Follow my blog with Bloglovin

7 dagar, 4 länder och 200 mil

Hjälp vad mycket vi åkt bil den senaste veckan! På lite mer än en vecka har vi lyckats köra över 200 mil. Det har varit väldigt kul, men nu blir det till att stanna hemma ett tag.

Nu har vi precis kommit hem och jag ska ta en snabbdusch och sedan krypa ner i sängen. Allt är kaos. Våra väskor och massa påsar med shopping samt alkohol från Border shop står i hallen, men jag orkar verkligen inte ta itu med det nu. Imorgon är en ny dag. Ska i alla fall bli kul att visa vad jag köpte! Och vad gäller Border shop har jag nu rosébubbel för hela sommaren…haha.

Jag vet att det är vanligt att åka till Border shop när man bor i södra Sverige (kanske annars också?), men jag har faktiskt aldrig varit där. Men det är ju supersmidigt att åka dit och så billigt?!? Alltså det är ju knäppt när man tänker på att Sverige säljer sprit till Tyskland som vi sedan åker och köper billigt. Jag tycker att Sveriges syn på alkohol och Systembolaget och allt det där är jättebra, det är inte det. Men det blir ju lite skevt. Och man får ju ta in hur mycket som helst nästan? Okej, nu är jag ju från Norge där man får lov att ta in typ två flaskor vin, så jag är ju mindblown. Men ändå. Haha okej, nog om det. Nu måste jag verkligen sova.

Godnatt bästa ni! <3

 

image-37-700x894

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (3)

 • Robert

  |

  Natti, natti! 😉

  Svara

 • Göteborgsmamman

  |

  Åh, jag älskar att bila – det är ju supermysigt! 🙂
  Border Shop är as ball – ta med stora plånboken <3
  Kram!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv