Follow my blog with Bloglovin

Fem minuter innan

Jag vaknade fem minuter innan klockan skulle ringa idag. ”Skönt” kanske ni tänker. Jo, bara det att jag var helt övertygad om att jag endast hade sovit en timme och att klockan skulle vara 00.00. Var beredd på att få lägga mig och sova igen, men så insåg jag att det var fem minuter tills jag skulle upp. Det var en aning bittert och jag har varit trött hela dagen idag. Konstigt eftersom måndagar faktiskt brukar vara min piggaste dag, när jag liksom har ”tagit igen mig” under helgen.

Jaja. Nu ska jag hem och påbörja packningen inför resan samt laga kräftpasta som är ett av mina go to-recept när fantasin sviker.  Hörs senare!

 

image

Titta så ljust mitt hår har blivit redan. Det är hopplöst att vara blonderad och sen färga håret mörkare, det försvinner så fort.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

 • Robert

  |

  Mmm… Det är inte ljuset som gör att håret ser ljusare ut då? 😛

  Svara

 • Jensan

  |

  Då kan du ej haft riktig hårfärg utan sådan man tvättar ur?
  Jag har alltid varit blond men har nu svart/brun färg och älskar det! Ångrar inte en sekund.
  Haft det så här ganska länge nu och jag har inte blivit blond igen.
  Innan svart/brun så färgade jag i kastanj direkt efter min blondering och den färgen försvann inte heller.
  Däremot har jag väldigt lång hår, till rumpan nästan, och därför känner jag av det slitna från blonderingen under och vill ej klippa av allt heller. 🙁

  Svara

 • TezziliTezz

  |

  Tips, köp sån färgbomb som är en som inpackning 🙂 den tvättas bort men den kan ”snygga” till och fräscha upp en färg mellan färgningarna 🙂

  Svara

 • Frida

  |

  Hej! Du som hållt på med tinder kan du kanske ge mig ett tips? Skaffade det rätt nyligen då jag kommit ur ett tidigare långt förhållande. Vet inte riktigt vad mitt syfte var, mer att prata litr med nytt folk och försöka glömma exet. Men nu har jag pratat med en kille i några veckor, jättetrevlig då vi träffades förra veckan. Var kul så vi tog en öl i helgen med och en middag ute igår. Men problemet är att igår kysstes vi när vi skiljdes åt och det känns fel. Dels för att jag inte vet om jag gillar honom på det sättet men också för att ( förlåt låter väldigt elakt detta) han var värdelös på att kyssas så kändes hemskt. Så jag hoppas att han inte kommer fråga om att ses mer, men om han gör det vet jag inte hur jag ska säga nej på ett snällt sätt. Blev så fel iom att vi kysstes, känns som jsg råkat lura honom och aldrig min mening då han är jättetrevlig annars.

  Har du nåt tips hur man säger tack men nej tack efter tre dejter?

  Svara

  • Malin Magdalena

   |

   Frida! Alltså åh jag har nästan exakt samma problem. Jag och en kille sågs 3 gånger och jag kände senaste gången att nae alltså jag känner inget särskilt för honom. Men han däremot verkar ha fått ganska starka känslor för mig. Som alltid så vill man ju inte såra men ååh det är så svårt att berätta att han inte är den rätta :/

   Svara

 • Frisör

  |

  Förpigmenterade frisören håret? Har man ljust hår och ska bli mörkare måste man tillsätta lite pigment som färgen kan fästa i. Ljust hår=lite eller inga pigment. Kan vara därför färgen ”runnit” av.
  Man brukar oftast Förpigmenterade med röda eller kopparpigmemt.

  Svara

  • Fanny

   |

   Stämmer! Man måste tillsätta lite röda pigment innan man lägger på mörk hårfärg, då fäster det mycket bättre!

   Svara

 • :D

  |

  Tycker ofta man hör såna historier när folk har färgat hos frisör. Själv färgar jag hemma, och har aldrig haft problem att täcka över ljust hår. Undrar nästan om frisörer med flit lägger i kass färg för att man ska komma tillbaka oftare.

  Svara

  • Anna

   |

   Det är säkert så! Jag förstår inte ens varför folk färgar hos frisören, det blir alltid bättre resultat hemma. Jag är blond och har färgat det brunt hemma flera gånger utan problem.

   Svara

 • Sara

  |

  Det händer mig ibland också! Jag vaknar och tror att det är mitt i natten och att det är flera timmar kvar tills jag ska gå upp, men så är det tio minuter!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv