Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fira mamma

afd584ff-e17b-4800-8e4a-6f9fecf6610f

935e347f-aeba-4cce-b4c7-9c1066c563e3

Jag idag. Blus finns här (adlink).

Bästa skönhetstipset är att vara riktigt sjuk och sen bli frisk, ta en långdusch, sminka sig, trolla bort mörka ringar under ögonen och ta på sig fina kläder. Plötsligt känner man sig snyggare än någonsin?!

Idag har jag varit och firat min mamma som fyller år idag. Jag frågade om hon verkligen var säker på om hon ville att jag skulle komma och hon svarade ja. Vi får hoppas att det inte var någon fara. Men F har inte blivit sjuk, så kanske var det bara en matförgiftning eller något jag råkat ut för? Eller så kickar hans immunförsvar ass. Det var i alla fall trevligt att för en gångs skull inte vara bakis på mammas födelsedag, hehe. Dagen efter nyår är ju typ den sämsta dagen att fylla år på. (Förutom att man kan låtsas att alla raketer är till ens ära).

 

0

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Grattis till henne! 😀

  Svara

 • Amanda

  |

  Blusen var ju jättefin! Den ser mer rosa ut på din bild än vad den ser ut att vara på hemsidan. Vill ha den rooosa, ska lätt kika på stan i veckan om det finns kvar det vill säga. Kul att du fick snygga till dig och komma iväg, hoppas ingen smittas nu 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Den är nog aningen lite mer rostrosa än på min bild. Ja, kika på stan 🙂

   Svara

 • Johanna

  |

  Min sambo blev utsatt för exorsisten spya framför honom, jag lyckades smitta våran bebis också som poopade rakt på honom och spydde på honom också. Ändå blev han inte sjuk haha. Ursäkta infon. Super immunförsvar! Härlig sjukdom.

  Svara

 • Fanny

  |

  Tänk om jag kunde vara sådär snygg när jag är sjuk.. (och i övrigt också för den delen..)

  Svara

 • Lisa

  |

  Oj vad du passade bra i den färgen. Fint!

  Svara

 • emblas.se

  |

  Håller med, finns nog ingen bättre känsla än att duscha bort alla bakterier när man varit sjuk…^^
  god fortsättning!
  kram
  Emma

  Svara

 • Anna

  |

  Men wow, du strålar verkligen! 😀

  Svara

 • Likkan

  |

  Grattis till svorskan! 😀

  Själv fyller jag år 16 maj så jag låtsas att hela Norge firar mig haha.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det får du absolut göra 😀 Tack för julklappen förresten, jättegulligt! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv