Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Semesterläsning

I samarbete med Nextory.

IMG_1059

IMG_0917

 

Det bästa med semestern måste vara strand, en kall drink, solstol och en bok. Som tur var hade jag Nextory denna gång och behövde inte ha beslutsångest över vilken/vilka böcker jag skulle ha med mig. Man kan ju inte dra med sig hur många som helst och då jag är ganska kräsen med vad jag tycker om att läsa (tycker inte om att ”spoila” genom att läsa baksidan och jag vet ändå inte om jag gillar boken förrän jag läst en bit in) så kan det ju sluta med att jag inte har någon bok alls.

 

IMG_10382

IMG_1002

 

Jag valde boken ”Kvinnan på tåget”. Hur passande titel? Jag visade F omslaget och han utbrast ”det är ju du”. Haha. Jag fastnade i denna bok med en gång och sträckläste den under en hel dag. Stackars F alltså, han var så uttråkad. Jag läste vid stranden, vid poolen, i hotellsängen, på balkongen. Han frågade om vi inte kunde bada och jag sa ”ja, om en kvart” hela tiden. Jag rekommenderar i alla fall boken. Den var väldigt spännande och lättläst. Den var dock kanske lite förutsägbar. Eller så är det jag som är grym på att gissa eftersom jag lyssnat på waaaay to many morddokumentärer. Hehe. Såg att boken kommer på bio 2017, det ska verkligen bli kul att se hur de gjort en film av den!

Nextory har tusentals titlar, både e-böcker och ljudböcker och det går fint att läsa eller lyssna offline. I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni får prova tjänsten helt gratis i en månad utan bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig. OBS! Se till att koden EGOINAS står med som kampanjkod.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

  • magdalena

    |

    Åh vad fina strandklänningar! Vart har du köpt dem? 😀

    Svara

    • Egoina

      |

      De är från H&M. Den på första bilden är köpt för några år sedan 🙂

      Svara

  • Johanna

    |

    Tack så mycket för den fria månaden! 😀 Har redan använt upp min gratisperiod hos dem hehe så passade perfekt! <3

    Svara

  • Åsa

    |

    Jag tyckte att Kvinnan på tåget var så tråkig. Den blev inte bra förrän det var ca 100 sidor kvar.

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv