Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ändå rimlig fråga

F: Vad fint!

Jag: Va? Vad är fint?

F: Armbandet. Jag såg att du hade det igår också.

Jag: Jag har inte haft något armband?

F: Jo.

Jag: Nej?

F (pekar): Jo. Detta:

 

image

 

Jag: Jaha. Nej. Man har det i håret. Som ett gummiband.

F: ??

F: Varför har du det runt handleden då?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (20)

 • Lisa

  |

  Hahaha typiskt män! Men det är väldigt snyggt som armband också 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Ja, varför sitter det runt handleden? 😉

  Svara

 • Hannah

  |

  Haha åh vad gulligt ändå :’)

  Svara

 • Lesthi

  |

  Haha, vad gulligt ju 😀

  Svara

 • Frida

  |

  En undran från någon som precis insåg att jag kanske missat något. Är de där hårbanden bra? Sliter de mindre på håret? Kan man sätta upp en hästsvans så att det fortfarande ser ut som det och inte sjunker ned? Antar att de bör vara helt okej, annars skulle väl inte någon använda dem, men ja. Sitter i en stuga i skogen så kan inte gå till närmaste glitter och fråga…

  Svara

  • Egoina

   |

   De ska tydligen slita mindre, men jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt. De sitter absolut på plats (även med mitt hår, yaj) och tydligen ska de göra så att hästsvansen ser ”fylligare ut”. Men vet inte om jag hade köpt dem om det inte vore för att jag fick i en glossybox 🙂 Får utvärdera 😉

   Svara

  • Amanda

   |

   Jag övertalades till att köpa dem eftersom jag fick veta att de inte ger någon ”tofsrand” på håret. Vill ofta sätta upp håret för en stund men sen kunna släppa ut det igen och då ska det inte synas att jag har haft det uppsatt. Det funkar bra faktiskt!

   Svara

 • Cissi

  |

  De flesta av jordens befolkning när det gäller kvinnor/tjejer bär hårsnodden runt handleden pga att då vet man vart den är och även nära till hands.
  Det borde han förstått väl?
  Eller är han född igår?

  Svara

  • Egoina

   |

   Hehe jo, det borde han 😉

   Svara

 • Sanna L

  |

  Hahhah det har hänt mig flera gånger, från dagisbarn, släktingar och mamma. Vet dock inte om de faktiskt anser att ”armbandet” är fint eller om de bara måste påpeka att man har en slang runt armen.

  Svara

  • Egoina

   |

   Så sant! 🙂

   Svara

 • Mia

  |

  Hej Egoina!
  Jag ska börja plugga på högskola nu i september och börjar känna mig ordentligt nervös. Är också i valet och kvalet om jag ska vara med på insparken (introveckan) eller inte. Man har ju hört att folk får vänner för livet och att det blir lättare att plugga om man har lärt känna några innan, men jag väger det mot att jag = introvert och blir nervös av bara tanken på att delta, gillar inte och är dålig på mycket av det vi ska göra ( t ex brännboll etc) och samtidigt känner jag att jag inte vill ångra mig om typ alla ska vara med och kommer prata om det sen.. Hjälp tack! Vad borde jag göra? och var du med på insparken när du började plugga?

  Svara

  • Egoina

   |

   Förstår din ångest! Jag var med på halva och fick inte så mycket ut av det helt ärligt. Men det stämmer att det är lite som du säger och många som hittade varandra där höll ihop osv. Men det är inte kört bara för att man inte är med. Jag tycker snarare att det första grupparbetet är mest ”avgörande” för vem man lär känna och umgås med. Oroa dig inte, gör det som känns bäst och bara kör! 🙂

   Svara

 • Mia

  |

  Tack för bästa svaret! Känner mig lite lugnare nu 🙂

  Svara

 • Susanne

  |

  Haha! Män och komplimanger ibland alltså <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv