Godmorgon från tåget!

image

Såhär ser det ut varje morgon. Jag sminkar mig på tåget. Det började med att jag endast lade på mascaran på tåget (gjorde grunden, t.ex. eventuell foundation hemma). Men nu gör jag allt på tåget. De minuter jag kan sova extra känns värt det. Dessutom har jag gått från att tycka det är pinsamt till att inte bry mig alls. Men det beror nog mycket på att tåget brukar vara ganska tomt. Är det bara ett tågset och tåget är helt fullt sminkar jag mig på centralen istället. Jag måste nämligen, tydligen, ut med armbågarna ganska mycket när jag lägger eyeliner och känns taskigt om någon sitter bredvid mig.

 

image

Titta mina fina byxor idag! De är nya och kommer från H&M. Jag har ett par svarta också som jag tycker om mycket. Det tråkiga är bara att de töjer sig en del och “fastnar” lite vid knäna.

 

0

Trackback from your site.

Comments (17)

 • emma

  |

  Sålänge folk sminkar sig i tåget och inte ockuperar toan hela sträckan hbg-Malmö är jag helnöjd 😉 Det finns väldigt många andra som gör så nämligen.. Lockar håret, sminkar sig..målar naglarna..rakar benen har jag också varit med om! ja fan vet vad folk pysslar med där inne 😉 /tågkontrollanten

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha är det sant? Folk är galna! Har dock plattat håret på tåg till Stockholm, men då finns det ju uttag vid sätet 😉 Nagellack känns elakt dock, luktar ju.. 🙂

   Reply

   • emma

    |

    haha 😉 ja..du skulle bara veta vad vi får se i mellanåt.
    Folk varkar helt sakna spärrar nuförtiden! 🙂

    Reply

 • Nattiz

  |

  Åh, snygga byxor!!! Finns det någon direktlänk dit? ☺️

  Reply

 • Robert

  |

  Gomorron! 😀

  Reply

 • Milla

  |

  You go girl! Förstår inte folk som stör sig på att man sminkar sig offentligt. Vissa män verkar tycka att det är privat och intimt på något sätt? Det är som att man bara ska dyka upp “felfri” och inte får visa hur det går till.

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Hade varit drömmen med en liten tutorial där på tåget för att visa hur förvandlingen sker 😉

   Reply

 • Robert

  |

  Gör väl inget om ni sminkar er “offentligt”. Ganska rogivande att kolla på. Eller ja, menar inte att jag sitter och stirrar, men det är ganska rogivande ändå. 😛

  Reply

 • Filippa

  |

  Du har ju skrivit endel om regler inom kollektivtrafiken hehe men vart tycker du gränsen går? När jag pendlade märkte jag också hur man blev mer och mer bekväm med vad man gör och äter( satt och knaprade på mitt knäckebröd till frukost i godan ro tillslut) men jag har också sett folk som flossar, borstar tänderna och toppsar öronen..Det kan jag tycka känns lite ofräsch haha

  Reply

 • Angelique

  |

  Bästa solpudret! 🙂

  Reply

 • Emma

  |

  Alltså jag förstår så väl att det sparar tid, men har ändå så svårt för när folk sminkar sig på tåg/buss (men mest om jag sitter bredvid!)

  Vill säga att jag bor utomlands så kanske annorlunda här, men senaste veckan så har jag haft en tjej ta fram puder och borste, och så har jag sett hur pudret bara rört sig i luften och landat på min jacka. Och igår så borstade en tjej håret; när jag gick av hade jag hennes hår på mig (hon var mörkhårig, jag är blond). URGH.

  Typ mascara, läppstift och flytande grejer typ foundation tycker jag är ok! Och håller med om att nagellack är helt oacceptabelt – plus att när jag sett folk måla har det alltid hamnat utanför etc…

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Men såklart är det där aldrig okej. Man måste ha respekt! Jag har sällan någon bredvid mig och gör inte saker som “skulle kunna hamna på någon annan” 🙂

   Reply

 • Mli

  |

  HUR lyckas du sminka dig fint på tåg?! Tell me the secrets, haha! Jag har testat otaliga gånger, framförallt på spårvagn dock, men det är ju mer eller mindre detsamma? Men liksom… Det skakar och hållet på, och det slutar med att jag har smink lite varstans. Speciellt eyeliner och mascara??? Wow, seriously, I’m impressed, haha! Vill också kunna 😀

  Reply

Leave a comment

Arkiv