Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Det fortsätter

Alltså jag bara ÄLSKAR att födelsedagarna aldrig tar slut. Idag var det min chefs tur att fylla år (en av dem). Det blev rulltårta, kolabollar (ser ut som arraksbollar men smakar alltså kola, så goda!!) och någon digestive/lakritsbottengrej med vit chokladganache.

 

image

image

image

Ida aka vårt kortgeni gjorde ett kort i vanlig ordning. Vår chef råkade cykla på någon för ett tag sedan (personen hoppade ut i vägen) och det är ju hemskt, såklart. Men eftersom det gick bra för alla inblandade skojade vi lite om det.

Har haft en riktig powerdag på jobbet och fått mycket gjort. Bra dag! Nu ska jag hem och *njuta av våren*.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Robert

  |

  Såg smarrigt ut… Någon vår har vi knappt här kan jag säga. Frost och grejer i morse. 😛

  Svara

 • Myh

  |

  Haha jag har själv varit med om det där, cyklade in i en annan cykel faktiskt. Det sjuka var att hon cyklade före mig, sen bara stannar hon och kliver av cykeln bakom en häck i en kurva. Fanns inte en chans att jag hann stanna. tvärstopp tog det och jag flög ut i vägen. Men det gick bra ändå. Lite chockade var vi båda två haha 🙂

  Svara

 • Isa

  |

  Det ser exakt ut som en Zuleikatårta. Men den har inte lakrits i sig 😛

  Svara

 • Sofi

  |

  hahahahah alltså plogen framme på cykeln :’) fyndigt och skoj!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv