Follow my blog with Bloglovin

Snart julafton

Med tanke på allt kaos i mitt liv så har jag liksom glömt bort det här med julklappar. Det känns som att det är så långt bort, men det var ju tredje advent i söndags? Så sjukt. Jag har en del kvar att köpa och börjar få lite panik. Exempelvis har jag inte en aning om vad jag ska ge F. Jag har inte ens en idé, så himla tråkigt.

Så typiskt, för jag var faktiskt ute i tid för en gångs skull innan allt det där hände. Jag köpte till och med min klänning för flera månader sedan(!) som jag tänkte ha på mig på julafton. Jag vet dock inte om jag kan ha den längre, jag får se hur magen mår. Nu när jag läst skräckhistorier från er att era magar var svullna i ett år(!!!!) så känner jag mig inte särskilt pepp.

 

img_2172

Jag är så trött idag, det är helt sjukt. Har bara längtat efter sängen hela dagen. Men om jag känner mig själv rätt blir jag väl pigg igen klockan 22.00 i vanlig ordning. Mvh/ hopplös.

 

0

Kommentarer (22)

 • K

  |

  Klart det är trist med en svullen mage men skulle inte tro att du kommer ha ont i den i ett år? Och det är väl ändå det jobbigaste menar jag. Och vad spelar det för roll om du är svullen om magen när du ska ha klänningen? Om du ska träffa personer som inte vet vad du gått igenom säg bara att du är känslig mot gluten/laktos och svullnar om du ätit för mkt 😉 Om du bara ska vara med dina närmaste kommer ju ingen bry sig så bry dig inte du heller! Kommer bli bra, deppa inte 🙂 Köp en fin skjorta eller snygga kallingar, har jag gjort till min kille 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej såklart! Bryr mig inte så mycket om det av den anledningen. Mest trist att knappt kunna ha några kläder i garderoben (är ju inte bara att magen putar, de passar inte..haha) och att känna sig så konstig/tung i kroppen. Hade hellre varit mens/laktos-svullen 🙂

   Svara

  • Lisa

   |

   Och jag ska ha min mens någon dag efter julafton så jag kommer vara härligt svullen även jag 😀 Kan inte bry mig mindre!

   Svara

 • Elin

  |

  Här kommer några julklappstips:

  I år får min man bl a en snygg necessär i konjaksbrunt skinn och ett svart läderskärp från Hugo Boss. De klapparna hittade jag på Zalando.
  Andra jular har jag köpt mysiga innetofflor, skinnhandskar, armband (edblad har snygga herrsmycken). Ett år köpte jag en bilbana. Sen gillar väl din kille att laga mat? En schysst kockkniv kanske? Eller en mandolin? Kanske en pastamaskin (en sån man vevar)?

  Nu bad du ju visserligen inte om tips, men en liten hjälp på vägen för att minska julstressen är ju aldrig fel.

  Hoppas att svullnaden lägger sig snart. ❤️

  Svara

 • Robert

  |

  Hoppas det ordnar sig. Det finns viktigare saker att “ge” än julklappar förresten. 🙂

  Svara

 • Nicolina

  |

  Min mamma beskrev det alltid som att “sömntåget går utan dig” när jag var liten, så jag skulle gå och lägga mig innan dess

  Svara

 • Ellen

  |

  Hej!
  Alltså jag tänkte att jag skulle titta på ett avsnitt idag av den där serien skam som du pratat om här i bloggen. Nu sitterjag här efter 14 avsnitt i rad och kan inte sluta haha, hur bra är den inte! Ville bara tacka för bästa serietipset (eller sämsta kanske eftersom jag inte kan sluta titta och lär inte vara så pigg på jobbet i morgon om jag ska kolla slut på alla avsnitt ;))
  Du är bäst o krya på dig!

  Svara

 • Milla

  |

  Har inte heller köpt julklappar..stress! Kan du inte köra lite förslag i ett blogginlägg? 😀 så kan läsare fylla på! Mina förslag är grönsakssvarv, känns poppis i dessa hälsotider. Och även Fuelbox, frågelådan som gör att man lär känna varann bättre. Annars uppskattar jag själv att få typ strumpor och en kalender för nästa år hehe!

  Svara

 • Yvonne

  |

  Hoppas du kan ha klänningen iaf!
  Jag har också problem med att komma på någon bra julklapp till min pojkvän, kanske någon annan här har något bra förslag?

  Svara

 • Andrea

  |

  Helt sjukt att det är julafton så snart. Jag har också svårt att komma på presenter till min sambo, men hittills har jag köpt en retro-mössa med tofs på ett långt snöre (sån alla hade på 90-talet som jag minns det) för att han kommer att vara söt i den och en fin vattenflaska i stål som han kan ha på jobbet istället för de äckliga gamla festisflaskor han använder i nuläget. Sen står det still. Hoppas att fler kommenterar så att vi kan sno idéer av varandra 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Tips på julklapp!

  Jag gillar att ge bort upplevelse presenter till min pojkvän, för då får man tid att göra någonting tillsammans och man kommer ihåg det längre än en sak 🙂 Detta året fick jag dagspa i födelsedagspresent och jag har bokat resa till Malmö med hotell till min pojkvän i julklapp 🙂

  Svara

 • Elina

  |

  När jag har idétorka så brukar jag sätta mig och fundera på vad personen tycker om. Alltså vad är det för människa? Något super intresse för någonting? Passioner i livet. Lite sånt som liksom “definierar” en person.
  Sen kanske man kommer på några saker som man ändå vet att jo, detta är några av de grejer han uppskattar här i livet och då har man en utgångspunkt.

  Tillexempel:
  Steg1: en av mina bästa vänner älskar tvspel.
  Steg2: Har hon något favoritspel? Ja hon älskar portal.
  Steg3: Hitta något portal inspirerat.
  Steg4: Ta med något personligt, något som är mellan er. Kan vara ett fotoalbum med bilder från en resa, något ni skrattat gott åt någongång, tillochmed ingredienser till exempelvis en maträtt som personen älskar. Alltså helt enkelt något som är personligt och som har mening!

  Sen tycker jag alltid det är svårt med pojkvänner. Alla andra kan jag ag vara klipsk och idérik med men oftast så är de största problemet the main man xD

  Ett annat exempel på en present från mig var till en vän som jag nyss lärt känna och jag visste inte så mycket om honom men jag utgick från det jag visste: han älskar lakrits, han älskar Mountain Dew och han älskar brädspel. Sagt och gjort! Gjorde en presentpåse som innehöll just de sakerna! Happy days!

  Det är iaf roligt och uppskattat att få personliga paket med lite tanke bakom! Om det är en användbar sak eller inte spelar inte så stor roll 😀

  Eller så struntar ni i paketen och ger varandra en puss i stället. Det kan vara lika bra det också 😀

  Svara

 • Sandra

  |

  Jag var lika svullen som på din bild häromdagen efter mitt ingrepp i somras och det gick ner efter ca en månad, trots att jag hade komplikationer. Det gör ju inget att man är lite svullen men känner igen känslan! Det är inte särskilt kul även om det inte gör något och jag fick gå i mysbyxor tills den la sig – superfancy!
  Det går säkert ner snart! 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Jag har köpt gåvobevis från Unicef till min pojkvän! Kände som dig innan och tyckte att det kändes skitjobbigt att jag inte köpt nåt än för han är omöjlig att köpa till. Men istället för att köpa nåt “bara för att” så kändes det asbra att hjälpa människor i nöd! Speciellt i dessa mörka tider. <3

  Svara

 • ISA

  |

  läs aldrig skräckhistorier!! och googla inte för tusan, då har man alla sjukdomar och ond bråd död väntar. ta det lugnt, skriv en to-do list och bocka av två saker om dagen inför jul. typ 😉

  Svara

 • Malin

  |

  Klart det är jobbigt, men förr eller senare blir det bättre ska du se! 🙂 Sätt på dig något snyggt fodral som är bekvämt över magen och strunta i om det putar. Eller försök att låna något av en kompis som kanske är en storlek större eller har en annan skärning än det du är van vid 🙂

  Svara

 • Catharina

  |

  Världen är inte rättvis för oss kvällsmänniskor. Konstigt att man kan bli så pigg på kvällen trots att man varit så trött på dagen. I vår släkt har vi bestämt att bara barnen får julklappar och vuxna köper någon julklapp till julklappsleken. Jätteskönt att slippa den stressen faktiskt och så har jag mer pengar att skänka till välgörenhet 🙂 Hoppas du får en härlig jul trots omständigheterna!

  Svara

 • anna

  |

  Hur töntigt och gammalt det än låter så är ju den bästa klappen till dina nära att du förhoppningsvis mår bättre. Köp en choklad och säg att du uppskattar dom om du inte orkar/hinner annat <3

  Svara

 • Sofie

  |

  Lyssna inte för mycket på skräckhistorier. Tog bort min gallblåsa i slutet av november förra året. Det gjordes också med en titthålsoperation, och visst tog det ett tag innan magen såg ut som innan men det handlade om max 2 månader! Jag köpte en klänning med lite veck på sidan, sjukt skönt under jul och nyårsafton att låta magen hänga fritt 😉
  Sen tog jag även hjälp av en sjukgymnast och personal på gymmet för att komma igång och röra på mig igen, vill gärna tro att det hjälpte ganska mycket för att bli av med den uppsvällda magen(efter läkarens inrådan såklart).

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv