Lördag

6d6b7eb3-3f18-452d-ae59-5c1e52e8f4bc

Titta dagens frulle! Inte illa. Tänk att jag gått från att hata frukost till att gilla det. Men det kaaan bero på att det står serverad varje helg. Haha.

Jag vet inte vad hänt som hänt med min dator. Jag kan inte koppla upp mig på något nätverk och kan således inte blogga med den (bloggar från telefonen nu). Alltså jag är så trött på min dator, det är alltid någonting som krånglar. Funderar på att helt enkelt köpa en ny. Ska inte våga mig bort från Apple denna gång. Är ju inte värt det.

Jag har fullt upp denna helg. Nu ska jag iväg och hjälpa F’s mamma som flyttar och efter det ska jag på bjudning hos Lina. Uppdaterar er när jag kan!

0

Trackback from your site.

Comments (11)

 • rebecca

  |

  Har själv Asus och det brukar bara vara att felsöka nätverk och reparera det trådlösa nätverkskortet när det blir sådär. Du har antagligen redan testat det, men tänkte utifall att 🙂

  Reply

 • Marie

  |

  Jag älskar också frukost så länge jag slipper göra den själv haha 😀 otur med din dator, har du provat att göra en återställning någon dag bakåt i tiden. Det är inte så att mottagaren för trådlösa nätverk har blivit avstängd av misstag? Jag har en HP och på min dator gör man det på F12-knappen

  Reply

 • Robert

  |

  Vi håller givetvis koll på dina uppdateringar! 😉

  Reply

 • ISA

  |

  nää fy, hata datakrångel!! men kanske bra med detox ibland 😉

  Reply

 • Lovisa

  |

  Har du bredbandsbolaget? Haft samma problem idag nämligen och jag har en pc

  Reply

 • Anna

  |

  Windows 10 har de senaste dagarna har problem med anslutningen världen över, så ge inte genast upp!

  Reply

 • Pisa

  |

  Hej!

  Sök på datortillverkarens hemsida efter uppdaterade nätverksdrivrutiner för datorn! Ibland så kan det vara så att de har blivit “knäppa” och behöver ominstalleras om inte nätverksfelsökningen löser det.

  Kontakta mig om du vill ha hjälp, jobbar som it-stöd.

  Reply

 • Malin

  |

  Eller så skiter man i att försöka reparera den och köper en Mac ändå för Mac är BÄST. Nya pro:n (utan touchbar valde jag) är så himla bra. Tagit det bästa ur pro och air och slagit ihop <3

  Come on you deserve it!!

  Reply

 • Linda

  |

  Har ni någon slags örter i äggröran?

  Reply

  • Egoina

   |

   Yes, persilja och gräslök 🙂

   Reply

 • Petra

  |

  Det där hände min dator i fredags också. Vet fortfarande inte vad jag ska göra 🙁

  Reply

Leave a comment

Arkiv