Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndag

image-94

Haha, det här är såå jag. Har alltid samma kläder på söndagar och måndagar. En anledning är väl att jag inte träffar samma människor, men en annan anledning är nog för att man liksom inte gör något ”ansträngande” på söndagar och därför känns kläderna oanvända. Någon som är med mig?

 

image

Fick sätta mig utomhus och vänta på bussen imorse (brukar hänga på centralen annars) eftersom jag var så sjukt varm. Det är så märkligt det där. Jag fryser nästan alltid, men några/någon dag i månaden är jag istället så varm att jag kokar. Googlade lite och det har antagligen (som allt annat) med cykeln att göra. Minskad östrogennivå närmare bestämt. Samma sak som händer i klimakteriet fast en superlight version då. Kul att vara kvinna, yaj.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Nja, kalsonger och strumpor brukar jag allt se till att byta. 😉

  Svara

 • Johanna

  |

  Var har du köpt dina byxor? Älskar färgen!!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag med!! De börjar bli slitna och jag vill köpa ett par till, men hittar inte 🙁 De är beige/gråa och kommer från Zara.

   Svara

 • Nilla

  |

  Haha sån är jag alltid när jag ska/har mens de första dagarna. Stackars killen som knappt får röra mig eller ens krama mig när vi ska sova 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 stackars 😉 För mig kommer det lite random tydligen..

   Svara

 • Lisa

  |

  Blir du varm på grund av minskad östrogennivå? Jag har alltid världens hormonsvängningar enda från ägglossningen på grund av för höga halter av progesteron. Så konstig kroppen är!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa jag med! Det är värsta precis efter ägglossningen och precis innan mens. 🙁

   Svara

 • Cecilia

  |

  Haha, med tanke på att söndagarna brukar spenderas i mjukiskläder och utan BH, så njae, jag brukar köra annan utstyrsel på måndag… 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha sant, men de gångerna man hittar på något och har kläder liksom 🙂

   Svara

 • Likkan

  |

  Kolla upp nivåerna litegrann där så du inte har kommit i tidigt klimakterie! 😮 Jag fick själv den domen när jag var 24 år nämligen…

  Outfiten kan jag faktiskt inte hålla med om, jag har alltid samma kläder på jobbet (tvättar dem på onsdagar) och bara myskläder på helgen ^^ Har ett stillasittande jobb så inte direkt så att jag svettas i kläderna, sitter oftast och huttrar under en filt ändå haha.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv