Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Dagen i fyra bilder

image

När vi vaknade hos mamma upptäckte vi att lägenheten var tom. Denna lapp och bröd låg på köksbänken. Hur lyxigt?

 

image

Förutom ost och paprika hittade vi massa annat bra också i kylen. Som ägg, kaviar och Fanta citron. Jag ringde mamma som sa ”ta precis vad ni vill”. Så det gjorde vi och hade fest i hennes uterum.

 

image

Sedan packade vi in oss i bilen för att spana i outletbutiker. Vi tittade på kläder, skor och provade sedan några sängar. Men vi köpte inte något.

 

image

På vägen hem blev vi akut hungriga och jag fick världens sug efter kyckling med cashewnötter. Älskar Big Buddhas (i Helsingborg) version av denna rätt. Den innehåller förutom standardsakerna också vitkål, ananas, blomkål och citrongräs. Love it! F blev dessutom nöjd också. Han brukar alltid be att få sin mat ”jättestark, som stark som det går. Thaistark!”. Men den blir aldrig särskilt stark. Idag blev han dock jättenöjd med styrkan! Förstår faktiskt inte varför de alltid mesar med styrkan när man säger så? Blir det för starkt får man ju skylla sig själv. Är det kanske för att de ser sin mat som ett ”konstverk” och tänker att de förstör rätten eller smakerna om de gör så? Det kan jag förstå i så fall.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (22)

 • Challe

  |

  Vad tycker du om Loka chokladboll? Inte testat den, verkar skum. Men är det något du rekommenderar? Haha 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Kommer upp ett inlägg med utvärdering 🙂

   Svara

 • Svorskan

  |

  Ni är så fina tillsammans. Glad ni tyckte om frukosten. Sen får ni komma en dag jag inte är hemma- så kan ni ha fest i jacuzzin. 😀

  Svara

  • Egoina

   |

   Låter bra det! Haha 🙂 Tack så mycket för gästbehandlingen 🙂

   Svara

 • Sara

  |

  Var på ett sushiställe em gång och ville ha kyckling i grön curry som ej fanns på menyn. Konstigt tänkte jag och frågade. Fick till svar att många hade beställt den men sedan klagat på styrkan så de var tvungna att ta bort den rätten från menyn..

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha ojdå. Grön curry är ju starkt, knäppt att man beställer det om man inte gillar starkt. Men den kanske var helt galet stark 🙂

   Svara

 • Girl Who Write Things

  |

  ååååh åt där igår! har aldrig vart hbg men supernöjd med valet! hehe.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha vilket sammanträffande 🙂

   Svara

 • Maria

  |

  Älskar också stark mat!

  Svara

 • Robert

  |

  Din mamma är snäll. 😉

  Svara

 • Sara

  |

  Hur går det med körkortet? Vi började övningsköra ungefär samtidigt och även jag köpte en 207 för att övningsköra i. Fick mitt i somras, så nyfiken på hur det går för dig? Uppkörning snart va? 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Måste bara tipsa er om ett ställe med absolut SUPERGOD och stark thai-mat (take-away, restaurangdelen är inte så mysig..) som ligger påväg ut mot Sturup flygplats, om ni skulle ha vägarna förbi.. De har RIKTIGT stark och god! Niyoms kök heter det 🙂

  Svara

 • Amanda

  |

  Ni är så fina tillsammans! Undrar hur fort det gick tills ni flyttade ihop? Jag planerar nämligen att flytta ihop med min kille fast vi bara träffades i slutet på maj hahha. Men det gick väääldigt fort med oss och vi blev seriösa väldigt snabbbt 🙂 Vi bodde i samma land tidigare men nu är det långdistans (snackar han i europa och jag i mellanöstern) så vi känner lite att det måste va ”allt eller inget” nu. Antingen flyttar vi till samma land och satsar, eller så tar det slut, för vem klarar sån lång långdistans.. Så vi vill satsa! Jag ville ändå tillbaks till europa så söker massa jobb där nu. Några tips på att flytta in tillsammans??

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag insåg väl mer eller mindre att jag bodde där och efter några månader kändes det onödigt med en lägenhet till som ingen använder. Det är svårt det där, vet inte vad som är rätt för just dig. Men det finns inga regler, så om det känns bra så kör på tycker jag 🙂

   Svara

  • Julia

   |

   Måste bara säga… KÖR! Jag hade bara träffat min kille i ca 2 månader, sen var vi tvungna att skiljas åt (Australien/Sverige) och ett halvår senare flyttade han hem till mig. Vi var tillsammans i ett år och det tog alldeles nyss slut tyvärr men hade ångrat mig resten av livet om jag inte TESTAT. Så kör! Blir det skit av det hela så är det ändå inte hela världen. Det är nästan alltid bättre att göra än att inte göra.

   Svara

 • Sandra

  |

  De borde väl snarare tycka det är mer korrekt att det är starkare för riktig thaimat är i regel mycket starkare men de gör svagare för att den gemene svensken är väldigt känslig 😀

  Svara

 • ab

  |

  Blev fel när jag tänkte uterus i stället för uterum.

  Fick riktigt stark thaimat på Thai Airways en gång. Bad om något att dricka och jag måste ha sett plågad ut för jag fick flera glas juice och vatten på en gång och flygvärden bad om ursäkt flera gånger.

  Svara

 • Bella

  |

  Hej! Jag har en lillasyster som tidigare arbetat på thairestaurang och jag har receptet på just den goda wokade grönsaker med kyckling och ostronsåsgrytan. Och den går i princip inte att misslyckas med! BÄSTA! Kan maila det till dig om du vill? Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja tack!!!! 🙂

   Svara

   • Bella

    |

    Nu är det mailat! 🙂

    Svara

 • Evelina

  |

  Var gick ni i outletbutiker? Jag bor också i Skåne men behöver liksom tips på var det finns outlets

  Svara

  • Egoina

   |

   Löddeköpinge! 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv