Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tjäna pengar till din klass, lag eller förening

I samarbete med Vår Bazaar.

Sålde ni jultidningar när ni var små? Jag gjorde faktiskt aldrig det, men jag hade många kompisar som gjorde. Vår Bazaar hjälper lag, föreningar, klasser och andra typer av grupper att tjäna ihop pengar. Ett perfekt sätt att få göra något man drömmer om, som att åka på en resa tillsammans eller köpa ny utrustning till laget.

 

dsc05782

dsc05787

Man tjänar pengar till sin grupp genom att sälja kvalitativa produkter från kända varumärken. Perfekta julklappar om ni frågar mig! Jag vet vad jag pratar om för vi säljer många av dessa saker och liknande på mitt jobb där julhandeln är helt crazy. Jag skulle gissa på att det är mycket enklare att sälja dessa saker än böcker och tidningar. Såklart går det bra att sälja produkterna när som helst också.

 

dsc05832

Vem vill inte ha en gigantisk temugg liksom? Haha.

 

dsc05824

Denna tesil är så smart. Man skopar upp tet i i skopan och sedan låter man det rinna ner i skaftet som man sedan använder som tesil. Lite jobbig att rengöra, men underlättar ändå jämfört med andra tesilar jag provat. Såg den på Formex när jag var där.

 

dsc05846

Vår Bazaar har ett stort sortiment med lättsålda pryar till vuxna och barn och bistår också med säljcoacher för att det ska bli enklare att sälja. Om ni beställer informationspaketet får er grupp 1000 extra kronor vid start av försäljning! Paketet är självklart kostnadsfritt och man binder sig inte till något, ni kan helt enkelt beställa hem det och kika på det tillsammans med gruppen för att se om det är något för er. Gå in HÄR och välj ”blogg” i rullmenyn under ”hur hittade du Vår Bazaar” för att beställa.

Ps. Beställer ni hem informationspaketet är ni automatiskt med i en tävling där det lag som säljer mest kommer få 10.000 kronor!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (4)

 • E

  |

  Fina Regina! Skulle du kanske kunna göra ett nytt hitta en vän-inlägg snart? Har nyligen flyttat till en ny stad och det är lite ensamt. Skulle vara jätteuppskattat! 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Inte bara en gigantisk tekopp, en gigantisk tofs var det också. 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Fick matcha tofsen 🙂

   Svara

   • Robert

    |

    Ungefär så jag tänkte också. 😉

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv