Follow my blog with Bloglovin

The secret bedroom where nobody ever goes

Förra helgen var jag gullig och gav F en present av olika anledningar. Jag ville ge presenten på ett roligt sätt och funderade på hur jag skulle göra. Till slut bestämde jag mig för att lägga den på sängen för att sedan be honom hämta något i sovrummet så att han upptäckte den. Men det blev sjukt mycket fail. Jag lade presenten på sängen, gick ut till vardagsrummet och skulle precis ”be om tjänsten” när han plötsligt bara går in i sovrummet?!

”NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ”, tänkte jag. Han kommer ut jätteförvirrat och bara ”det ligger något på sängen” och jag svarade något i stil med ”åh, nu förstörde du överraskningen, jag skulle gömma den där” och han bara ”skulle du gömma den i sovrummet? Jo, för där går jag ju aaaaaaldrig in”.

Typ som när Monica kommer på Rachel och Ross med att kyssas i trappuppgången och Rachel säger ”no one was meant to see” och Monica säger ”That’s why you two were kissing in the secret hallway where nobody ever goes!”. Alla Vänner-fans fattar. På tal om att ”steal thunder”, det är en sak jag funderat på gällande det. När den här incidenten inträffar säger Monica att hon ska hämnas med att tillkännage sin graviditet på Rachels bröllop. Men alltså det är ju exakt vad Rachel gör sen?? Jag tror minsann att hon visst ville stjäla thunder.

Jaja. Nog om den Vänner-parentesen. Här ser ni presenten:

 

image

DSC04880

Jag köpte en tröja som jag vet att han har velat ha länge. Mörkblå och kabelstickad. Himla fin med skjorta under!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • Malin

  |

  Omg har inte ens tänkt på det sambandet!!

  PS. det är aldrig nog om Vänner-parenteser 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah nice! Tänker i vänner-citat mest hela tiden 🙂

   Svara

 • B

  |

  Haha neeej! Jag tror inte att hon ville steal her thunder dock lite avundsjuk och ville känna att hon har någon, därav kyssen in the secret hallway. Men jag blev ändå lite ”upprörd” för jag ville att det skulle vara Monicas night och hade velat se gänget ute och äta tillsammans. (Alltid så roliga scener då)
  Och på bröllopet så ”ljög” hon tom för Pheobe för att inte steal the thunder.
  Med vänlig hälsning, tjej som än idag tittar på vänner, så sent som för en timme sedan.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha jo jag vet. Men kul sammanträffande, visst? 🙂

   Svara

 • Filippa

  |

  Älskar dina vännerrefernser!!! Påtal om det har jag genom att sola på balkongen lyckats skapa en Rossbränna

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha neeeej. Tre Mississippi?

   Svara

   • Filippa

    |

    Hahah jaaa, har dragit den referenser till mina vänner och tänkt att klart att de fattar. Det gjorde dom inte..

    Svara

 • Sandra

  |

  Åh älskar att du refererar till Vänner. Jag är också en rätt stort fan och gör alltid referenser till serien (blir ju lätt så för att allt går att referera till) och blir typ: ”Ja men det är ju precis som när Joey….” Mina vänner och familj har börjat tröttna och förstår inte varför. Men det är ju såååå braaaa.

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha exakt så är jag med! Ingen som fattar 🙁

   Svara

 • Hannah

  |

  Men neje! Alltså ja Rachel är väldigt självcentrerad men jag tror bara hon kysste Ross för att hon var deppig över sitt eget liv och hur långt från giftermål hon själv var. Tror snarare hon skämdes över att hon kysste Ross. Att hon är gravid anstränger hon sig ju faktiskt för att dölja det är Monica själv som gör en big deal av det. /tjej som såg sitt första avsnitt när hon var 2 år och sen aldrig slutat titta om

  Svara

  • Egoina

   |

   Jo, jag vet. Det är ju inte med vilje. Skrev det lite på skämt. Men så kul sammanträffande, och konstigt att de aldrig nämner npgot om det 🙂

   Svara

 • Robert

  |

  Känns som jag missat nåt då jag kollat för lite Vänner. Känns som jag påpekat det förut – också. 😉

  Svara

 • Linnea

  |

  Vänner-referenser <333 har ingen kompis alls som gillar vänner..

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha, vi får bli kompisar 🙂

   Svara

  • Linnea nr2

   |

   Här är en till Linnea som ääälskar Vänner!

   Svara

   • Linnea nr3

    |

    Och här har vi ännu en!

    Svara

 • Lovisa

  |

  Vad snällt av dig med en present bara så där! Jättefin tröja verkligen!

  Svara

 • Sandra-Louise

  |

  Apropå vänner-referenser! Igår var jag på arbetsintervju, vilken gick skitbra, men. Vi hade skakat hand hejdå men han som intervjuade skulle följa med mig till utgången också. Han gick på höger sida och dörren var till vänster om mig. Jag öppnade dörren som gick inåt och han sträckte ut armen för att hålla upp åt mig men jag fattade inte det och gick in för en kram istället..! Ringde mamma i pinsmahetspanik som bara skrattade åt mig och sa att det var som Rachel intervju i vänner. Hahah, att sånt ens händer.

  Svara

  • Egoina

   |

   HAHAHA jag dööööööööööööööör!!!

   Svara

 • Linnea

  |

  Gud vad fint bord ni har!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv