Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En lista

HAR DU

 

Folköl i kylen?

– Jag vet inte. Jag har någon form av öl i alla fall. Jag dricker dock inte den, utan det är den där andra personen i hushållet som gör det. Han dricker öl till maten ibland. Jag har lärt mig tycka om mycket, men har inte lyckats med öl. Förstår inte det.

 

Något husdjur?

– Nej. Älskar hundar, men finns inte tillräckligt med tid eller intresse. Vill ju bara busa och mysa, inte gå kissrunda när det haglar.

 

Puder på dig?

– Ja. Cirka alltid när jag har smink. För att göra touch-up, undvika glansighet och sånt där. Puder är guld.

 

Några framtidsplaner?

– Ja! Nu mer än någonsin. Vill dock allt och ingenting, så får reda ut tankarna.

 

image

 

Någon sjukdom?

– Hoppas jag inte. Enda är väl pollen, men det har jag inte känt av än detta år som tur är. Och pms då. Borde fan räknas som sjukdom.

 

Gymkort?

– Nej, men vill verkligen ha. Inser dock att det inte finns tid (och när det finns tid går jag gärna ut och går eller springer). Men synd för jag bor knappt en minut från gymmet. Hoppas det finns tid när jag börjar köra.

 

Några A:n?

– Det hette MVG på min tid. Hej gammal! Ja, en del. I svenska, naturkunskap och psykologi bland annat. Resten VG förutom i mina hatämnen matte och geografi (det sistnämnda är det tråkigaste jag vet). Konstigt med tanke på att jag knappt var i skolan, men jag gjorde bra ifrån mig på proven så är väl därför.

 

Något beroende?

– Jag är en periodare med allt i livet. Men just nu kolsyrat smaksatt vatten. Det är så mycket roligare att dricka något som är kolsyrat.

 

Nagellack?

– Tyvärr inte på över två veckor! Tänker varje kväll att jag ska hinna måla naglarna, men så blir klockan sent och jag tänker ”okej imorgon då” och plötsligt har det gått två veckor.

 

Någon vän som bor i ett annat land?

– Jag har min familj i ett annat land, det borde räknas.

 

 

VEM

 

Avskyr du?

– Vissa människor som kommenterar hos skvallerbloggar. Blir seriöst rädd för mänskligheten.

 

Längtar du mest efter?

– Förlåt för cheesy, men F. Vi brukar räkna ner under arbetsdagarna och skriva typ ”5 timmar”, ”3 timmar” osv till varandra i sms. Det är alltså tiden som är kvar tills vi ses. Töntigt jag veeet. Men också gulligt <3

 

Stör du dig på?

– Att det är så svårt att sova på tåget på morgonen för jag vet att biljettkontrollanten alltid, alltid, alltid kommer efter halva tågfärden. Jag tycker det är så läskigt när de puttar till mig för att väcka mig så jag vill helst vara vaken tills de kollat min biljett, men då är det bara typ en kvart av resan kvar = inte så mycket sömn.

 

image

 

Lagar mat?

– Vi båda. Jag brukar dock få göra ”grovarbetet” som att hacka, skiva osv eftersom att jag är mest effektiv (det går undan), så brukar han steka, krydda osv. Sjukt tråkig arbetsfördelning för min del, det är ju det han gör som är det roliga. Ibland delar vi också upp det så att vi lagar varannan gång, om den andre har något den behöver göra eller så. Han lagar dock alltid alltid frukost. /bortskämd tjej

 

Diskar?

– Vi båda, men han lite oftare än jag skulle jag tro. Dock inget som är meningen. Ska bättra mig!

 

 

VILKEN

 

Tidning läser du?

– Ingen. Lyssnar på nyheter i podcasts eller går in på olika sidor via telefonen.

 

Buss åker du oftast?

– Eftersom jag nu bor i en stor stad och bor centralt går alla bussar till tåget. Väl i Malmö är det 172 eller 130 som gäller.

 

Dag fyller du år?

– 25 mars. Alltså nyligen. Grattis i efterskott till mig själv!

 

image

 

Årstid föredrar du?

– Våren. Hösten är mysig i rätt dos, men gillar inte sommar och vinter. Skulle önska det var vår alltid. Skulle vilja bo typ i San Fransisco av den anledningen. Eller nej, jag tar tillbaka det. Det blåser för mycket.

 

 

VAD

 

Gör du just nu?

– Är hemma. Har precis jobbat lite och ska snart hämta upp tvätten samt sova.

 

Gör dig till en bra människa?

– Försöker att inte döma och tänker att människor gör sitt bästa/ är mänskliga. Står alltid upp för den ”lilla människan”.

 

Har du på dig just nu?

– Inget fancy. En t-shirt, kofta och jeans.

 

image

Selfie tagen på jobbet.

 

Gör dig till en sämre människa?

– Är väldigt otålig. Är också dålig på att läsa av sociala situationer vilket gör att det kan bli fel ibland.

 

Vill du arbeta med?

– Precis det jag gör just nu. (Hur amazing svar???)

 

Är roligast just nu?

–  F som sitter och ska boka biljetter till en konsert i Tyskland på en tysk sida och inte förstår någonting, så jag måste översätta för jag har ju sagt att jag ”kan tyska” och det är inte läge nu att berätta att jag kanske överdrev mina kunskaper en aning så jag liksom hittar på vad det står när jag är osäker. Är inte avslöjad än så länge. Hehe. Men tyska är ju typ ett hittepå språk? Man kan gissa det mesta genom logik.

 

 

1 gillar

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

  • Egoina

   |

   Gör det 🙂 <3

   Svara

 • Linnéa

  |

  Hej! Du kan sova med din biljett synligt i handen = ingen som väcker dig då. Jag brukar göra så. Det är så gött att få sova ostört 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Men hen måste ju ta den och blippa. Känns ändå läskigt… 🙂

   Svara

 • Emma H.

  |

  Förstår mig inte heller på öl! Tur jag slipper dricka det eftersom min gluten intolerans säger stopp!
  Dock finns det glutenfri öl, men vägrar dricka ändå! Inte gott, ush!

  Svara

 • Jessica

  |

  Här räknar vi också ner tills vi ses nästa gång, trots att vi bott tillsammans i tre år, haha… töntigt men mysigt!

  Svara

 • Inne hos Ina

  |

  Systemet med A i betyg infördes 2011 och de som hörde till det gamla systemet fick MVG fram till 2013 tror jag. Så SÅ gammal är du inte 😉

  Tänker också sno denna lista förresten 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha okej tur! 😉 Gör så!

   Svara

 • Cicci

  |

  Du får ta en plastficka som lagom rymmer biljetten och nåla fast i jackan och sen se till att ha biljetten i den tillsammans med en lapp ”jag vill gärna sova. Du ser str biljetten är giltig va?” Haha 😉

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha! Fint det hade varit 😉

   Svara

 • Frida

  |

  Jag utvecklade någon form av känner-på-mig-när-kontrollanten-kommer grej. Så jag sov och så vaknade jag till när jag hörde (antar jag?) att kontrollanten vara nära, sjukt bra! 🙂

  Svara

 • Linnéa

  |

  Lovar att det inte blåser mer i här än på Skånes västkust. I Bay Area tycker de att det är storm så fort det kommer minsta regnskur pga nästan alltid sol, men det är ingenting mot vindarna som typ sänkte en totalt bara man gick utanför dörren i Helsingborg (bodde där i två år).

  ps. Inser att denna kommentar kan låta superdryg, menar verkligen inte så utan mer: kom hit! ds.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv