Follow my blog with Bloglovin

När Lina fyllde 30

Igår var det dags för vår överraskningsdag för Lina. Självklart kräver det ett specialfirande när man fyller 30.

 

image

På hennes födelsedagsfest, en vecka tidigare, var presenten från oss en flaska bubbel samt ett kort med besked om att hon skulle vara klar 15.00 den 20/8 och ha oömma kläder på sig samt ha packat med sig badkläder och gå-på-dejt-ish kläder. När vi knackade på klockan 15.00 satt hon så fint på sin veranda och väntade in oss.

 

image

Sedan kom Linas och Saras pappa och hämtade oss och Lina satt förväntansfull i bilen och hade ingen aning om var vi skulle. Han var så rolig! Det är tydligen cirkus i stan, så när vi närmade oss cirkustältet stannade han bilen och sa ”ja, då var vi framme”. Sara hängde genast på skämtet och började kliva ut ur bilen.

 

image

Lina blev nervös i några sekunder innan hon förstod att det var ett skämt och då blev hon såhär glad. Hur kul vore inte det liksom? Nu ska vi fira din 30-års dag med att……trumvirvel….GÅ PÅ CIRKUS. Hej antiklimax.

 

image

Såklart skulle vi inte på cirkus. Vi hade bokat ett spapaket!

 

image

Olika badtunnor, kalldusch och bastu. Här är vi allihop. Hej hej!

 

image

Här är tjejerna glada för att jag visar hela rumpan. Jag vågar ju inte dra i baddräkten (för sist hände ju det här), så det får bli string ibland helt enkelt. Bjuder på det.

 

image

På tal om baddräkten. Sara utbrast helt plötsligt ”men oj vad har du gjort?!??! Har du skadat dig?”, och jag förstod ingenting. Tydligen färgade den av sig, så jag hade massa blå streck och märken över kroppen. Note to self: tvätta badkläder innan bruk.

 

image

Vi badade tills vi blev russin och sen gjorde vi en ansiktsbehandling (vi fick ett litet kit med produkter så man kunde göra behandling på sig själv) och satte oss i bastun. När vi kände oss klara duschade vi och fixade till oss.

 

image

För klockan 19.00 var det dags för middag! Vi hade bokat sexrätters på Erikstorp kungsträdgård.

 

image

Här är en av rätterna. Gräddfil, rom, gurka, pepparrot och citronskal på en kall tallrik så att gräddfilen nästan var frostig. Som en langos utan langos. Haha. Supergott!

 

image

Här är en annan rätt. Kommer tyvärr inte ihåg riktigt vad det var. Men typ råbiff med picklad rödlök och ruccolakräm.

 

image

Här är en av efterrätterna. Det var så kul, för servitören sa att det var ”fläderis”, som en slush/sorbet med flädersmak. Bara det att Sara hörde ”fläder-ris”. Hon blev så överraskad över konsistensen och undrade hur det kunde vara så mjukt när det var ris. Haha. Förutom de tre rätterna jag visade upp fick vi massa annat kul också, som exempelvis björnbärspizza. Jag gillar när det är många små rätter, lite av allt och en massa nya smaker och kombinationer man inte hade provat själv.

 

image

Sedan åkte vi hem till Lina proppmätta och hängde lite innan vi åkte hem. Allt som allt en väldigt bra kväll. Och Lina var nöjd vilket var det viktigaste <3

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (17)

 • Kattis

  |

  Så fin present! Härlig dag i gött sällskap 🙂 …meeeen det klart man tvättar kläder innan användning 😮

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaa, jag gör alltid det! Kan inte använda det annars. Men kändes liksom annorlunda med badkläder eftersom man ju ska…bada. Men det är nog smartast 😉

   Svara

 • Linnea

  |

  Åh! Vilken mysig present! 🙂 Fina vänner ni är.

  Önskar att jag hade sånna tjejkompisar, har aldrig haft något ”tjejgäng” utan lite kompisar här och där. Som tur är är min sambo helt fantastik på att hitta på överraskningar. Men ändå, kan bli lite avis på de som har ”tjejgäng” att typ åka på weekends med och dricka bubbel haha. Känns också lite för sent för att få det gänget nu när man närmar sig 30..

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag tror inte det är för sent, tänk inte så! Tänkte ha ett vänner-inlägg igen snart, du kanske hittar ett gäng då 🙂 Annars är det bra och att du har din sambo. Det är ju också en vän 🙂

   Svara

   • Linnea

    |

    Absolut! Missförstå mig rätt, han är min bästa vän. Och jag har andra vänner, men de är liksom utspridda över landet och världen, haha. Sen saknar jag det klassiska ”tjejgänget” som jag aldrig haft!

    Svara

  • Lina

   |

   Jag har inte heller ett tjejgäng. Knappt väninnor faktiskt, vilket aldrig har stört mig innan, men nu ska jag snart gifta mig och således ha möhippa. Det lär bli min syster, en killkompis och jag. Himla party… :/

   Svara

   • Lisa

    |

    Jag kommer på din möhippa Lina! <3

    Svara

   • Sara

    |

    Har inte något gäng jag heller. Stör mig inte på det, förutom när man träffar nytt folk och dom frågar vilka man brukar umgås med. Jag ”ööööhh jadu vänta låt mig tänka…” Typ inga 🙁 flyttat så mycket så tappar mina vänner på vägen. Dom finns men överallt i Sverige. Så det där vardagsumgänget finns liksom inte.

    Svara

  • Lisa

   |

   Det har inte jag heller och ingen pojkvän och jag är snart 30. Men jag kan inte bry mig mer för jag klarar mig bra ändå och det finns viktigare saker i livet!

   Svara

 • Robert

  |

  Hej hej! Så bra att hon blev nöjd med er överraskning och att baddräkten var pålitlig – den här gången. 😉

  Säkert jättesmarrig mat. 😉

  Svara

 • Ingela

  |

  Vilken mysig dag! Tur att hon slapp se eller uppträda på cirkus 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha eller hur! Hon blev lite rädd att vi tänkt att hon skulle uppträda eller så. Haha 🙂

   Svara

 • Mia

  |

  Men hur snygg är du?!
  och måste ha varit en mycket uppskattad present 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Men vart kom de oömma kläderna in? Eller var det bara för att göra henne förvirrad kanske? Och roligt att hon valt en klänning och fin kofta som hennes oömma kläder, eller jag tycker i alla fall att hon hade klätt sig fint och inte oömt haha 😛

  Och tvättade du inte baddräkten efter att du använde den sist? Du skrev ju att du hade den både på stranden och att du efter det endast använde den som en topp :O

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja precis, det var för att förvirra lite. Hon skrev till mig och frågade om de ”oömma kläderna” och jag sa att klänning gick bra, så det är därför. Men hon hade förberett med gympaskor och allt 😉 Nej, eftersom jag aldrig hann bada med den och endast använde den som en topp en gång efter det (med trosor under 😉 ) så tvättade jag inte. Jag tänkte dock göra, men vi har inte fått tag i någon tvättid efter resan!! Har världens hög i badrummet. Ska tvätta idag som tur är! 🙂

   Svara

   • Frida

    |

    Haha okej, ja jag hade nog valt gympadojor och typ träningskläder om jag skulle klä mig oömt 🙂

    Och jag hade glömt hur livet med enbart tvättstuga är! Diskmaskin och tvättmaskin i sitt hem är verkligen lyx! 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv