Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mitt i veckan

image

 

En fördel med att pendla är att de ofta delar ut saker på centralen. Allt från kakor, kaffe till knäckebröd och drickor. Brukar gå förbi flera gånger så att jag får mer eller alla smaker. Man kan fråga om man får en till, men det är ju pinsamt. Inte alls lika pinsamt som att gå förbi igen…haha. Kände att logiken fallerade en aning.

Det kändes som fredag när jag vaknade idag, men så var det visst inte. Det är så mindfuck att tänka på att torsdag faktiskt är mitt i veckan. Det känns som slutet på veckan, men det är ju i mitten. Eller det är bara jag?

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (13)

 • Anna

  |

  Åh, jag såg inte de som delade ut dem

  Svara

 • Robert

  |

  Har alltid gillat torsdagar på nåt sätt. Nästan-slutet på veckan. 😉

  Svara

 • Madde

  |

  Förstår hur du tänker men nej torsdag är i slutet av veckan

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men vadå ”förstår hur du tänker”? Torsdag ÄR ju i mitten 🙂 Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag. Wiie 🙂

   Svara

   • Sandra

    |

    Jag tänker såhär: Oavsett hur man jobbar så delar man ju oftast upp veckan i ”vardag” och ”helg”, vilket gör att torsdag är slutet på veckan – sett till vardagar, för sen är det ju helg! Är du med i min tankebana? ;D

    Jag använder det iaf så, för säger jag typ ”ska vi ses i veckan” så syftar jag på mån-fre, för annars frågar man ju om man ska ses i helgen ^^ (lång kommentar det här .. Haha)

    Svara

    • Egoina

     |

     Ja sant 🙂 men blev ändå förvånad när jag förstod att torsdag faktiskt är i mitten. Känns så fel! 🙂

     Svara

     • Sandra

      |

      Det känns för fel för att ens tänka på :’) haha ..

  • Challe

   |

   Slutet på arbetsveckan iaf om man jobbar traditionellt 🙂

   Svara

   • Egoina

    |

    Ja, det är ju sant 😉

    Svara

 • a.

  |

  Tänkte skriva att torsdag inte alls är mitt i veckan, det är ju onsdag, men alltså… torsdag är ju mitt i veckan? wtf?? Japp mindfuck.

  Svara

  • Egoina

   |

   Hahah exakt min reaktion!

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv