Fuktbomb till huden

Inlägget innehåller adlinks. 

Min hud har inte varit så glad en vinter som den är nu. För några veckor sedan vaknade jag med röd, stramande och torr hy varje dag, men sen började jag med det här:

 

36414aae-316e-4f94-89a2-d7c3aaafcd41

Clean & Calm här // The Cream här // The Serum här // Sleeping Sensation här

Rengöringen och ansiktskrämen har jag använt till och från länge och tycker de funkar bra. De är inget wow, men de gör ju vad de ska. Serumet och ansiktsmasken har jag börjat använda på sistone och min hud älskar det! Jag vet inte om jag inbillar mig, men huden ser så mycket bättre ut. Det är inga mirakelprodukter alltså, det är inte så att jag vaknar och ser fem år yngre ut (vilket i och för sig vore ganska weird), men de återfuktar massor och det är precis vad min hud behöver.

 

7c525f41-9304-4204-bf71-0a719f76618f

Om jag skulle tipsa om bara en produkt skulle jag tipsa om den här. Det är en ansiktsmask som man sover med. Jag tar på serum och sedan sover jag med den på natten. Jag använder den alltså som en “nattkräm”. Rekommenderar starkt! Den finns här.

 

0

Comments (13)

 • emblas.se

  |

  Åh, vill testa dem!
  funkar de till extreemt känslig hy tro?
  kram
  Emma

  Reply

  • Egoina

   |

   Ingen aning! Men Isabella brukar väl prata om att de är bra mot känslig hud? Eller är det en annan serie? 🙂

   Reply

   • emblas.se

    |

    jaa det kan nog stämma.. värt ett försök! 😀

    Reply

  • Jenny

   |

   Hej,

   Isabella testar alla produkter på sig själv innan de går till försäljning, och hon har väldigt känslig hud. Men det är såklart ingen garanti 🙂

   Reply

  • Lisa

   |

   Det bör du undvika. Den innehåller ämnen som absolut inte är bra mot känslig hy.

   Reply

 • N

  |

  Fick ansiktsrengöring i julklapp men ingen favorit, tkr den är svår att få bort?? Eller behövs mkt vatten i alla fall.

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaså, konstigt så olika det kan vara. Jag tycker den är superbra 🙂

   Reply

 • Mickis

  |

  Jag använder dessa produkter och för min känsliga hud fungerar de superbra. Jag är så nöjd! Jag vill tipsa om den återfuktande ansiktssprayen med. Älskar den!

  Reply

 • annelie

  |

  Har också bara hört bra saker om blondinbellas produkter men efter att ha använts hennes ansiktskräm i en månad mådde min hud inte bra 🙁 min hud blev mkt värre än vad den var innan.. Så jag antar att jag har FÖR känslig hud för den produkten 🙁

  Reply

 • Mia

  |

  Åhh!! använder också det serumet som ansiktsmask på natten riktigt skönt känns som en ny människa dagen efter. Brukar även använda en sån blackmask, ( svart ansiktsmask ) som hjälper till att dra ut alla pormaskar innan jag använder denna masken resultatet blir riktigt bra! Kan även tipsa om sidan jag brukar köpa ifrån. Snabb leverans :;) http://www.blackhead.se

  Ps. dem är även riktigt billiga jämför med många andra sidor.

  Reply

 • Wilma

  |

  Hahah antar att jag hade lite väl brottom och läste “Fruktbomb till hunden”. Tyckte bara den rubriken var underlig men sen blev det ännu konstigare när det bara stog om en massa cremer. Tog ett tag innan jag insåg mitt misstag…

  Reply

Leave a comment

Arkiv