Min förmiddag i fyra bilder

Vilken dag hittills! Jag är ledig från jobbet och det är nu jag har tid att ta tag i allt sånt som jag inte hinner med annars. Ni vet ju att jag håller på att starta ett AB. Det är tydligen lite lättare sagt och gjort. Jag ska helst starta det innan 2016 är slut och eftersom allt formellt tar sån tid har jag varit stressad över hur jag ska hinna. Jag ansökte om bankintyg och har väntat en vecka på att få det godkänt och igår fick jag veta att jag behövde gå till banken med pappren och legitimera mig. Sedan sa de att det skulle ta ytterligare tre dagar för att få det utfärdat, men det finns det ju inte tid till eftersom Bolagsverket har en veckas handläggningstid.

 

1fd8be08-ed39-4e4e-84f6-28f744f9a849

Jag tänkte positivt och höll tummarna för att det skulle kunna gå att lösa smidigare än så och begav mig till Nordea när de öppnade. Men trots det var jag nummer 11 i kön. Helt galet ju? Vad gör folk på banken egentligen? Det stod folk och köade vid öppning! Haha. Till min lycka fixade de bankintyget till mig på en gång! 25 minuter tog det, sen hade jag det i handen. Jag slapp alltså vänta ytterligare tre dagar. Så snällt.

 

c1b97f55-7f6f-4795-adf5-499b92ab47a3

Jag åkte till min revisionsbyrå på en gång med alla papper och så skickade de in allt till Bolagsverket. Nu ska vi bara hålla tummarna för att Bolagsverket hinner med det innan året är slut.

 

ee242267-0ccd-4804-8d14-0abdce0e0182

Jag firade lättnaden (och åtgärdade bristen av frukost i magen) med en bulle. Jag har varit så stressad över att det inte skulle gå de senaste veckorna, men nu har jag gjort allt jag kan och bollen är inte längre min. Skönt.

 

e46169a3-0d2e-4ecf-8dba-f099f4a324bf

Sedan begav jag mig till frisören och här sitter jag nu och kan äntligen andas ut och bara tänka på något så ytligt som mitt hår. Lyxigt. Passar på att blogga medan utväxten blir ljusare. Lite toppar (och håret jag råkade elda…haha) ska bort, annars inget drastiskt.

 

0

Comments (10)

 • Robert

  |

  Smarrigt med bulle och spännande med frisörbesök. 😉

  Reply

 • ida

  |

  Jag fattar inte.
  Varför måste det vara klart innan året är slut?
  Går det inte lika bra att starta det nästa år?

  Jag gissar att du har ett KB eller HB nu men vad är så bra med AB att du vill ha det istället?

  Reply

  • Egoina

   |

   Jag vet inte. Men revisionsbyrå sa att det var bra så då gör jag så 🙂 Vet faktiskt inte vad KB eller HB är och orkar inte googla. Men jag går grå. Enskild firma till AB och det finns många fördelar med det. Tidigare när jag gjorde allt själv var det bäst med enskild firma, men nu när jag har folk som hjälper mig vågar jag mig på ett aktiebolag 🙂

   Reply

 • ISA

  |

  blööö på första bilderna alltså. Sånt där är SÅ drygt. Men efter bullen verkade livet lite bättre! haha

  Reply

 • Susanne

  |

  Hej
  Kan du snälla ha ett frågeinlägg ang. Skam/Norge?
  Har alla russebuss i Norge?
  Varför är alla skam-avsnitt olika långa?
  Puss o kram! Go jul!

  Reply

 • Amanda

  |

  Men HUR GOD såg inte den bullen ut?!

  Reply

 • Sara

  |

  Var du på frisyrmakarna i stan? Ser ut som det på bilden jag var också där i veckan och är inte als nöjd. Ville tona ner mitt blonda lite och är nu grå hårig Vem hade du som färga dig?

  Reply

  • Egoina

   |

   Så sjukt, men ja faktiskt! Vill inte skriva vem här för det känns taskigt. Hon kanske är duktig egentligen och hon var jättegullig. Jag fick faktiskt salongen rekommenderad så tycker det är konstigt att det inte bara är jag som är missnöjd :/

   Reply

   • Anna

    |

    Tyvärr skulle jag ej gå på frisyrmakarna, tycker dels de är för dyra för det jobbet de gör, inte många som blir nöjda vare sig i stan lr väla. Jag går på hairdresseronfire så sjukt duktiga, kolla ig. De är fullbokade men vet att en utav frisörerna tar emot nya. Tråkigt du ej blev nöjd men frisyrmakarna är inte kända för att vara wow tyvärr, finns säkert ngn duktig men finns så många andra duktiga i staden. Är du ej nöjd gå tillbaka…

    Reply

 • Jasmine

  |

  Jag går alltid till frisyrmakarna i stan & är alltid jättenöjd! Går hos Sara P som dock är mammaledig nu annars rekommenderar jag henne varmt när hon är tillbaka. Aldrig känt mig så trygg hos frisören som jag gör med henne! Kram!

  Reply

Leave a comment

Arkiv