Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Den stora hatlistan

Hittade en lista hos Hanapee. En nytänkande lista för en gångs skull, så jag tänkte att jag snor den. Det är ju kul att få hata lite på ej allvarliga saker.

 

Min äckligaste mat?

– Kanske gröt eller filmjölk.

 

Hatväder?

– Utan tvekan när det blåser. Om det regnar eller snöar kan man skydda sig med paraply, men blåser det dessutom är man körd. Det behöver inte ens regna för att jag ska hata blåst. Hatar det alltid. Det förstör håret, håret klistrar sig i ansiktet och i läppglanset, allt blåser iväg och det blir tungt att cykla. Om jag valt att bo i fel del av Sverige? Svar ja.

 

Då tappar jag humöret helt och hållet?

– När någon säger någon urbota korkat om feminism och det är så tydligt att personen inte är påläst överhuvudtaget.

 

Sämsta musiken?

– Country!!!!!!! Tål inte det. Bara sluta gör sån musik.

 

Värsta tiden på dygnet?

– Man skulle kunna tro att mitt svar skulle vara när min väckarklocka ringer (05.45!!), men nej. Det suger såklart att jag måste gå upp, men i övrigt är den tiden rätt mysig. Gillar när det är lugnt och världen inte vill en något. Värre är tiden precis innan lunch. Alla andra är som piggast då, de är supereffektiva och jag vill bara äta eller lägga mig i ett hörn och försvinna ett tag.

 

Mitt sämsta humör?

– Runt PMS är jag en plåga. Både för mig själv och för andra (mest F…….hehe). Jag är lättirriterad, har ångest, är ledsen, hänger upp mig på småsaker, har inget självförtroende överhuvudtaget, tror att alla hatar mig och tycker att jag är sämst. Jag minns när vi var på Kreta och jag läste en kommentarstråd om mig själv på en skvallerblogg. Folk hade skrivit mindre trevliga saker och jag bröt ihop totalt. Dagen efter, samma dag som jag fick mens, läste jag igen och bara skrattade åt det. PMS alltså. Fyfan. Varje månad precis efter tänker jag att jag måste ta tag i det, men sen mår jag bra igen och glömmer bort.

 

Sämsta grejen jag äger?

– Två blusar som oavsett vad jag gör och hur mycket jag stryker blir skrynkliga på två sekunder. Varför äger jag ens saker med så dåligt material?

 

Värsta personlighetsdragen?

– Inte vara ödmjuk, ljuga, missunnsam, vara snål, inte kunna erkänna när man har fel eller gör fel.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Robert

  |

  Haha, brukar också tänka att folk i Skåne/Göteborg har dragit en nitlott med vindarna. ALLTID en massa stormar därnere. Sen när vädret når Svealand har allt dött ut. 😉

  Gillar också lugnet på morgonen. 🙂

  Svara

 • Sara

  |

  Fy vad jag känner gen mig med PMS:en! Jag har också fruktansvärda problem med pms och ifrågasätter ofta min mentala hälsa under den tiden – för att sedan mår hur bra som helst direkt mensen har kommit. Usch. Skönt att läsa att en inte är ensam iaf!!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Usch ja!! Skönt att inte vara ensam. Vi borde prata mer om sånt här <3

   Svara

  • Lisa

   |

   Samma här! Nu har jag en vecka kvar till min mens och jag känner mig redan som världens åskmoln och bara några dagar innan mens gråter jag hysteriskt och är i en enda stor ångestbubbla. Är ju helt sjukt vad kroppen ställer till med!

   Svara

 • Heja Emma!

  |

  Men alltså.. Gröt?? <3<3<3<3<3 Det är det absolut bästa med att vakna upp ju, att få äta det på morgonen! (Är helt seriös) Hade jag bara fått välja en maträtt resten av livet hade det varit havregrynsgröt (eller hamburgare men tror jag tröttnat på det fortare). Och inte ens havregrynsgröt med något extra som kanel, socker eller typ äppelmos. Bara ren och skär havregrynsgröt med mjölk. Bästa! Mvh tjej_92_grötälskare

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men WHAT!? En smaklös…massa liksom? Känner spontant att du måste göra gröt till mig. Ska inte uttala mig helt säkert innan jag smakat ”god gröt” 🙂 Måste ju ha ätit fel, haha!

   Svara

 • Svorskan

  |

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Felicia

  |

  Jag hatar verkligen också när det blåser!!! Du borde inte flytta till Örebro heller för här blåser det minsann också hela tiden! Det är alltid motvind oavsett åt vilket håll man än cyklar! Mycket märkligt också med tanke på att det ligger mitt i landet och knappt finns något vatten i närheten men den där jäkla vinden hittar hit ändå.

  Svara

 • Sandra

  |

  Snodde också den här listan till min blogg! 😀

  Svara

 • Elin

  |

  Vad menar du med att Hanapee är nytänkande ”för en gångs skull”?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha men vaaa? Det menade jag ju inte. Menade att en LISTA är nytänkande för en gångs skull. Annars är det ju bara typ standardfrågor. Detta var en helt ny vinkel. Hanna är awesome, skulle ju aldrig skriva så 🙂 <3

   Svara

  • Egoina

   |

   Haha okej, läste igen och inser att man kan läsa det så. Får ändra 🙂 tack för att du uppmärksammande!

   Svara

   • Elin

    |

    Haha jaa jag tänkte väl! Du brukar inte vara så, bra att det vart ett missförstånd! 😀

    Svara

 • Lovisa

  |

  Haha relaterar♡

  Svara

 • CAMILLAESI

  |

  kul lista men filmjölk är as gott ju 🙂

  Svara

 • Jenny

  |

  Har heller aldrig fattat grejen med country… Tills jag upptäckte Chris Stapleton. Lyssna!!

  Svara

 • Hanna

  |

  Kul lista att läsa. Kan skriva under på allt!

  Svara

 • Ninni

  |

  Det finns medicin mot PMS. Det är antidepressiva som innehåller escitalopram. Jag har för mig att man tar den i 2 veckor från o med ägglosningen. 🙂 Kan vara ett tips! hör med din läkare 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv