Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Fredag hela veckan

”Åh, varför kan det inte vara fredag hela veckan”, sa Ida idag under frukosten. ”Men det hade ju inte varit bra, då hade det ju varit en arbetsdag varje dag och aldrig någon helg”, argumenterade jag. Men Ida menade att det liksom blir som i filmen ”Måndag hela veckan” att det är samma fredag varje dag. Så man tror ju att man ska ha helg, är uppe sent och allt det där, men ändå vaknar man dagen efter utvilad, går till jobbet och tror att det är fredag. Varje dag.

Jag tänker att jag hade velat ha lördag för evigt om jag fick välja. Då är man utvilad, har hela dagen till sitt förfogande och vet att man kan sova ut dagen efter också. Absolut inte söndag, för då har man lite ångest över att helgen snart är slut. Fast man är ju ändå lite extra lycklig på fredagar, jag kan hålla med om det. Det är något speciellt med fredagskänslan. Så kanske Ida har rätt ändå.

Vad tycker ni? Vilken dag hade ni velat ha för alltid?

 

img_0628

Haha, älskar att hon står med vattenkokaren i högsta hugg. /Tedrickarna

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Robert

  |

  Föredrar lördag från 00.00-16.00 och Fredag 16.00-24.00. 😉

  Svara

 • Hanna

  |

  Onsdag! För då har jag bara två lektioner med mina elever = massor med planeringstid + kan gå hem redan kl tre om jag vill. Lycka!

  Svara

 • Mli

  |

  Håller med dig, lööördag tack!

  Svara

 • Hannah

  |

  Jag känner bara så 2 fredagar i månaden, sen jobbar jag hela helgen..som den här helgen, jätte tråkigt, vill också känna fredagskänsla

  Svara

 • Josefine

  |

  Håller med dig! Lördag. Väljer det alla dagar i veckan (kändes som ett passande uttryck att använda).

  Svara

 • TIDSTJUVEN

  |

  Jag hade lätt valt fredag jag också! På grund av alla de orsaker som Ida beskriver, men också för att fredagskvällarna alltid är så härligt kravlösa (i jämförelse med lördagskvällarna)

  Svara

 • Cha

  |

  Fredag! Men så är jag föräldraledig på fredagar också.

  Svara

 • Amand

  |

  Sedan jag började jobba restaurang har jag insett att det där med veckodagar inte spelar någon roll. Jag har aldrig helgfeeling när det kommer till fredagar och lördagar, det är ju då jag jobbar som mest. Söndagar och måndagar, det är fan de bästa dagarna. Tycker det är så himla härligt, för även om jag inte kommer jobba inom restaurang livet ut så har det ändå gett mig att man kan göra saker precis när man vill. Man behöver inte bara leva livet på helger.

  Svara

 • sandralinneas

  |

  Fredag eftermiddag och lördag är mina favoriter, då är det som mest helg och som längst från nästa vecka 😉

  Svara

 • ISA

  |

  MÅNDAG!! nu lär väl alla bli fett provocerade men måndagar är såå härliga pga nystart känslan <3 är alltid väldigt pepp och power på måndagar, sen falnar det snabbt ;(

  Svara

 • Sandra Serafia

  |

  Haha, hade också velat ha lördag hela veckan! ÄLSKAR verkligen lördagar och det är den minst stressiga dagen på hela veckan enligt mig, men den är ju på tok för kort!! Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ http://www.sandraserafia.for.me

  Svara

 • Camilla

  |

  Jobbar inom vården, så inga dagar känns särskilt speciella. 😉
  Ska t. ex jobba i natt, så imorgon bitti när jag går av kommer det kännas som helg för mig. 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv