Just nu

Oftast måste jag tjata på F för att vi ska äta take away, han är mer en laga-själv-person. Men idag tyckte han att pizza lät som en jättebra idé. Woho.

 

image

image

Han valde en med gorgonzola och oxfilé, och jag valde en med zucchini, kronärtskocka, paprika, champinjoner och tomater. Chiliolja på pizza är = <3 <3

Nu ska vi fortsätta titta på pojken med guldbyxorna (originalversionen). Han nämnde den filmen någon gång och jag berättade att jag inte sett den. Jag hade tydligen missat något i min barndom då menade han, så det fick vi råda bot på. Vi såg halva i fredags och ska se resten nu. Pizza + film. Myssöndag!

 

0

Trackback from your site.

Comments (3)

 • Robert

  |

  Smarrigt! 😉

  Reply

 • Sara

  |

  Åh, nej, mådde du så dåligt i somras? Hoppas att det blev bättre sedan!

  Reply

  • Sara

   |

   Oj, råkade kommentera fel inlägg. Syftade på inlägget om nackdelar med att blogga!

   Reply

Leave a comment

Arkiv