Turistande i Hamburg

Jag och F bestämde att vi skulle få välja varsin aktivitet i Hamburg. Han valde föga förvånande bilmuseum och jag valde såklart chokladmuseum. Efter att ha gått på bilmuseet typ forever (kändes så i min värld i alla fall) var det äntligen dags för chokladmuseet. Vi skulle till Chocoversum och gå guidad tur på 90 minuter MED PROVSMAKNING. Förstår ni? Drömmen! Bara det att alla guidade turer på engelska var fullbokade och nästa guidade tur på tyska började inte förrän senare på dagen och det hann vi inte. Vi visste inte att man man måste boka i förväg, och tydligen fick man inte heller gå in utan guide, så det blev ingenting. Förstår ni besvikelsen? Nåja. Det viktiga var ju egentligen att F fick göra vad han ville, det var ju trots allt hans födelsedag vi firade.

 

IMG_9953

Vi var på Automuseum Prototyp i Hamburg som är vad jag (som har noll koll) skulle beskriva som ett museum med ja…bilar. Massor av bilar som man kan se invändigt och utvändigt (utan att röra såklart), samt fakta, kortfilmer och typ en grej där man kan testa luftmotstånd.

 

IMG_9962

IMG_9970

Kameran fylldes med sånt här.

 

IMG_9967

Försökte såklart engagera mig. Jag tyckte mest det var spännande att titta inuti. Hur har man suttit i bilen? Vad finns det för “finesser”? Försökte leva mig in i hur det var och hur det såg ut när bilen kördes.

 

IMG_9980

IMG_9959

F var aningen mer intresserad.

 

IMG_0020

IMG_0043

“Säg att det var fokus på Porsche och Volkswagen”, hälsade F igår när jag förberedde inlägget. Då vet vi det.

 

IMG_0004

IMG_0062

IMG_0060

IMG_0058

Avslutar inlägget med tre hjärtskärande bilder på mig när jag trodde att jag skulle få gå på Chocoversum. Haha.

 

0

Trackback from your site.

Comments (4)

 • Ninni

  |

  Haha! Jag tipsar dig om chokladfestivalen som brukar vara i Sthlm 🙂

  Reply

 • Citrin

  |

  Haha jag säger ofta att jag är överlycklig över att min pojkvän inte gillar 1 sport. 2 bilar 😉

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha! Jag tycker faktiskt det är kul/skönt att han har intressen (nog mest för att jag själv är så upptagen). Men vissa är ju helt galna och typ ska se varenda fotbollsmatch i världen, haha. Förstår om det är jobbigt då.

   Reply

Leave a comment

Arkiv