Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det perfekta selfieljuset, eller bakgrunden?

img_1026

Haha, detta är så kul. F brukar hjälpa mig med att ta bilder till bloggen, som igår när jag ville ha en bild när jag körde för att liksom symbolisera att jag *lyssnar på ljudbok*. ”Kolla nu så att ljus och sånt där är okej”, sa jag. ”Du är alltid så kräsen”, sa han. Haha alltså…. Jag tror inte att han inser att halva kamerarullen ser ut som bilderna ovan.

Men han har blivit duktig faktiskt. När vi träffades brydde han sig mer om bakgrunden än personen han skulle fotografera (mig).  Han bara: ”Ställ dig där så får du den fina utsikten i bakgrunden”, men så var det skuggor i ansiktet som gjorde att jag såg helt knäpp ut. Fast bakgrunden var ju bra!!! Haha.

Men visst gjorde man så när man fotograferade när man var yngre? Undrar om det är det här med sociala medier och ”framställningen av jag:et” som gjort att man bytt fokus? Eller är det bara bloggerskor som tänker såhär? Vanliga dödliga kanske tar bild vid ”fina bakgrunder” oavsett ljus medan bloggerskor vänder sig åt andra hållet om det krävs, för att få det perfekta selfieljuset. Bakgrunden är ju sekundär. Andra ba: ”Här är vi vid Eiffeltornet”, och bloggerskor ba: ”Här är jag vid Eiffeltornet”, ”Var är Eiffeltornet då?”, ”Ehhh, på andra sidan? Vaddådå?”.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Sabina

  |

  Sådär är min man också, alltid ska bakgrunden vara fin när han ska fota mig. 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Man bara ”sluta det är JAG som ska vara fin!!!”

   Svara

 • Robert

  |

  Haha, kanske kan vara så. 🙂

  Svara

 • Sofia -+bipolär+och+f.d+laestadian

  |

  Jag har tyckt att det ofta varit tvärtom. Man tar snygga bilder på sig själv så ser man en skitig toalettstol i bakgrunden typ haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha exakt! *Men skitsamma, jag var ju snygg* 😉

   Svara

 • alex

  |

  Jävla vad du är karktärlös. Du åldras med ovärdighet. Jag har varit här sen en artikel i HD. Säkert 7 år sen. Ryck upp dig människa. Jag förstår att du är förälskad i en homesexuell pojke. Men ryck upp dig människa. Jag har aldrig kommenterat förut.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha! Kärlek till dig du sorgliga lilla människa som tog dig tid att skriva det där. Tips: Gå och gör något annat än att hänga här! 🙂 🙂

   Svara

   • B

    |

    Hahaha wow!
    Din kommentar var så löjlig att det inte ens kan klassas som förolämpning vilken jag tänker att din avsikt var.

    Regina, jag har tillräckligt med höga tankar om dig för att du inte ska ta åt dig av den kommentaren. Gör mig knte besviken!

    Svara

    • B

     |

     Höga förväntningar kanske det skall stå hahah

     Svara

    • Egoina

     |

     Haha, ingen risk 😉

     Svara

  • Elin

   |

   Haha oj vad pinsamt! Detta säger mer än dig än om Regina.

   Svara

  • Lisa

   |

   Gå och trolla någon annanstans. Du är ju helt obegriplig.

   Svara

 • Sandra

  |

  Jag märker att många inte tänker på ljussättningen vilket är a och o när man fotar. Många tar bilder i motljus. Stör mig på det! Haha!

  Svara

 • ab

  |

  Brukar resa ensam så min kameras och min mobils minneskort innehåller en blandning av bilder på sevärdheter och selfies tillsammans med sevärdheter där mitt huvud sticker upp i nedre hörnet av bilden.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv