Follow my blog with Bloglovin

Picknick och Eurovision

Äntligen kan jag blogga! Det senaste dygnet har varit intensivt och när jag väl skulle vara effektiv och blogga i bilen ville inte min Internetuppkoppling fungera och nu sitter jag med världens segaste wi-fi, det är nästan omöjligt att ens ladda upp en bild. Så det är alltså inte så att jag är bekväm och lat som jag någon skvallerblogg tyckte, utan tiden och tekniken har svikit mig. Dessutom är ju tanken med denna helg att fira min pojkvän som fyllt år, så det har inte varit prio ett. Jag får uppdatera mer imorgon när jag kommer hem.

Vi har precis checkat in på hotellet för kvällen och har köpt med oss massor med mat som vi tänkte picknicka med framför Eurovision. Tittar på Frans as we speak och han är ju så gullig! Är tyvärr inte så insatt i de olika ländernas bidrag, men många låtar verkar bra.

 

IMG_9932

IMG_9946

Alltså så goooooooottt. Har precis tagit av mig byxorna och virat in mig i ett täcke, haha. Ska bli så mysigt!

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (21)

 • Sara

  |

  Haha! Vad lättstött du är, det är inte ens någon skvallerblogg.

  Svara

  • Egoina

   |

   Vad är det då? 😉 Nej, är inte lättstött. Ville bara förklara, såg att det följde en diskussion om det hela 🙂

   Svara

   • Linnea

    |

    Hon skriver mest om typ typiska grejer bloggare gör utan att tänka på det, eller hur inlägg formuleras etc. 🙂

    Svara

    • Egoina

     |

     Sant. Men har sett en del skvaller också. Som det här om Mona var ju faktiskt över gränsen och sen tycker jag det är väldigt mycket “mobbningstämning” där inne. Det går liksom från att “driva lite om bloggandet” till att nästan starta drev mot enskilda bloggare. Hon verkar också känna en del bloggeeskor sen tidigare och hon har väl berättat en del skvaller? Så förstår inte hur det kan vara någpt annat än en skvallerblogg. Dessutom avslöjade hon min pojkvän innan jag gått ut med det, det är ju faktiskt skvaller. Men jag har inte läst så mycket, så jag ska inte uttala mig. Ska inte gå in mer, blir ledsen och får ont i magen av kommentarerna på vissa inlägg (inte bara om mig själv då alltså) 🙂 Även om majoriteten är bra människor
     Där inne och tanken är god med bloggen så hänger där en hel del troll. Bättre att jag inte läser 🙂

     Svara

     • Lina

      |

      Jag slutade också läsa den bloggen för ett tag sedan eftersom jag fick dålig eftersmak av den stundvis riktigt hätska stämningen i kommentarerna. Sedan tycker jag att själva bloggen drar allt mer åt det småelaka hållet, vilket inte riktigt är min grej även om hon är bra på det hon gör. Men vi människor har olika smak, och tur är väl det! 🙂

     • Egoina

      |

      Känner precis samma! 🙂

 • Mitt liv+2.0

  |

  Hotell-picknick i sängen kan vara det mysigaste som finns 🙂

  Svara

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Svara

 • Lina

  |

  Men om du kunnat läsa andra bloggar har du väl haft internet?
  (du får givetvis blogga hur mycket eller lite du vill, det var bara en tanke)

  Svara

  • Egoina

   |

   Trodde också det, men mitt mobila internet räckte bara till att surfa lite, gick intr att ladda upp bilder eller blogga. Och sen har jag inte “läst bloggar”, utan fick det länkat till mig så skulle kolla vad det var 🙂

   Svara

 • Z

  |

  Haha nä resan var inte för att fira din kille, det var en sponsresa du fått genom bloggen. Så sluta tjura över att folk förväntar sig att du ska blogga :p.

  Svara

  • Egoina

   |

   Det är så intressant när andra tror sig veta mer om mitt liv än jag själv. Jo, det är för att fira F. Hans favoritband spelade i Hamburg i fredags och vi köpte biljetter för att se dem. Så det blev två flugor i en smäll eftersom outleten vi besökte igår (som är sponsen), ligger i närheten (cirka en timme bort). Istället för att bara åka till outleten över en dag valde vi att ha en weekend i Hamburg istället och då timade vi med konserten. Och jag tjurar inte över att någon skulle förvänta sig att jag skulle blogga, jag berättar bara att jag inte har kunnat.

   Svara

   • Jörn

    |

    Kan man tänka sig? Själv är jag född och uppvuxen i en stad ca 7 mil norr om Hamburg. Även där har man öppnat ett outletcenter för några år sedan.

    Svara

 • Challe

  |

  Ni verkar ha haft det mysigt! Hoppas inte andras negativitet påverkade er helg 🙂

  Svara

 • Rebequeline

  |

  Men suck vad folk ska tycka till om mycket då! Det är ju din blogg, såklart att det bloggas baserat på dina egna villkor och möjligheter. :)Hoppas ni två hade en fin helg ändå! <3

  Svara

 • Linnea

  |

  Men fy vad folk är gnälliga och negativa! Hoppas att du har kraft nog att inte ta åt dig av all negativitet och alla tråkigheter.

  Ni verkar ha haft supermysigt! Älskar alla typer av picknick men att hänga i en hotellsäng och götta är något alldeles speciellt!

  Svara

  • Egoina

   |

   Tack! 🙂 <3 Eller hur! Hotellsängspicknick är bäst!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv