Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tisdag, dejt och kakårsdag

Dejttraditionen fortsätter och igår styrde jag upp en liten dejt.

 

img_0578

Jag såg ut såhär. Hade en fluffig kofta/jacka från Gina tricot som är så mjuk att jag klappar mig själv hela dagarna.

 

img_0577

Efter jobbet åkte jag och handlade ingredienser till en kaka, och en bukett tulpaner.

 

img_0576

Sedan hämtade jag honom på jobbet och *tog en selfie* under tiden jag väntade.

 

img_0574

”Vad ska vi göra idag”, frågade han när han kom ut och jag sa att vi skulle äta, men att jag inte visste vad. Okej? Sämsta flickvännen ever som bjuder ut på dejt, men inte ens har någon idé kring mat. Det slutade i alla fall med att vi hamnade på Mcdonalds(!). Vi ville nämligen prova en hamburgare från Jureskog, och jag tyckte att det var bra att vi ”tog något snabbt” eftersom jag ville att vi skulle bli klara med ätandet så att vi kunde åka hem.

När vi hade ätit upp frågade jag honom om han visste vad som hände för exakt ett år sedan. ”Nej, vadå”, undrade han. ”Jag blev bjuden på kaka av en söt kille och sen blev jag kär”, svarade jag. Och sedan sa jag: ”Nu när vi har ätit upp tänkte jag fråga om du är sugen på efterrätt och om jag får lov att bjuda hem dig på en kaka”. Han blev lite frestad att tacka nej eftersom jag gjorde det första gången, men tackade ja som tur var. Haha. Sedan gick vi ut till bilen och jag öppnade bagageluckan där alla ingredienser, ett utskrivet recept och en vas med tulpaner fanns.

 

img_0573

Vi åkte hem och gjorde kakan. Det blev Chocolate salted caramel pie. Den godaste och enklaste kakan någonsin.

 

img_0571

Ser ni? OMGGGGGGGGGGGGG.

 

Sedan fick jag så himla ont i magen pga för mycket Mcdonalds och socker på en gång. Men en mysig kväll! Och happy one-cake-anniversary till oss <3

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Så smarrigt och Grattis! 🙂

  Svara

 • ELin

  |

  Receptet tack!!!!! MUMS

  Svara

  • Egoina

   |

   Finns länkat 🙂

   Svara

 • Marie

  |

  Har ni sagt ”Jag älskar dig” till varandra än? Jag tycker det är så stort ord att jag inte vet när det ”rätta” tillfället är att säga det första gången, även fast jag känner att jag gör det. Jag tycker det känns jobbigt på något sätt, kanske för att man öppnar upp hela sig och visar sig sårbar. Och tänk om man inte får meningen tillbaka…

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja. Han sa det när vi bråkade om en sak, ”DU VET VÄL ATT JAG ÄLSKAR DIG”. Jag skrek tillbaka: ”JAG ÄLSKAR DIG OCKSÅ, MEN VAR DU TVUNGEN ATT SÄGA DET FÖRSTA GÅNGEN PRECIS NU”.

   Svara

   • Claire

    |

    Fast sjukt fint ändå.. Han ville att du skulle veta det trots bråket.. Jättefint! <3

    Svara

     • Filippa

      |

      Varför är man en tönt här och ba ååh som i vänner med Ross och Rachel!! <3

     • Egoina

      |

      Åhhhhh det har jag inte ens tänkt på!! <3

Lämna en kommentar

Arkiv