Follow my blog with Bloglovin

Födelsedagspresenter

Tänkte visa er vad jag har fått för presenter. Lite har ni redan sett, men här kommer resten.

 

IMG_9421

IMG_9423

IMG_9442

Av tjejerna fick jag en sminkväska, trosor och nagellack. Med tanke på att jag har kvar trosor sedan jag gick i sjuan var det väldigt behövligt (mitt favoritpar är ett med hundar på. Trosorna var vita en gång i tiden, men är nu missfärgade och rosa….haha). Dessa verkade väldigt sköna och är fina.

 

IMG_9434

Så fina nagellack också. Åh alltså nu har jag så mycket nagellack att jag kommer ha beslutsångest varje gång jag ska måla naglarna. Får typ måla en nagel i varje färg. Det jag har på mig på bilden fick jag från mina kollegor från jobbet. Gillar verkligen färgen. Det är från H&M och var väldigt bra faktiskt. Det tog dock lite längre tid att torka än vad jag är van vid, det är därför det är lite skavt. Mvh/ tjej utan tålamod.

 

IMG_9375

IMG_9449

Av min pojkvän fick jag denna parfym. Älskar den, så fin flaska också! Jag brukar nästan endast köpa söta, somriga dofter till mig själv, så det är kul att ha något annat. Vi luktade på denna i en parfymaffär för några månader sedan. Gulligt att han kom ihåg <3

 

IMG_9427

Av mamma fick jag en ansiktsbehandling. Så bra present! Det är något jag aldrig tänkt på att lägga pengar på själv, men det känns väldigt lyxigt. Ser fram emot det! Jag fick en kjol och en tröja också, men det ligger i bilen eftersom jag behöver byta storlek. Just det! Jag fick ett gigantiskt Baileys-påskägg och Baileyspraliner också. Men det har jag redan ätit upp…haha.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (6)

 • Robert

  |

  Ungefär samma som jag tänker önska mig när jag fyller nästa gång. 😉

  Svara

 • Mitt liv 2.0

  |

  Presentkort på ansiktsbehandling är ju toppen!
  Lite lyx i vardagen, men som man är för snål för att kosta på sig 🙂

  Svara

 • Camilla

  |

  Nu vet jag inte hur mycket du umgås med din mamma, men efter att ha läst detta inlägget så känner jag att du borde umgås mer med henne. Fick ont i hjärtat av någon konstig anledning :/

  Svara

 • Beatrice

  |

  Varifrån kommer den fina necessären?

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv