Follow my blog with Bloglovin

Marabous nya smak

Alltså snart kommer ni väl tro att jag har någon form av samarbete där jag ska visa upp eller recensera ätbara nyheter. Så är inte fallet (TYVÄRR!!!) , men jag måste bara berätta detta.

För någon vecka sedan skrev Marabou att de skulle släppa en ny smak med ”tre ingredienser med inspiration från frukostbordet” och uppmanade folk att gissa. Jag och Ida började genast spåna och jag skrev upp några av våra förslag på en lapp:

 

image

 

Så kul att Ida (nästan) hade rätt:

 

13584655_10154406653254684_2876665808570018100_o

Haha så grymt!

 

Är dock besviken på att det inte blev milk, toast & honey. Eller Nutella och jordnötssmör. Men de två sistnämnda vore ju för bra för att vara sant.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Smarrigt!? Jag har ju ingen aning om hur den smakar egentligen. 😉 De får väl komplettera med dina andra önskemål där också. 😉

  Svara

 • ISA

  |

  MÅSTE. HA.

  Svara

 • Marie

  |

  Hmm, försöker de nå ut till hälsomänniskor? 😛

  Jag smakade den där 100-årssmaken, ”Happy Birthday!”, med hallonfudge. Gillade inte. (Men jag brukar inte gilla hallonsmaker, bara riktiga hallon.) På bilden hade den dessutom små rosa bitar i chokladen, vilket jag inte såg skymten av!

  Svara

 • Nina

  |

  Marabou hade en smak för många år sedan som var jordnötssmör. Jag har alltid undrat varför de tog bort den.

  Svara

 • Frida

  |

  Tycker dessa inlägg är roliga, du recenserar på ett intressant och bra sätt! 🙂

  Svara

 • Nathalie

  |

  Honung (och nutella) undviker de kanske pga att det hade blivit väääääldigt sätt då marabou är väldigt söt i sig. Hade den vart lite mindre söt som tex fazer hade det nog funkar… Asgott med honung i saker ju

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv