Follow my blog with Bloglovin

Torsdagslista

Vad är det konstigaste du ätit?

– Okej, detta är helt sjukt. Kom på detta precis nu, vet inte om jag har berättat någon gång. Men en gång, tror kanske det var tidig höst för många år sedan, lånade jag och min kusin våtdräkter, simglasögon och simfötter och gav oss ut för att dyka vid en strand. Jag är livrädd för krabbor (de rör sig ju likadant som spindlar) och på botten hittade min kusin en krabba som hon skulle dra upp av någon anledning (antagligen för att skrämma mig, hon var så elak med sånt), men råkar på något sätt dra av krabbans klo och en massa “krabbkött” hänger med. “Vi äter det” utbrast hon och vi tog varsin tugga?!? Så stört. Men ja. Det hände.

 

Vad finns alltid i din handväska?

– Hörlurar, servetter, något ätbart och Läkerol. Elisabeth brukade mobba mig för det sistnämnda, kalla mig för “läkeroltjejen”.

 

Vad längtar du efter?

– När alla materiella saker i mitt liv är plats och jag slipper leva i detta kaos med kläder överallt och ingenstans.

 

Roligaste idag?

– Hmm, inget särskilt tror jag. Men en sak som är kul varje dag är hur jag och Ida liksom ska försäkra varandra om att vi inte fes. Alltså: vi sitter på pilatesbollar, och ibland kommer det ju knarrande ljud och för att den andra inte ska tro att det var en fis måste man framkalla ljudet igen och sitter och “gungar” på den där bollen som en galning.

 

image

Hur man också kan använda pilatesbollen, hehe.

 

Planer för 2016?

– Jobba, resa, ta körkort och flytta. Ungefär så.

 

Sämsta beslutet i år?

– Bara bra beslut än så länge. Tog nog dåliga beslut så att det räckte 2015, haha.

 

När brukar du oftast gå och lägga dig?

– Jag försöker gå och lägga mig 22.00 på vardagar, men det har nog aldrig hänt att jag lyckats med det.

 

image

 

Hur är vädret just nu?

– Soligt och fint. Sommar!

 

Vem var den senaste du sms:ade med?

– Jacob. Han var i Malmö och skulle tatuera sig igår och frågade om vi skulle åka tåg tillsammans hem. Men tyvärr matchade inte tiderna så bra, så det blev inget.

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (8)

 • Robert

  |

  Haha, åt några av punkterna där. 😉

  Svara

 • Sofia - bipolär och f.d laestadian

  |

  Läkerol <3 Jag har dock slutat köpa det för jag kan inte hålla mig från att äta upp hela paketet och du vet nog vad som händer då x)

  Svara

 • Sandra

  |

  Vilken fin blogg! 🙂

  Svara

 • M

  |

  Men asså va?! … Krabbhistorien var ju jättekonstig 😀 Hehe.

  Svara

 • Tora

  |

  Hahaha åhh gud har EXAKT samma saker i min väska all the time, har hittat tillbaka gill Läkerol nu senaste månaden och I LOVE IT. Ginger lime är min favorit!! Vad är din? 🙂
  Kram!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha love it! Jag gillar den lila, eller den orange-svarta (smakar lakrits och någon gul frukt typ?). Orkar inte att jag inte vet vad smakerna heter….hahah

   Svara

 • Jackie

  |

  Haha. Äta rå krabba som ni råkat mörda. Haha vilka bjudhuven ni är! Har ätit friterad gräshoppa på fyllan. Och druckit gammal mjölk när jag var så förkyld så jag tappade smak- och luktsinnet. Men krabbhistorien. Jävligt sjukt rolig historia!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv