Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hur svårt kan det vara?

I samarbete med Nextory.

Jag är, som ni vet, ett stort fan av att lyssna på dokumentärer. Nu har jag hittat en ny grej jag fastnat för, nämligen ljudböcker! Jag vet inte varför jag varit lite skeptiskt till det innan, men det är ju världens bästa grej! Det gör allt så mycket roligare. Nu längtar jag till och med efter att pendla ibland, haha.

 

img_1008

img_1009

dsc06747

Just nu lyssnar jag på ”Hur svårt kan det vara” som får sällskapa mig i bilen. Ni bara måste lyssna på den! Det är en bok som i stort sett handlar om relationer. Exempelvis att gräla med sin partner, vara rak mot sin chef, säga nej eller respektera sig själv. Man får höra olika livshistorier och boken går egentligen inte på djupet med något och det finns inte heller några metoder eller övningar, men den har verkligen fått mig att tänka på ett annat sätt och att inse saker om mig själv. Jag både skrattar och gråter när jag lyssnar på den. Så fin och bra bok!

 

dsc06738

Efter det tänkte jag läsa några ”bloggböcker”. Såg att Alex Schulmans, Elaines och Kissies bok fanns på Nextory. Kul!

Nextory har tusentals titlar, både e-böcker och ljudböcker och det går bra att läsa eller lyssna offline. I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni får prova tjänsten helt gratis i en månad utan bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig. OBS! Se till att koden EGOINAS står med som kampanjkod.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

Lämna en kommentar

Arkiv