 • Jessica

  |

  halloumiburgaren på max är LIVETS BURGARE!!!!

  Svara

 • Malin Virvelvind

  |

  Gillar inte alls McDonalds vegburgare. Halloumiburgaren på Max däremot, jättegod! Prova! 😀

  Svara

 • Anna

  |

  HATAR spiskummin, får allt att smaka tacos 🙁 som vegetarisn är det tyvärr mer regel än undantag i böngrejer vilket känns så…latmaskigt? Varning för tex mex burgaren på Max som också är full av spiskummin MEN halloumiburgaren är perfektion Samma med oumphburgaren

  Svara

 • Sofia

  |

  Selleri kan jag hålla med om. Det smakar nästan ingenting och den pyttiga smaken man får är liksom.. Äcklig. Bara äcklig. Hittade sellerisalt i en butik en gång. Tänkte ungefär ”what the.. salt smaksatt med äcklighet? VARFÖR?” Dyrt som fan var det också.

  Men spiskummin är ju asbra så länge det inte är för mycket. Falafel utan spiskummin vore ju till exempel rätt trist. Tror det är spiskummin i tacokrydda också! Men fattar vad det är du ogillar med det, det luktar typ gammal gubbe. 🙂

  Svara

 • Citrin

  |

  Men tacos!? Är ju mycket spiskummin i kryddblandningen. Du kan inte inte gilla tacos!? 😮 Jag tycker donkens bönburgare är god MEN du måste ju beställa den med ost på 🙂 Då är den god.

  Jag tycker paprika kan bannlysas… Och ja, matvete haha usch så torrt och läskigt. Och öl kan få bannlysas usch…

  Svara

  • Kattis

   |

   Själv gillar jag tacos men inte andra saker som smakar tacos. Det innebär att spiskummin går bort i allt utom just tacos :p för det är ju typ det som ger den karaktäristiska smaken

   Svara

 • Sandra

  |

  Kan verkligen rekommendera BBQ Sandwich på Max, perfekt om du gillar starkt och inte ett dugg torr!;)

  Svara

 • Lizette

  |

  Alltså!! Du måste testa ALLA vegoburgare på Max! Alla är sååååå goooda!

  Svara

 • M

  |

  Håller SÅ med om sockerkaka!!! Ska inte ens börja pga typ min hjärtefråga i livet att bannlysa dessa. Även muffins, vilket egentligen är samma sak bara stoppat i en liten form och så försöker folk inbilla en att det är gott? Näää den går jag inte på.

  …förlåt känner att jag ska sluta här hehe.

  Förresten. Halloumiburgaren är fantastisk. Även crispy mexican. Ca den enda goda bönburgare jag någonsin smakat.

  Svara

  • Egoina

   |

   Men jaaaaaaaaaaaaaaaaa. Muffins! Så onödig sak? Fattar inte!!!

   Svara

 • Vendela

  |

  Sockerkakaaaaa <3

  Svara

 • Sandra

  |

  JAA!!! HALLOUMIBURGAREN! Även jättegod med salladsbröd. Och sååå gott att göra hemma med, äter det ikväll!!

  Svara

 • Ingela

  |

  Jag gillade halloumiburgaren på Max, och halloumisalladen 🙂

  Svara

 • Elin

  |

  +1 på sockerkaka. Tråkigare fikabröd får man ju leta efter

  Svara

  • Sofia

   |

   Fast.. Finska pinnar? Eller någon annan torr, smaklös småkaka? 🙁 DET är tråkig fika.

   Svara

  • Sandra

   |

   Håller med!

   Om man ska bjuda på sockerkaka får man bjuda på en skål med smet, den är iaf god 😀

   Svara

  • Sara

   |

   Jodå mandelkubb är faktiskt tråkigare 🙂

   Svara

 • Anni

  |

  De är bara Max som kan leva upp till goda vegetariska hamburgare. De andra två kända är ingen hit

  Svara

 • Therese

  |

  Max BBQ Sandwich är suverän! Brukar byta ut jalapeño till färsk gurka så är den inte så superstark! Utan mer lagom ist.

  Svara

 • LInnéa

  |

  Då har du inte smakat saftig sockerkaka med smörvaniljkräm i mitten, alltså man delar den vågrätt och smetar på krämen å lägger på locket. Sen skär man som vanligt. Så. Himla. Gott!

  Haloumiburgaren är helt okej, iaf en eller två gånger men man tröttnar snabbt tycker jag. Det är nån vit dressing i samt nån kletig gurktjoffdressing. Helt okej 🙂

  Svara

 • Emmy

  |

  BBQ sandwich på Max måste du prova!! Såååå god! Se till att ta bort jalapenjosarna bara, annars blir den FÖR stark. 🙂 Eller deras deras Greenburgare är också god, och kan göras vegansk om man frågor. Lika så deras Crispy Mexican-burgare, har dock inte testat den. Max är bäst!<33

  Svara

 • Emelie

  |

  Alltså Egoina, jag säger bara en sak: OUMPH-BURGAREN PÅ MAX! <3 godaste jag ätit i snabbmatsväg! Testa den!!

  Svara

 • rebecca

  |

  Greenburgaren på Max är jättegod! Äter den jämt när jag är där.

  Svara

 • Elli

  |

  Greenburgaren på Max är toppen! Äter denna varje ggn fast jag inte är vegetarian

  Svara

 • Sara

  |

  Aldrig kommenterat förut, men var tvungen att göra det för du MÅSTE smaka halloumiburgaren. MED salsan, den är inte ens stark. Vattnas i munnen bara jag skriver detta 🙂

  Svara

 • Tina

  |

  Halloumibrugaren från max är sjukt saftig & god. No kidding. Du MÅSTE prova! Är ej vegetarian, vegan eller involverad i Greenpeace men den burgaren är det godaste nånsin!

  Svara

  • Sandra

   |

   Hahah ”eller involverad i Greenpeace” <3333 (det gjorde min kväll!)

   Svara

 • Ida

  |

  Max gamla vegoburgare, Greenburgare tror jag den heter, är den godaste jag ätit! Jag är köttätare men tar alltid den när jag äter på Max. Den är saftig, god och garanterat utan spiskummin!

  Svara

 • Jessica

  |

  Du MÅSTE ju testa Max Bbq sandwich om du inte gjort det! Den är rätt stark men tror du har skrivit att du gillar stark mat 🙂 Annars kan man ju skippa jalapeñosen 🙂

  Svara

 • Erica

  |

  Ja!! Halloumiburgaren på Max är såååå god. Brukar inte gilla snabbmats-burgare, men älskar den

  Svara

 • Emelie

  |

  Halloumiburgaren på Max är fantastisk! Brukar åka omvägar för att få äta den! Även Max Oumphburgare är riktigt god 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Oumph-burgaren (bbq sandwich) på Max har varit mitt beroende i ett år nu.. Kan. Inte. Sluta. Äta.

  Svara

 • Emma

  |

  Åh jag gillar matvete tror inte jag ätit på donken på typ två år Testa Max BBQ med pulled Oumph, den är jättegod! Men ta bort jalapenosarna om du inte vill att det ska brinna i munnen

  Svara

 • Pauline

  |

  Den med oumph på Max är SVINGOD!!!

  Svara

 • Julia

  |

  Halloumiburgare på Max är så sjuuuuuukt god majonnäsen och jalapeñosalsan tillsammans. Jag brukar lägga till jalapeños och det blir så gott 🙂

  Svara

 • Lisa

  |

  Halloumiburgaren ÄR jättegod! Och den med pulled oumph oxå, Barbeque sandwich heter den. Prova!

  Svara

 • Filippa

  |

  BBQ sandwich på Max! Är supersåsig och jättegod! Men välj bort jalapenosarna som är på, tycker den blir alldeles för stark med dem.
  Sen kan man även beställa ”oumph-låda” om man ber snällt och har lite tur. Den finns inte på menyn, alltså. Men då får man pommes med bbq-marinerad Oumph (sojaprotein) och majonnäs. Som en hemlig meny!

  Svara

 • Sandra

  |

  Gillar halloumiburgaren på Max! Och så bönsalladen till… mmmm!

  Svara

 • Jennifer från Finland

  |

  Håller med gällande grapefrukt. Hur kan folk äta bara det med sked? Så besk smak ju 😀 😀

  Svara

 • Cecilia

  |

  Bönburgaren är ju så offantligt trist. De kunde åtminstone haft en god dressing på. Men neeeeejdå. Den är torr och förbaskat fånigt att de inte tänker satsa på ett gott vegoalternativ.

  Max dock, här snackar vi! Deras vegoburgare är kanske inte de bästa någonsin. Men de är absolut de bästa från de vanliga snabbmatskedjorna.
  Halloumiburgaren återkommer jag till ofta.

  Svara

 • Kattis

  |

  Jag har börjat gilla sockerkaka på senare tid…… känns som ett ålderstecken. De andra håller jag med om. Särskilt selleri! Lägger till vattenkastanjer på listan också. Tål verkligen inte den konsistensen!

  Svara

 • Malin

  |

  Min sambo tar alltid ”pulled pork”hamburgaren på Max! Vet många andra som gillar den men har inte prövat den än själv 🙂 den är ju dessutom vegansk 🙂

  Svara

 • sara

  |

  jag tycker att alla vegoburgarna på max är toppen, men mcdonalds skulle jag aldrig sätta min fot på!

  Svara

 • Ida

  |

  Jag är förvånad över vem som menar ett bönburgaren är god? Den är ingen hit, men funkar bättre tycker jag när man tar bönburgare dressad som en qp cheese. Prova det om du vågar ge dig på det igen!
  Annars är ju max halloumiburgare suuuuupergod!!

  Svara

 • Marie

  |

  MAX har ju flera vego-alternativ, även vegan. Deras oumph-burgare är hur god som helst och absolut inte torr, brukar ta bort jalapenos bara pga starkt. Halloumiburgaren är också okej.

  Svara

 • Lisa

  |

  Men valnötter an ju vara guds gåva till människan!! Selleri har du rätt i och även margarin!

  Svara

 • Andrea

  |

  Halloumiburgaren på Max är det bästa som hänt i vegetarisk snabbmatsväg, testa den!!!

  Svara

 • Maja

  |

  Hahaha älskar typ allt på listan. Men hur kan man inte gilla valnötter? Och sockerkaka med krispig kant var det bästa jag visste när jag var liten <3

  Svara

  • Maja

   |

   Och haha igen jag läste precis inlägget under! Jag tycker spaghetti och köttfärssås är typ världens sämsta rätt! Jag tröttnade på det i fjärde klass och även nu, 15 år senare och vegetarian så kan jag inte äta spaghetti med nån färssås (sojafärs, quornfärs eller whatever) för det är sååååå trååååkigt och fantasilöst! Vi har inte samma matsmak helt enkelt 😉

   Svara

  • Egoina

   |

   Tycker typ de har en konstig eftersmak..haha 🙂

   Svara

 • Matilda

  |

  Halloumiburgaren är grym! Köper alltid den om jag inte har matlåda
  /Maxanställd

  Svara

 • Lotta

  |

  Va? Matvete?! Bästa som finns ju! Prova till korvstroganoff eller stroganoff med halloumi! Bästa kombon ever!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Halloumiburgaren är jättegod!! Tycker Max veggoutbud är såå bra. Är inte vegetarian (än) men väljer alltid bara olika veggoalternativ där just för att jag tycker dem är godast.
  Favoriten är halloumi och BBQ sandwichen, prova den också! Gjord med oumph. Yum.

  Svara

 • Emelie lundqvist

  |

  Prova max bbq sandwich, lite stark men så god! Och kanske välj bort jalapenosena 🙂

  Svara

 • Tove

  |

  Min lista på mat jag vill bannlysa:
  Oliver.
  Sötpotatis (opopulär åsikt YES) xD
  Typ halva julbordet
  Svamp (Jag brukade älska svamp men ehhhrm föråt mig på den magiska varianten i Amsterdam och nu mår jag illa av smaken)

  Mm, typ så. Eloge för allt godis som kommer i RAW-form. Alltså, jag äter det ju ändå men jag njuter inte :p

  Svara

  • Sandra

   |

   Är helt med dig på sötpotatis! xD
   Köpte hem för att prova denna hypade potatis och alltså ……. Nej.

   Svara

  • Filippa

   |

   Du ska kanske googla vad ordet ”eloge” betyder =)

   Svara

 • Sara

  |

  Men va! Valnötter och sockerkaka mmmmmums. Varm sockerkaka, med en massa skorpmjöl så den blir frasig! Och mjölk till………. Margarin däremot – ush! Och rosépeppar…

  Svara

  • Carro

   |

   Ja, sockerkaka med frasiga kanter är ju jättegott!! Det jag tycker borde bannlysas är fänkål, bruna bönor och syltlök.

   Svara

 • Frida

  |

  Veganska Bbq sandwich på Max!!!! Såååå god

  Svara

 • Lisa

  |

  Sockerkaka är det bästa jag vet. Det är enkelt och så gott. Allt behöver inte vara så avancerat för att vara gott.

  Svara

 • Robert

  |

  Håller delvis med om sockerkaka även om jag gillar det också. Men det finns ju så mycket annat gott fikabröd. 😛

  Margarin är ju livsfarligt säger de som har läst om vad det gör med kroppen. 😮

  Svara

 • Ida

  |

  Åååh greenburgaren på Max är det BÄSTA som finns!! Varit veg i hela mitt liv och den är verkligen det bästa jag smakat i snabbmatsväg! Annars kan jag tipsa om ”kött” färs från qourn (orange påse) till ex tacos eller lasagne, (den kan vara lite torr till en del grejer tydligen i jämförelse med kött men till det är den asbra!) och vegetariska snitslar från Hälsans Kök, (grönt paket). Den snitslen är fruktansvärt god, har fått typ alla mina kötttätande vänner smaka den och ALLA verkligen älskar den! Sen brukar jag göra halloumistroganoff, alltså med halloumi istället för korv – det är också en 10 poängare! Haha gud nu blev man nästan hungrig Men det är iaf mina bästa enkla veggitips, jag har aldrig smakat kött så har inget att jämföra med ju men allt detta har fått toppbetyg av köttätande vänner och sambo! Kram!

  Svara

 • Becca

  |

  Ja Max vegetariska alternav är jättebra! Du borde prova deras veganska också, som verkligen är supergod 😀

  Svara

 • Malin

  |

  Haha för mycket vitlök i mat? Vitlök är ju gott? Jag tycker alltid att det är för lite vitlök när jag läser alla recept! Kidneybönor däremot är något jag inte vill ha i min mat, gillar inte alls konsistensen! Och sist jag smakade fullkornsris så smakade det knäckebröd vilket blev en otrolig besvikelse. Så ja, kidneybönor och fullkornsris klarar jag mig väldigt bra utan!

  Svara

  • Egoina

   |

   Mår alltid dåligt när jag ätit för mycket vitlök :/

   Svara

 • Isabelle

  |

  Ser att någon annan också kommenterat detta, men vill verkligen stämma in i kören: Max Greenburgare är verkligen toppen!! Så. Jävla. God. Har dessutom hört att den blir extra god om man byter ut brödet (det är vanligt, fullkornsbröd i originalet). 🙂

  Svara

 • Daniela

  |

  Haha, verkar som att många av dina läsare älskar vegburgarna på Max, får nog ta och testa en sån nångång!

  PS. Tacokrydda är typ 99,99% spiskummin, brukar du inte äta det?

  Svara

 • Sandra

  |

  Vi kan bannlysa koriander! fyyfan.

  Svara

 • Sofia

  |

  Greenburgaren på max är mycket mumsig 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Önskar att citrongräs kunde försvinna från jordens yta. Kräks varje gång jag råkar äta det.. haha. Euw.

  Svara

 • M

  |

  Bbq-sandwich på Max!!! Omg, världens godaste veganburgare. Lova att prova! Be om att få byta ut jalapeñosen i mot saltgurka (eller bara skippa) ifall du är känslig för stark mat. De är ganska starka! Men går ju att pilla bort med förstås om man vill prova med dem i men upptäcker att det blev lite väl. 🙂

  Svara

 • Linnea

  |

  Valnötter??!! Bästa ju!! Håller dock med övriga, fast en färsk sockerkaka kan vara riktigt gott

  Svara

 • Johanna

  |

  Hejhej! Jag har en fråga som inte riktigt rör inlägget men är bara så nyfiken. Tidigare har du skrivit att ni har fransk tv hemma och från vad jag har sett verkar F vara väldigt intresserad av franska och Frankrike. Hur kommer det sig? Är han fransk eller bara en stor frankrikenörd som jag? 😉 och om han har lite tips på fransk musik? är alltid på jakt efter nytt! //En som älskar Frankrike

  Svara

  • Egoina

   |

   Hans pappa är fransk 🙂

   Svara

 • Josefine

  |

  Skrattar alltid när någon ”talar illa” om sockerkaka. Den är ju meningslös, men min pojkvän gör en så SJUKT god. Skulle kunna äta hela kakan.

  Svara

 • Emelie

  |

  Halloumiburgaren på Max är fantastisk MEN man måste dressa den som en originalburkare (så man får samma sås och grönsaker som det är på en originalburgare) och byta till friskobröd – då är det omg-gott!

  Svara

 • Victoria

  |

  Alla vegoburgare jag provat på Max är supergoda!
  Tog alltid greenmålet även innan jag slutat med kött, för att den är så god helt enkelt 🙂

  Svara

 • Josefine

  |

  Grapefrukt är min favoritfrukt. SÅ GOTT!

  Svara

 • Angelique

  |

  Vad kul, jag gillar i princip allt (förutom att jag inte äter kött av olika skäl) men just selleri och grapefrukt har jag också svårt för. Valnötter gillade jag inte så mycket förut men nu äter jag det flera dagar i veckan :p Förutom de två sakerna kan jag nästan inte komma på något som jag verkligen ogillar. Eller jo, godis med violsmak (men hur ofta äter man det liksom? :p) och kelp vilket är en alg som ska va jättenyttig som man kan köpa i pulverform vilket jag gjorde misstaget att göra en gång och det var hemskt! Det var nog det äckligaste jag ätit i hela mitt liv och smaken vägrade försvinna ur munnen trots att jag inte ens ätit mycket. Jag tror jag borstade tänderna fem gånger den dagen, diskade glaset som det varit i (och då var det ändå utblandat med en massa andra grejer eftersom jag haft det i en smoothie) säkert tre gånger och jag inbillade mig att jag kunde känna doften av flera gånger resten av dan vilket nästan gjorde mig illamående, ja du hör vilken traumatisk upplevelse hahaha så ni som läser detta: om ni får för er att köpa kelp, gör inte det!

  Svara

 • Angelique

  |

  Och som flera andra sagt så är bbq sandwich så himla god, den måste du testa!! 🙂 men den är jättestark så om man är känslig mot stark mat så rekommenderar jag att ta utan jalapeños, annars är det jäkligt nice med det på om man tycker om när det är väldigt kryddigt 🙂

  Svara

 • Isabel

  |

  Haha, vet du vad jag trodde jag läste nu? ”För mycket vitlök”. Haha! There is no such thing.

  Svara

 • Sara

  |

  Det jag skulle vilja bannlysa är: margarin, wasabi och koriander.

  Svara

 • sanna

  |

  äääälskar den vegetariska burgaren ”crispy mexican” på max, konstigt nog inte så många som hypat den.
  den är superkrispig, lite stark och har färsk(!!!) gurka på!

  Svara

 • Jessica

  |

  Men hallå – koriander är väl verkligen något som borde förbjudas & bannlysas. Tar över hela rätten och smakar tvål/tvättmedel.

  Vegoburgarna på Max måste du testa, kan inte jämföras med några andra kedjor!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tror det var typ franska örter, minns inte riktigt. Men sist hade jag paprika/chili creme fraiche. Det var också gott 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Asså förlåt men vad är det för muppar som sagt att bönburgaren på Donken är god? Jag har ätit bara vego i 3 år och har ätit den 1 gång och det räckte. Aldrig igen! Som många andra föreslår är vego-burgarna på Max mycket bättre. Tycker Donken borde ta efter och göra flera och godare vegoalternativ! Ett tag hade dem ju El Vego – Istället för El Maco men hann aldrig testa den.

  Om du kommer till Stockholm ska du äta den godaste vegoburgaren du kommer äta om du går till Svenska Hamburgerköket i Midsommarkransen. Det är inte i stan, strax utanför, men det är värt att åka dit. Det är någon slags ostdröm med stekt svamp… ah nä den är bara så god, och är nog min favvo vegoburgare hittills och jag brukar testa nya varianter väldigt ofta.

  Åker du till USA eller England – gå till Shake Shack och ät deras Scroomburger – Friterad portabello med massa smält ost i. Bara ät.

  Svara

  • Sandra

   |

   Shroom-burger! Stavade fel!

   Svara

 • Josefin

  |

  Quinoa gillar jag VERKLIGEN inte. Smörgåstårta, samma där. VAD är grejen med smörgåstårta? Fy TUSAN alltså.

  Svara

 • Emma

  |

  Kan bara hålla med om att halloumiburgaren på max är jättegod! Alltid den jag väljer nu 😀

  Svara

 • Filip

  |

  Blekselleri är ju fantastiskt. Det tillför en liten lakritston. Det gäller dock att riva / hacka den riktigt tunt.

  Svara

 • Fanny

  |

  Åt en greenburger på Max igår. Toppengod!

  Svara

 • blåmesen

  |

  Älskar spiskummin, all mat blir bättre med det. Framförallt all mat med bönor. Så antar att det är sådana som jag som ligger bakom McDonalds-problemet. Kanske ska gå dit och testa! Själv tycker jag att Max veggoalternativ är smaklösa och tråkiga (…ingen spiskummin så långt ögat kan nå), men det kan ha berott på allt för högt ställda förväntningar.

  Svara

 • Emma

  |

  Å fast har du ätit sockerkaka med glasyr och strössel på?! Sååå gott! Sockerkakan ska såklart vara nybakt, bara svaltat såpass att man kan lägga på glasyr.
  Gör den ibland när vi ska ha besök eller liknande och den tar alltid helt slut. Helst mjölk till oxå ☺️

  Svara

 • Emmie

  |

  Testa oumphburgaren på Max, den är supergod! Jag brukar välja bort jalapenosarna dock, blir lite väl starkt för mig med dom på.

  Svara

 • Camilla

  |

  Max BBQ sandwich burgare är bäst!! Max har mycket bättre vegetariska burgare än Donken

  Svara

 • Petra

  |

  Galet många har ju redan svarat men Halloumiburgaren på Max är lätt den bästa ever! Hoppas inte vi haussar upp det för mycket för dig nu det är ju trots allt ”bara” snabbmat. Men sjukt bra burgare!

  Svara

 • Sandra

  |

  KAN det ens vara för mycket vitlök i mat? Mvh vitlöksälskaren :’)

  Svara

 • Emma

  |

  Mycket hat mot mc Donalds bönburgare, men jag tycker det var den godaste hamburgaren jag ätit där, någonsin! Min var varken torr eller tråkig, men smaken är som baken 🙂

  Svara

 • Sofia

  |

  Delar dina åsikter om spiskummin.. Fick en grov hat relation till det när jag var au pair i usa och familjen jag bodde hos hade spiskummin och kanel i ALL mat!! Värsta var att äta köttfärsås/tomatsås som smakade kanel haha spyr inombords fortfarande när jag tänker på det…

  Svara

 • Sandra

  |

  Halloumiburgaren är god 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv