Follow my blog with Bloglovin

När jag gör pannkakor

“Gööör frukost till miiiiigggg”, sa F när han vaknade igår (han var på julfest med sitt jobb dagen innan såatte). “Får jag göra vad jag vill”, frågade jag. “Ja, bestäm du”. Sagt och gjort. Jag bestämde att vi skulle äta pannkakor!

Och inte vilka pannkakor som helst:

 

dsc07396

dsc07407

Pannkakor med keso, bacon, sirap och persikor.

Min faster brukade göra den här kombinationen till mig när jag var liten och av någon anledning blev jag sugen på det igår. Men det var faktiskt inte så gott som jag kom ihåg. Det kändes som att något fattades, eller att det liksom var tamt i smak. Det var dock kul att äta något som vi inte brukar. Nya kombinationer och smaker är alltid kul.

 

0

Comments (12)

 • Robert

  |

  Smarrigt!? 😉

  Reply

 • Amelie

  |

  Jag och min pojkvän är nyss inflyttade i Helsingborg! Jag vill gärna ge han en upplevelse i julklapp och vet att han gillar standup. Kom att tänka på att du var på det för ett tag sedan? Visst var det i Helsingborg? Något du kan rekommendera?
  Kram och tack för en bra blogg!

  Reply

  • Egoina

   |

   Åh jag kommer inte ihåg. Kan det varit typ Comedy club? Men ta reda på om det finns någon speciell person din kille gillar och googla när hen ska på turné. Eller gå och se någon ny, det är också jättekul! Vi var på någon stand-up tävling en gång med massa amatörer. Väldigt underhållande. Det var högt och lågt 🙂

   Reply

 • Lovisa

  |

  Vilken udda kombination, har inte hört talas om det tidigare. Men det brukar vara gott att kombinera sött och salt så det kanske inte är helt fel ändå!

  Reply

 • Izabella

  |

  Har precis plöjt igenom säsong 2 av skam och har insett att inte bara är du superlik Eva utan Blondinbella är dessutom otroligt lik Noora. Så roligt att 2/2 huvudkaraktärer i serien varit superlika svenska bloggare 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Jaaaa visst är hon? Det var det enda jag kunde tänka på ibland..haha 🙂

   Reply

  • hm

   |

   Ja men eller hur?! Och på tredje säsongen så liknar Even bloggerskan spiderchick! Tog ett tag för mig att komma på vem han liknade men visst håller ni med mig?! Haha!

   Reply

   • Egoina

    |

    Hahaha jaaaaaaaaa så sjukt!!

    Reply

 • Linn

  |

  Var åt ni pizzorna på din snap? Så söta 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Mamma Teresa i Landskrona. Haha ja visst var det 🙂 De är supergoda också!! 🙂

   Reply

 • Maja

  |

  Persikor + pepparrotsvisp ger den extra styrkan!

  Reply

Leave a comment

Arkiv