Tillbaka

Godmorgon! Då var jag “tillbaka till livet” igen. Äntligen! Jag har inte lika ont och kan äntligen sova normalt och gå utan att böja mig framåt, vilket min rygg är glad över. Jag är fortfarande så himla svullen, men det ger nog med sig snart. Är på väg till jobbet nu.

Förra veckan känns bara som ett deppigt stort hål. Jag gjorde i princip ingenting, låg bara inne och fanns typ. På nätterna när jag inte kunde sova läste jag böcker. Har två som jag tänkte tipsa er om sen.

 

9eb061cd-32f4-4a0c-8ae3-ca216c5f1852

Mitt pannband är från Lindex. Sara hade ett likadant och jag tyckte det var så fint, så jag härmade henne. Tyckte att jag förtjänade att unna mig något, så det blev en liten shoppingrunda i lördags, haha.

Tack för alla fina kommentarer. Vet att jag sagt det tusen gånger, men ni är så bra! Evigt tacksam för att just ni hänger här <3

 

0

Trackback from your site.

Comments (18)

 • LIVSGLITTER

  |

  Så härligt att höra att du är någorlunda tillbaka till livet igen! Graviditeter är verkligen ingenting att leka med, synd att det inte talas mer om det bara. Råkade själv ut för ett X som dom först sa bara var ett vanligt missfall. Frågade ex antal ggr om dom var helt säkra på att det inte var ett utomkveds, var ju livrädd för ett sådant, speciellt med tanke på att en äggledare kan spricka!

  Självklart var det inte “bara” ett missfall, utan ett ovanlig X, där den lilla fallit ut i fri bukhåla. Vilket dom kunde se vid en mycket mer grundlig undersökning…

  Klarade mig dock från operation men fick gå och mäta så hcg-nivåerna sjönk i flera veckors tid.

  Massa kramar & hoppas allt blir bra nu!

  // Louise

  Reply

 • Sara

  |

  Ta hand om dig! <3

  Reply

 • Nilla

  |

  Hejja dig! <3 vi är många som tycker om att hänga här just för att du är du och för att man får så mycket pepp av alla fina läsare. 🙂

  Reply

 • Linda Monroe

  |

  Välkommen tillbaka! Har saknat dina inlägg, de lyser upp mina dagar! <3

  Reply

 • Mli

  |

  Välkommen tillbaka <3

  Reply

 • Fröken K

  |

  Gott att du känner dig bättre! ❤

  Reply

 • Ise

  |

  Svullnaden kan hålla i sig ett par veckor, bara så du vet! Jag gjorde titthålsoperation i slutet på september och det tar en stund innan det känns normalt. Men nu är det som att inget har hänt 🙂 Kämpa på! <3

  Reply

 • Ronja

  |

  Skönt att höra att du mår bättre!

  Reply

 • Millan

  |

  Skönt att höra du mår bättre ! 🙂 <3

  Reply

 • Robert

  |

  Gomorron! 😀

  Reply

 • Cathrine

  |

  Åh vad glad jag blir att du mår bættre <3

  Reply

 • Lina

  |

  Vad skönt att du mår bättre. Hoppas du får en jättebra dag och att julkänslan (och lugnet med det) infinner sig för dig snart! :)<3

  Reply

 • Hanna

  |

  Heja!!!

  Reply

 • Lina

  |

  Gud vad härligt att du känner så! Vända blad liksom och bara blicka framåt❤ Du ser pigg ut på ögonen i alla fall, gott tecken! Stor kram

  Reply

 • ISA

  |

  alltså fy vad du har varit med om otäcka saker senaste veckorna.. svårt att veta om/hur man kan “stötta” men försök stay strong och tänk att allt du går igenom nu kommer göra dig ÄNNU starkare i framtiden <3

  Reply

 • Linnea

  |

  Skönt att det känns bättre! Hoppas att du blir helt bra snart. <3

  Off topic men : jag skulle köpa blommor till min kille idag. Tänkte på dig och funderade på vilken färg jag skulle köpa. Jag köpte 10 vita rosor, hoppas det inte betyder något konstigt som hundkex gör.. haha. 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha älskar att du tänkte på mig!! 🙂 Mja, inget konstigt kanske, men du har visst friat 😉 😉 Haha, nejdå! Men 10 stycken är alltid ett frieri. Färgen vit betyder renhet och jungfrulighet.

   Reply

Leave a comment

Arkiv