Follow my blog with Bloglovin

Åtta säckar senare

Jag rensade bland alla mina kläder idag och gav bort åtta(!) (halvfulla) sopsäckar med kläder. Egentligen skulle jag kunna sälja vissa saker, men jag orkar inte besväret och det kändes faktiskt bra att ge bort så mycket. Hoppas det kommer till användning!

Nu är jag trött och är inställd på soffmys. Vi har laddat upp med frukt, glass och ska se En man som heter Ove. Jag har velat se om filmen sedan jag såg den på bio. Tyckte om den mycket. Så sorglig och rolig på samma gång. Se den om ni inte redan har.

 

image

Mango är min favorit av alla frukter. Vet i och för sig inte om det är en frukt. Känns som det alltid blir en diskussion varje gång man benämner något som frukt eller grönsak. Typ: “Nej, tomat är faktiskt en frukt och banan är faktiskt en ört och melon är ett bär” osv osv. En hel vetenskap det där.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (23)

 • Fanny

  |

  Jag älskar verkligen mango och köper allt som det står mango på. Vatten, kvarg, yoghurt, drycker, smoothie, glass.. Haha.

  Svara

  • Kattis

   |

   Jag med! Men vanlig, riktig mango kan jag inte med. “Du har inte ätit någon riktigt mogen!” säger folk när jag berättar det, och så kanske det är men lär inte chansa och köpa några fler haha. Nöjer mig med den typen av mango som finns i dryck, glass och godis 😉

   Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! Här tar nog tröttheten ut sin rätt snart. Den där filmen verkar alla ha sett, utom jag. Allt är som vanligt med andra ord. 😉

  Svara

 • Marie

  |

  Mango är en stenfrukt 🙂

  Svara

 • Malin

  |

  Jordgubbar är bär? Haha x)

  Svara

 • Emmy

  |

  Mango är en stenfrukt. Tomat, banan och melon är bär. Stenfrukt och bär är olika sorters frukter. På örter kan det växa frukt, tex frukten banan!
  (Tack Wikipedia!!)
  Haha blir så frustrerad av den här typen av diskussioner… Att ha mage att säga att bär inte är en frukt!! Och att bananfrukten i sig skulle vara en ört!! :O :O
  xD

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Tack för info 😉

   Svara

 • Sandra

  |

  Är det där svenska jordgubbar?

  Svara

 • Cecilia

  |

  Tittade också på den filmen och åt mango igårkväll haha

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha vad kul! Vilket sammanträffande 🙂

   Svara

 • Anne

  |

  Mango var min favorit i flera år. Sen fick jag en våldsam magsjuka och kräktes mango genom näsan, nu orkar jag inte ens se åt mangon i fruktdisken 🙁 🙁 buhuh

  Svara

  • Egoina

   |

   Men usch!! Stackars!

   Svara

 • JUNITJEJ

  |

  Så gott det ser ut!

  Jag borde nog rensa här hemma också.

  Svara

 • Kajsa

  |

  Jag läste massvis på wiki om vad som är frukt och grönsak och what not för ett litet tag sedan, och vet du? Allt är frukt. Bär är en underkategori av frukt och grönsak är inte en botanisk kategori, utan en kategori som vi skapat för att kategorisera, så nästa gång någon säger något om vad som är var kan du kontra med att allt är frukt!! Och nästan inga nötter är nötter (nötter är också en frukt!) utan kallas bara nöt, det finns typ två tre nötter som är äkta nötter, så om du vill vara lite jävlig kan du även kontra med att nötter är en frukt 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahaah love it! Tack 🙂

   Svara

 • Jannicke

  |

  Hej Regina, du som har haft lägenhet i Landskrona (för visst var väl det en hyresrätt?) hur gick du tillväga för att få den? Har bott utomlands några år och det verkar som att det är omöjligt att få en hyresrätt i Skåne?
  🙁

  Svara

  • Egoina

   |

   Det var någon som ville bli av emd den på Facebook, en kompis till en kompis. Det var så jag fick den 🙂

   Svara

 • Rebequeline

  |

  Men åhh! Måste också verkligen se om En man som heter Ove, tyckte så mycket om den.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv