Follow my blog with Bloglovin

Man skojar inte om sås

TACK för att det är fredag. Jag behöver helg och att sova i tusen år. Jag har försovit mig varenda dag hela veckan och går runt som en zombie hemma. F fixade min favoritmat igår. Rotfrukter i ugnen är det bästa jag vet, speciellt när man svarvar de tunt och det nästan blir som chips. Vem vill inte äta chips till middag liksom? Menar det.

 

0d8dbb56-e84a-456e-b494-16d553651bdb

cc99f5d0-a08d-49cb-ba87-bb247d1b7243

När vi skulle äta frågade jag om det inte fanns någon sås. “Nej, jag köpte ingen”, svarade F. “Jaha okej…”, sa jag och försökte dölja besvikelsen. Sen trollade han fram en sås och skrattade åt mig eftersom han vet hur viktig sås är för mig. Haha alltså. MAN SKOJAR INTE OM SÅS.

 

0

Kommentarer (23)

 • Robert

  |

  Så smarrigt!! Nej, sås kan man inte vara utan. 😉

  Svara

 • Emelie

  |

  Håller helt med! Åt en älg stek hemma hos mon svärföräldrar en gång och dom serverade ingen sås !?! Nä det är ju potatisgratäng till svara dom, ursäkta men så funkar det inte! Haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha neeej verkligen inte! Hoppas du gjorde slut. Så weird familj 😉

   Svara

  • Sandra

   |

   Haha! Det där med potatisgratäng får jag höra ofta, liksom JA då är det typ ännu viktigare!!!!

   Svara

 • Nilla

  |

  HAHAHAHA helt med dig om både såsen och rotfrukterna! Har en sambo som AVSKYR rotfrukter :((

  Svara

 • Sandra

  |

  SÅS!!!!! Mer sås åt folket!

  Svara

 • hanna

  |

  Har alltid tyckt att du känns så överdriven när du tjatar om din tomtelatte från EH vaaaarje år men nu har jag äntligen provat den själv (hallå varför gjorde jag inte det i mina tidigare 24 levda år?) och SÖTE GÖTE SÅ GOD DEN VAR!!

  Svara

  • Egoina

   |

   SA JU DEEEEEEET!!! Haha 🙂

   Svara

 • Sandra

  |

  Men jippie! Jag var snabb och tog en printscreen och skickade till min sambo. Han gör narr av mig för att jag knappt kan äta utan sås.

  Svara

 • Sara

  |

  Jag äter inte mat med sås, jag äter sås med mat. Så enkelt är det 😉 haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Men eller hur! Right on!

   Svara

 • Claire

  |

  Hahah, sås är livet.. Häromdagen köpte jag kött, bea och pepparsås.. Min kollega: TVÅ såser?!
  Jag: eeh ja? Älskar sås..

  Svara

 • Isabel

  |

  Jag planerar ofta mina måltider efter vilken sås jag är sugen på haha! Sås är livet <3

  Svara

 • Sofia

  |

  Tycker det verkar som att de flesta är beroende av sås till maten. Jag är en sån där som tycker om torr mat (tror jag blev tappad i väggen som liten eller något) så jag kan lätt käka typ fisk och potatis utan någon sås till. 😀 Sen skadar det ju aldrig med lite aioli eller så. Så klart. 🙂

  Svara

 • Cicci

  |

  Har inget med såsen att göra (även om jag håller med dig) men jag måste bara säga att jag älskar att F verkar vara så genuint underbar och omtänksam 😀 det förtjänar du <3

  Svara

 • Hanna

  |

  HAHAHAHA! Har du tid så MÅSTE du kolla “please like me” på Netflix. Det här med sås kommer in i typ sista avsnittet säsong 3 – men det slog mig direkt! “Man skojar inte om sås” Tänk inte – bara kolla!

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah! Så kul, en kompis tipsade häromdagen. Ska kolla 🙂

   Svara

 • Filip

  |

  Haha, jag köpte en färdigsås för första gången på ett par år igår. Lommanders starka bea. Så jävla bra! Hade glömt hur goda dom var 😀

  Svara

 • Sara

  |

  Älskar också sås. Min mamma är helt tvärtom däremot. Är det något kladdigt tillbehör typ potatismos eller gratäng, då serverar hon ingen sås… får alltid ta med egen om vi ska dit på middag så jag är förberedd 🙂

  Svara

 • Linda

  |

  Vart har du köpt den svarta jackan du har på dig i en Snapchat från idag?? Letar efter exakt en sådan!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha åh tack! Jag gav upp att hitta en varm jacka och köpte helt enkelt bara en jacka. Den är alltså inte väldigt fodrad. Från Zara 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv