Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tips!

”Det var så skönt väder ute”, sa jag när jag kom hem från att ha handlat frukost idag. ”Jaså, varför då” frågade F. ”För att det var så kallt”, svarade jag. Haha, jag kommer snart få äta upp att jag längtar efter vinter och kyla. Men det är så myyysiiigtttt ju.

 

dsc06002

dsc06005

Om ni gillar Voluspa måste jag tipsa om att vi säljer tre stycken för 299 kronor! Vanligtvis kostar ju en liten metallburk 159 kronor. Jag har bunkrat upp, hehe. Tänker att det är en bra julklapp eller gå-bort-present (man kan ju dela upp dem).  Finns här (adlink).

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • Robert

  |

  Idag är det verkligen kallt. 🙂

  Svara

 • Madde

  |

  Hej! Jag har en jättekonstig fråga haha. Har förstått att du ofta köper grejer på ditt jobb, undrar hur ni gör då med betalning och så då? Beställer du på hemsidan som vanligt och sen traskar bort och hämtar din vara? Eller hur gör du annars om du bara hämtar det du vill ha? Lite knasigt, men har funderat? För jag antar att ni inte får grejerna gratis 🙂 kram:)

  Svara

 • Linsan

  |

  Kall och krispig höstluft är ju helt underbar! Kan inte jämföras med svinkyliga vinterdagar (det finns i och för sig fina vinterdagar också).

  Tända ljus och Nick Drake och hösten är förlåten för att den jagade bort sommaren 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv