Två bilder från idag

image

Orkar inte med mig själv. Hade gjort te och satt i min egen värld och jobbade, så ska jag ta en klunk, men råkade ta fel mugg och tog alltså en klunk från mitt gamla kaffe. Kaffet som stått på mitt skrivbord sedan igår. Jag får ju skylla mig själv som är så lat med att ta bort muggar, men kallt gammalt kaffe är ju sådär gott.

 

image

“Kan inte ni visa hur man gör bajshattar på Snapchat”, frågade min chef. Hahaha älskar att bajshatt blivit ett ord. Nu kan man även göra så att emojin följer med en viss punkt på det man filmat (vet ej om ni förstår, men alltså man kan exempelvis placera den på huvudet och så ska den vara kvar på huvudet när personen rör sig). Det funkar inte superbra, men tillräckligt för att roa oss.

 

0

Trackback from your site.

Comments (6)

 • Robert

  |

  Mmm… Hade ingen bra kommentar just nu. 😉

  Reply

 • Therese

  |

  Åh känner igen mig så i det med kaffet! Lyckas var och varannan dag! Lovar mig själv att bli mer ordningsam varje gång!

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahah! Skönt att inte vara ensam 🙂

   Reply

 • Linnea

  |

  Jobbar på företaget din musmatta är ifrån! Haha

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha så random! Love it iaf 😀

   Reply

 • Emma

  |

  Haha, jag fattar inte hur du gör bajshattarna

  Reply

Leave a comment

Arkiv