Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Blä:ig dag och broccolimos

Min dag har bara varit blä sedan jag kom hem från jobbet. Allt har gått fel. Jag välte ett glas och fick vatten över hela maten och min telefon, Frédérics bil startade inte och vi fick greja med batteriet. Mitt i allt glömde vi tvättiden och tvätten är inne först nu vilket betyder att jag inte kan sova klockan 22.00 som jag egentligen vill.

Men just nu är jag mest sur över att jag lät bli att köpa Marabou salta mandlar när jag var i affären. Vad var det för korkat beslut? Behöver.

 

img_1093

Glad över min fina bomberjacka/kofta/grej i alla fall. Finns här (adlink). Är det bara jag som upplever att saker ofta är billigare på MQ än andra ställen förresten? Har upptäck flera gånger att priset ligger någon hundralapp under. Konstigt. I somras köpte Lina exempelvis en klänning på Nelly som jag sedan hittade 200 kronor billigare hos MQ. Hon returnerade såklart, hehe.

 

img_1092

Innan glaset vältes. Det var extrapris på broccoli idag, så det fick bli broccolimos. Ångrar att jag mixade den med stavmixer, det borde jag inte gjort. Det blev väldigt mycket ”barnmat” över det. Jag borde mosat det med en sån där potatisstöt istället så att den inte blev puré-ig. Men det var gott i alla fall. Mosen kräver dock en del smaksättning enligt mig. Jag använde grädde, buljong, parmesan och salt & peppar. Visst blir man glad av färgglad mat!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • Sanna L

  |

  Åh tänk på mig då vars favoritchoklad genom alla tider har tagits bort från sortimentet efter bara typ ett år. Marabou Kvikklunjs, allt som var fint med denna värld. (Och mycket godare än vanilj Kvikklunjs, sorry Egoina och Norge)

  Svara

  • Egoina

   |

   Nej så deppigt! Kan du inte köpa vanlig kvikk lunsj och vanlig marabou och blanda? Men nej, jag vet. Inte samma sak :,(

   Svara

  • H

   |

   Va, nä! 🙁 Det var den godaste chokladen ju!
   Visste att jag skulle ha köpt upp ett lager…

   Svara

  • Emelie

   |

   Och jag saknar Marabou polka, den var ju såå god!

   Svara

   • Julia

    |

    Marabou polka finns iallafall i min affär just nu 🙂 som en juledition, så du bör kunna hitta den och bunkra!!

    Svara

   • Fanny

    |

    Den finns ju överallt? 😮

    Svara

  • Linda

   |

   Säker på att marabou har tagit bort den och inte bara butiken du handlar i? Jag har kvar den i min butik (Dock tror jag inte länge till då den säljer extremt dåligt) Med vänlig hälsning, konfektyransvarig

   Svara

  • Hanna

   |

   Neeeeeej är det sant!! Jag trodde att den bara var slut i de butiker jag letat i. Fanken då. Älskar ju den chokladen….

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis! Syftade på märken, om man jämför vad andra säljer plaggen för. Annars har de ju ganska dyra saker där. 🙂

   Svara

 • Susanna

  |

  ååhh ser supergott ut! 🙂 Har du något recept? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Står i texten 🙂

   Svara

 • Maria

  |

  Hoppas du får en bättre dag idag:) blev inspirerad att prova broccolimos, men med potatisstöt då:)

  Svara

 • Ochlivet

  |

  Haha jag läste brocco-LI-moss, typ som om det var nåt spännande italienskt eller så… Broccolimos låter ju också gott! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha lät fancy! 😉

   Svara

 • ina

  |

  Jag läste broccolimos i rubriken som om man skulle uttala det broccoliimåss och undrade vad det var för något.. Sen såg jag bilden med broccolimoset och konstaterade att hjärnan kanske inte riktigt vaknat ännu 😀

  Svara

  • Elin

   |

   Haha, samma här!

   Svara

 • ISA

  |

  gaaaranterat vädret! går icke att ha superbra dagar i regn. Men nu har du lärt dig en sak: köp alltid chokladen. Man ångrar aldrig en chokladkaka <3

  Svara

 • Marie

  |

  Åh I feel you på chokladen. Var in på Hemköp och skulle köpa den idag på väg till tåget, var så sjukt sugen. Det var bara 2 personer före så tänkte att det är lugnt men så börjar kassörskan krångla med en vara som inte var inlagd. Så jag stod där och såg hur tiden rann iväg och fick snällt lägga tillbaka chokladen och springa till tåget 🙁 😛

  Svara

 • Louise

  |

  Så konstigt det där med MQ! Jag skulle köpa en jacka från märket elvine häromdagen men valde att köpa den på carlings istället då den var 200 kr billigare där 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaså! Med andra ord är det värt att kolla runt lite 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv