Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Vem har jag blivit

F: Vi måste gå nu.

Jag: Vänta.

F: Men det är kallt, vi måste hem.

Jag: Vänta lite bara.

F: Varför då?

Jag: Pokestopet måste bara bli blått igen. Jag har inga bollar kvar.

20160728_211704

20160728_211706

20160728_211609

Klänning här (adlink).

HAHA. Snälla säg att jag inte är ensam? För övrigt tycker jag inte att spelet är kul längre. Jag är på level 14 nu och det går knappt att fånga pokemons längre. De hoppar bara ut ur bollarna. Det kvittar hur jag kastar bollen, hur stor ringen är när jag kastar, om jag snurrar bollen så att det glittrar, om jag ger hallon eller om jag använder blå bollar. Börjar snart misstänka att det är fel på mitt spel. Det är inte roligt att vara helt beroende av pokestops. Ett stop ger mig i genomsnitt två bollar och jag behöver minst fem per pokemon jag fångar, oberoende på cp. Så frustrerande.

Ja. Alltså. Jag ber verkligen om ursäkt för hur nördigt detta jag precis skrev låter. Jag inser det själv. Vem är jag ens.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (44)

 • Carina

  |

  Tjena!

  Jag fick idag reda på att man kan plocka upp pokeballs som hamnar på marken. Du trycker på dem och så får du tillbaka dem 🙂 Toppen eller hur? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Är det sant!?!?! Tack för det tipset!!

   Svara

   • rebecca

    |

    Det är tyvärr inte sant, det ser ut som att man plockar upp dem men man får inga fler i sin bag ändå.

    Svara

   • Julia

    |

    VAAAA ÄR DE SANT. Bästa nyheten jag någonsin hört

    Svara

   • Fanny

    |

    Ska vara en myt så vitt jag vet. Måste kolla idag haha… Men se till att ta en runda i stan och bara ta en massa pokestops. Låt bli att fånga några 😉

    Svara

   • K

    |

    Det är dock inte sant! Det enda som händer när man klickar på pokemonbollen är att den försvinner snabbare :/ (så att man kan kasta en ny)

    Svara

  • S

   |

   Det funkar inte, iaf inte för mig, suttit varje gång o klickat massa på bollen som missat men aldrig fått tillbaka 🙁

   Svara

 • Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

  |

  Min pojkvän är likadan xD Igår ville han ta en promenad. Vad trevligt, tänkte jag. Och det tar typ fem sekunder så åker mobilen fram och han viskar ”älskling, jag ska bara kolla lite”. Haha!

  Svara

 • Robert

  |

  Gillade håret där. 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Håller med! Är också på 14. Spelar ingen roll om man ger hallon/hur man kastar. Jag hade också slut på bollar pga ”your bag is full”. Så då slängde jag lite potions etc (hade över 100 stycken så slängde hälften). Nu ryms det fler bollar! Tips!

  Svara

 • Elin

  |

  Tråkigt egentligen hur negativ syn många har på spel. Ungefär som när du skriver ”HAHA. Snälla säg att jag inte är ensam” och ”Jag ber verkligen om ursäkt för hur nördigt detta jag precis skrev låter”. Som om det vore fel på något sätt.
  Obs, nu menar jag inte att kritisera hur du skriver, utan att många generellt använder den tonen mot spel och ”nördighet”. Det är lite synd. 🙂
  Jag tycker själv om att spela dator-och tv-spel och har gjort det sedan jag var liten. 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Håller med! Varför ser jag ner på mitt intresse? Det om något är ju töntigt 🙂

   Svara

 • Annica

  |

  Det blir ju svårare 😀 å andra sidan så fångar man ju mycket bättre Pokemons! (är också level 14 nu och letar jämt Pokestops för att få bollar). Börjat använda gymmen och slåss? Då blir det lite roligare igen när man vill göra sina Pokemons bättre och bättre. Jag har börjat strunta i värdelösa Ratatas och Pidgeys för att spara bollar utan går bara på riktigt bra pokemons eller helt nya Pokemons. Fångade Pikachu igår! WOHO! 😀

  ////Nörd

  Svara

 • Sara

  |

  Min man har en kompis som BOR på ett pokestop, alltså hela hans hyreshus är ett. Och get this, han spelar inte själv! Han får mycket besök kan jag säga, karln tycker att vi ska byta lägenhet med honom

  Svara

 • Katarina

  |

  Haha, men då har det ju gått för långt! 🙂 Det är därför jag vägrar Pokemon… vill inte falla i fällan. Fin klänning, förresten. Ha en fin dag!

  Svara

 • Heja Emmas!

  |

  Jag tror det endast är så under en level och sen försvinner det. När jag var på level 11 var det exakt så, t.o.m Rattatas hoppade ur bollarna (kom igen liksom, inse att du är sämsta Pokémonen och sänk hybrisen) men väl på level 14 blev det bättre igen.

  Däremot gör det ingen skillnad med skruvade bollar eller att kasta vanligt. Skruvade bollar kan ge extra HP för ett bra kast, men det gör det att kasta vanligt också, så inte värt att slösa sina bollar på det.

  Ja detta är en helt seriöst skriven kommentar haha

  /Mvh supernörd med noll skam i kroppen.

  Svara

  • Heja Emmas!

   |

   Just det! Jag har märkt att de som är helt värdelösa att fånga (jag ger upp efter tre bollar och ett hallon) så är det bättre att klicka på att lämna Pokémonen och sen klicka på att fånga den igen, då brukar den acceptera första bollen.

   Svara

   • Egoina

    |

    Ah!! Måste prova det 🙂

    Svara

  • Egoina

   |

   Haha tack! Jag hoppas på att det bara var så under en level också. Såg fyra nya som jag inte kunde fånga 🙁 Och det med råttorna alltså. Så himla ovärt att slösa flera bollar på en råtta med CP10. Zzzzzzzzz

   Svara

   • Lovisa

    |

    Tyvärr stämmer inte den teorin Ju högre level du är på desto svårare blir Pokémonsen att fånga. Med detta kommer också att du får upp bättre Pokémons med högre CP så ändå värt Inatt tog jag över mitt första gym ✌️Är redan utknuffad men ändå. Mitt första gym!!! Fick fightas och har fått poképengar! Woop woop!

    Svara

 • Izabella

  |

  Då är vi inte ensamma. Vi är på level 21 och vi börjar bli riktigt less på att det är ren slump om man lyckas fånga pokemonen eller inte. Vi kastar hallon, använder ultra ball, får great (vilket inte egentligen ska spela roll) och det går ändå inte att fånga. Typiskt nintendo att det hänger på tur..

  När Pidgeys, Weedles och Rattatas med 10 i cp flyr är det inte riktigt roligt längre. Jag har gett upp lite, är mest min sambo som kör vidare.

  Ja, jag är bitter! Hahaha

  Svara

  • Sara

   |

   Men det är inte nintendo som står som huvudproducent av Pokemon go. De tidigare pokemonspelen är inte baserade på tur…

   Svara

 • Ellen

  |

  Haha i feel you så innihelvete. Jag köpte bollar!!!! Vem är jag.

  Svara

 • Sofie B

  |

  Vad lik du är Jenna i pretty little liars på dessa bilder!!

  Svara

 • Rebecca

  |

  Vad har jag missat?? Hallon? Vadå för hallon? Vad gör dom?

  Svara

  • Egoina

   |

   Raz berries. Finns bland items (man får på pokestops). Mata med dem så blir pokemonen snällare 🙂

   Svara

 • Rebecca

  |

  Och jag fick höra av min nörd-vän att man ska kasta när den innersta ringen är så liten som möjligt för att chansen ska va större att pokemonen ska stanna. Men verkar fan inte funka det heller haha. Hoppar bara ur mina med. Så himla seegt!
  Du är ej ensam att Hamnat i detta träsk haha

  Svara

 • Victoria

  |

  Jag har satt en hårsnoddar rakt över mobilen som man kan dra tummen längs med när man kastar bollarna, har hjälpt mig supermycket 😉

  Svara

 • Josephine

  |

  Alltså apropå att vara nördig: Nördar är bäst! Alltså att kunna hänge sig åt ett intresse är ju en sympatisk egenskap. Kom ihåg när man var liten och fyllde i kompisböcker och vissa skrev på intressen ”leka med kompisar” alt ”killar”. Zzzz. Människor som nördar oavsett vad är lite ballare.

  Svara

  • Egoina

   |

   Alltså instämmer så mycket!!! 🙂

   Svara

 • Theres

  |

  Lite smarta tips:
  – Stäng av AG-kameran. Då hamnar varje pokémon alltid i mitten av skärmen och flyttas därför inte om du råkar vinkla telefonen. (Ha kameran på först om du vill ha roliga bilder men stäng sen av när du väl ska fånga.)
  – Lägg mobilen vågrätt (som om den hade legat på ett bord, den vinkeln). Plan yta gör det lättare att sikta jämfört med när du håller upp mobilen.
  – ”Dra” snarare bollarna än att snärta iväg dom.

  Hoppas det hjälper! 🙂

  Svara

 • Katarina

  |

  Alltså när jag läser det här inlägget inser jag att jag är en lite sämre människa? Alltså hade någon sagt till mig att vi MÅSTE gå nu och sen inte kunnat hänvisa till något faktiskt MÅSTE så hade jag satt mig på tvären. Vadå MÅSTE? ”Kan vi gå nu?” som en fråga hade jag accepterat. ”Är du redo att gå?”, ”Det är kallt och jag vill hem”.. absolut! Men ”nu har jag bestämt att vi måste gå och du får acceptera det även om du vill stanna en minut till” (som alltså är det jag läser att F säger HAHAHA jag fattar/hoppas ju att det inte var så men till 100% hade jag tagit det så) hmm haha

  Svara

 • My

  |

  Jag TROR att ringen ska vara så liten som möjligt. Det är ju siktet och är den mindre blir pokébollen mer pricksäker.
  Bra tips det där med att plocka upp bollarna! Hade ingen aning om det 😀
  Mvh Halvnörden

  Svara

  • Jenny

   |

   Så som jag har förstått det så påverkar inte ringen siktet men om man träffar innanför ringen får man extra xp. Om ringen är stor får man inte så mkt xp men om man väntar tills den är liten kan man få dubbelt så mycket 🙂

   Svara

 • Elin

  |

  Jag har två pokéstops som jag når från lägenheten, och går jag ut på altanen når jag ett gym. Jag behöver inte ens resa på arslet för att fånga dem

  Svara

 • Robert

  |

  Jag är en infödd nörd så det gör inget för mig. Satt igår och läste på om hur man kan skapa bra slumptalsgeneratorer när man programmerar. Kanske inget som ger många ”likes” på Facebook, men vem bryr sig. 😉

  Svara

 • sofi

  |

  Ringen ska vara så liten som möjligt 😛 och större chans att få in pokemonen om du göra en curveball

  Svara

 • Mimmi

  |

  Men åh! Jag läste detta igår och var då på level 13. Nu har jag gått upp till 14 och pokemonsen vill inte stanna i bollarna, bara hoppar ut om och om igen!
  Nu har jag iaf samlat mängder av pidgey, weedle, caterpie och lite andra och ska använda ett lucky egg och evolva alla dessa onödiga pokemons för att casha in massa poäng och gå upp nån level. Dessutom ska jag försöka få två ägg att knäckas under den tiden. Säger samma sak! Vem ÄR jag? :p Har dock alltid gillat nördar, så är bara glad att jag börjar bli en, haha!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha 🙂 Då har vi samma strategi 😉

   Svara

 • frida

  |

  Hahaha. Jag bor på cypern och spelet är inte lika hypat här ännu. . Så jag vet ingenting om det i princip så den här texten blev sjukt kul. Kasta hallon?! Snurra så det glittrar? ! Hahaha. Jag känner mig gammal, eller som en alien. Haha. Kram

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv