Follow my blog with Bloglovin

Onsdag

Dagens sämsta: Att bussen jag åker på morgonen nu är SMOCKAD med människor. Jag orkar verkligen inte det, särskilt inte på morgonen. Så jag tänkte börja gå till jobbet från centralen. Får öva upp min gånghastighet så att jag hinner bara. 40 min ”promenadtempo” borde väl kunna bli 30 min? Visst? Annars får jag skaffa en cykel eller något. Det är dock ingen bra cykelväg.

Dagens bästa: Tydligen har jag planerat in min semester helt perfekt med alla andras och den matchar med mina vänners. Jag är ju ny på det hela och bara ”tog något”. Så himla bra jobbat ju.

Dagens konstigaste: Drack grönt te igår på jobbet (som alltid). Muggen stod kvar med lite gammalt te kvar när jag kom till jobbet idag. Jag upptäckte att det hade ändrat färg från gult som grönt te är, till orange-rött. Alltså så weird? Hur hände det?

Nu ska jag göra ett ärende, handla mat, laga mat och sen soooova. Igår var jag så trött att jag somnade under tiden jag betalade räkningar. Brukar aldrig spontansomna sådär annars, utan måste lägga mig i sängen och aktivt blunda. Är alltså inte en person som somnar till en film eller så. Men igår vaknade jag bara helt plötsligt med räkningar på mig och telefonen i handen. Läskigt.

 

image

Bilden har ingenting med inlägget att göra, men passar ändå in eftersom jag nästan har exakt samma kläder på mig idag. Sådeså.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (19)

 • Sandra

  |

  haha jag brukar heller aldrig spontansomna sådär, men när det väl händer så blir jag helt stirrig och bara ”nej, nåt är fel med mig. Jag kanske är döende”. 😛

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaha eller hur! Så sjukt läskigt!

   Svara

 • Robert

  |

  Trodde för ett ögonblick att ärendet var att köpa glass. 😉

  Svara

 • L

  |

  Angående teet så gissar jag bara nu… Men jag tänker så här att svart te är ju liksom redan behandlat och oxiderat så det ändrar sig inte så mycket medan grönt te inte är lika processat och därför oxiderar i kontakt med syre över tid och ändrar färg.

  Sen om jag ska fundera vidare och flumma på lite så tänker jag också att grönt te är ju en antioxidant (ok innehåller ämnen som är antioxidanter) och att det är därför man ser större skillnad på den för att den ”fångat upp inkräktarna” i oxideringsprocessen och därmed ändrar utseende 🙂

  Mycket oxiderande hit och dit i min kommentar…

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Låter rimligt 🙂

   Svara

 • Marie

  |

  Det går nog bra att träna upp hastigheten 😀 jag skulle också mycket hellre gå än att trängas med en massa människor om man inte behöver. Skönt att slippa vara beroende av bussen också.

  Svara

 • Helena

  |

  Hmm, tror det är svårt att öka normal promenadhastighet så mycket. Om du inte tänker att du ska duscha på jobbet sen. 😉

  Sätt fart med körkortet istället. Ja och så FÅR man säga om man själv dragit ut på körkortet till sommaren innan man fyller 31. 😉 Klarade kortet i måndags och är så sjukt nöjd och FRI, löste typ 5 logistiska problem bara denna veckan. Woho.

  Om jag får ge ett enda råd till dig, ta hjälp av en körskola nu för att bedöma hur långt du ligger. Få hjälp med rätt avsökning och ta några lektioner i alla fall med långt intervall. Jag måste säga att det är otroligt vilken skillnad det gör att fått hjälp av körskolan, kom fram 100 ggr snabbare än alla gånger tidigare, jag har bara kört helg + kvällar pga jobb samt ev lediga dagar annars. På en del körskolor erbjuder man lektioner till ej inskrivna men till en lite dyrare peng per lektion.

  Du kan detta! Känner så väl igen mig i allt du skrivit om otäcka motortrafikleds incidenter. Nu är jag över det själv, det går.

  Heja dig!

  Svara

  • Egoina

   |

   Gör mitt bästa! Men finns inte EN ENDA tid på körskola efter 18 vardagar och på helger. Fullbokat hela sommaren, helt sjukt. Så skit samma, jag har bokat uppkörning nu! Sjuka väntetider på det också.. Hsr bokat i en annan stad än vad jag är van att köra i :/ (nästa uppkörning i Landskrona var nämligen i september!!). Men kan man köra så kan man köra, right? 🙂

   Svara

   • Helena

    |

    Skit med. :/ Så sa de på körskolan när jag skrev in mig i mitten på feb att allt var fullt, fast så kommer det återbudstider och sen bokade jag med 5-6 v varsel innan. Är du klar är det ju dock ingen mening.

    Oh håller tummarna för dig. Ta det lugnt, andas, räkna med att backa runt ett hörn eller två, kolla din parkering innan du är nöjd (du får till och med gå ut om du är osäker), åk gärna till staden du ska köra upp i och titta på svåra korsningar och luriga filbyten och kör gärna en likadan bil som den du kör upp i innan.

    Och all lycka med dig. Heja dig! ❤️

    Svara

    • Egoina

     |

     Tack! Ska öva på det 🙂

     Svara

 • mikaela

  |

  Var kommer dina byxor ifrån ? 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Köpte på Zara för typ tre år sedan 🙂

   Svara

 • Ylva

  |

  Hej!

  Tack underbar blogg har följt i flera år. Underbart att du hittat kärleken!

  Jag har börjat pendla som du och sminkar mig på tåget, i början så gjorde jag basen hemma men nu gör jag allt på tåget tycker de e lite mysigt. Men har en fråga tycker de är jobbigt att alltid släppa på det. Vill ibland ha en mindre väska men allt tar sån plats kanske har för mycket smink, men gillar smink ett av mina intressen. Vad använder du för nåt? Eller för väska?

  kram!

  Svara

 • Lovisa

  |

  Jag älskar din blick när du kollar på glassen. Jag har precis samma blick när jag kollar på mat och glass haha!

  Svara

 • Linda

  |

  Visst är det Malmö du jobbar i? Har du kollat MalmöByBike, hyrcyklarna,istället för buss? Det kostar bara 250 kr/år och jag tycker det är skitbra sätt att variera sig på. Inte ta bussen varje gång. 🙂 men då gäller det ju att det finns en cykelstation i närheten…

  Svara

  • Egoina

   |

   Grymt ju! Det ska jag kolla upp 🙂

   Svara

 • benjamin

  |

  Men bästa <3

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv